Şimdi Ara

Kız arkadaşımın kardeşiyle baş edemiyorum yardım (edit: konuyu kız arkadaşıma açtım sonunda)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
4.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, öncelikle söyliyim yaşım 26 kız arkadaşımın da 27. Kızın annesi babası ayrı bu yüzden evde annesi ve 12 yaşında ki erkek kardeşiyle (uluç) kalıyolar Olay şu ki; bu bacaksız bana sarmış durumda.Annesiyle tanışmak üzere evlerine gittiğimde ki bu olay ocak ayında oldu, kardeşiyle de tanıştım tabi. O gün bi problem yoktu. Biraz oturdu sonra odasına gitti. O günün hemen ertesi günü, kız arkadaşıma işte X abiyi arar mısın pc de bi sorun oldu ona sorıyım demiş. Kız arkadaşımda pc den pek anlamaz, iyi peki diyip beni aramıştı. Çocukta bana pc'yi güvenli modla nasıl başlatırım gibisinden bişeyler sordu sonra da kapadı. Meğerse hemen sonra benim numaramı alıp kendi teline kaydetmiş ve o günden beri whatsapp tan abuk sabuk mesajlar atıyor.

    Okulu tatilde diye iyice de abarmıştı. Örnek vermek gerekirse, bir keresinde X abi bana bolca çıplak kadının olduğu site söyler misin? yazmış. Uluç ben bilmiyorum öyle siteler herhalde yoktur zaten insanlar neden çıplak kadın resimleri nete koysun ki yazdım. Bütün arkadaşlarım devamlı buluyolar bana söylemiyolar bari sen söle lütfennnnnn diyo. Bu sevdası 3-4gün sürdü. Geçenlerde sinemaya gittik kız arkaşımla. Akşam çocuk bana ablamla sinemada birbirinize dokundunuz mu? öpüştünüz mü? yazmış. Bende dumur oldum okuyunca dedim ki uluç bak böyle şeyler ayıp ve sorulmaz. Ablan kızar sana bir daha böyle birşeyi ne bana ne de ablana sorma yazdım. Cevap olarak demez mi ki niye ayıp olsun herkes öpüşüyo sevişiyo merak ettim birbirinizden mutlu musunuz? Cevap atmayınca saçpa sapan onlarca mesaj atıyo. Cevap atsam velet öyle şeyler buluyo ki kitleniyorum. Bu son 15-20günde devamlı bel altıyla ilgili şeyleri soruyo ve ayrıca ablası ve benim aramdaki şeylerle de çok ilgili. Bu hafta çarşamba doğumgünüm, kız arkadaşımla otelde kalmayı planlıyoruz işten izin alabilirse. Neyse bu velet bu olayı duymuş heralde kız arkadaşımla konuşurken, otelde çıplak mı kalacaksınız? ablamı çıplak hiç gördün mü X abi yazmış bunun üzerine işte artık ne yapacağımı şaşırdım. Çocuğu bunun üzerine blokladım ama ondan önce telefonumun bozulduğunu yeni telefon alınca ona numaramı vericeğmi söyledim sorusunu geçiştirdim. Gitmiş bu da hemen ablasına söylemiş, kız arkadaşımda bana uluç senin numaranı ne zaman buldu falan dedi. Şaşırdı.

    Kız arkadaşıma bu konuyu açsam eminim çocuğa çok kızar zaten evde baba yok diye çeşitli zorluklar yaşanıyor. Söylemezsem de çocuk benden yanlış etkilenir mi acaba diyorum. Şu anda ne desen anında emiyo beyni. Bende kendi çapımda adamım iş arıyorum olmazsa nisan da askere giderim diyorum. Kafamda bunlar var kız arkadaşım var bir de bu sapık kardeşl sorunu çıktı. Dalga geçecek arkadaşların şimdiden canı sağolsun yardımcı olabileceklerden Allah razı olsun. İnanın ne yapacağmı şaşırdım.

    EDİT: Arkadaşlar olay büyük ihtimal halloldu sayılır ama tabi kabak benim başıma patladı. Geçen cumartesi günü durumu kız arkadaşıma hafif anlattım. İşte uluç biraz cinselliğe merak sarmış böyle böyle diye örnekleri sayıyodum ama ne zaman ki bizle ilgili kısma geldim, kız arkadaşım resmen delirdi. Neden ilk mesajında beni uyarmadın da ağzından iyi niyetle çıkmış bir cümle uluç'u çok değişik etkilerde falandı diye yaklaşık 15dk söylendi. Annesiyle durumu konuşacağını ve en kısa sürede hallolması gerektiğini söyledi. O günden beri bende acayip stress altındaydım. Mesaj atıyorum hani noldu ne bitti gibisinden 'başımın etini yeme, konuşsam sana da haber verirdim, sende bi rahat bırak çok gerginim' falan diyodu. Bugün öğrendim ki, annesi durumu psikolojiyle çok alakalı olan bi arkadaşınla paylaşmış. Her ikisi de bana sitemde bulunmuş, 26 yaşında çocuk bunu nasıl saklar, daha ilk mesajında uluç'un mutlaka söylemeliydi diye her neyse işte uluç sonuç olarak önce bir çocuk psikoloğuna gidecek cinsel eğitim amaçlı ve merak ettiği soruların cevabın psikologdan alacak. Daha sonra da bu velet her nasılsa tenise düşkün. Heralde kadın tenisçiler yüzünden (: her neyse yazın da tenis klübüne yazdıracaklar. O enerjisini bi hobiye yoğunlaştırsın diye. Bunun dışında depremi bahane edip kapını kapa ama kitleme demişler. Odasına kapanıp seks manyağı haline gelmesin diye heralde. Kız arkadaşım da şimdi bloğunu kaldır bakalım bu çareler işe yarayacak mı zamanla anlarız diyo. Bu çözüm de benim hiç hoşuma gitmedi. Belki hemen yarın olmazda bi süre sonra her buluşmamızda bu konu konuşulacak. eminim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fremanfedaykin -- 20 Şubat 2013; 15:02:09 >







  • Abi konuşmalısın bence kız arkadaşınla.Ya da 2 sene idare et(ciddiysen) düzelir belli bir yaştan sonra.Ben konuşmandan yanayım çekilmez yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadima -- 9 Şubat 2013; 15:45:59 >
  • Hocam Allah yardimcin olsun trajikomik bir durum hem guldum hem senin adina uzuldum ne yalan soyleyim

    Velet cinselligi yeni yeni ogreniyor. Dedigine gore babasi olmadigi ve ablasi - annesine bu durumu acamadigi icin seni model olarak secmis durumda. Bana kalirsa bu olanlari kiz arkadasina anlat birlikte hareket edin . Yarin birgun bir olay olur is senin basina patlar bak, sonucta cocuk bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puzzles -- 9 Şubat 2013; 15:48:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • döv

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam dayaklıkmış ama boşver kız arkadaşına söyle.
  • Bence söyle kardeşin böyle böyle azmış karıya götürelim bunu de
  • Yuh . Söyle kız arkadaşına hocam bu şimdi böyleyse ileride neler neler der sana. Boşuna dememiş atalarımız yılanın kafası küçükken ezilir diye.
  • Uluc bu donemlerde bunlari konusur gayet dogal bence. Sen git kiz arkadasinla konus ve ona gore birlikte hareket edin. Cocugun babasi yok gibi birsey. Sende hem yardimci olmus olursun hemde kayinvalidenin gozune girmis olursun. Bu isi geciktirme bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, kız arkadaşınla konuş bence yoksa son iyi değil.
  • Çok fazla ciddiye alınacak bi konu değil korkut veleti bence bidaha yaklaşamasın
  • ULUÇA ÇİKULATU AL


  • 12 yaşındaki çocukları PIÇAKLAMIYORLAR MI?
    şaka bir yana düzelir ya sonunda o da utanır bu yaptığı durumdan ama iş işten geçer
  • herkes döv möv demiş de bence olaya piskolojik açıdan yaklaşmak lazım. şimdi bu çocuğun abisi var mı? babası bu çocukla yakından ilgileniyor mu? eğer bu soruların yanıtı olumsuz ise çocuk seni kendine yakın hissedip yıllardır merak ettiklerini bu tür bi patlamayla açmış olabilir. kızmamak lazım, karşına al ve abi gibi konuş kendisiyle, ek olarak çıplak kadın siteleri de söyle, bunlar gayet normal şeyler. eğer çıplak kadın sitesi söylemezsen çocuğa daha çok eziyet edersin haberin olsun. sen bir de dövmek diyorsun, kim bilir, belki çocuk bastırılmış cinsel duyguları yüzünden ileride tecavüzcü olur çıkar, ona göre.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kosünüs mü o

    Bence söyle kardeşin böyle böyle azmış karıya götürelim bunu de

    Güldüm
  • Sende kırma çocuğu ne var bi kaç fotoğraf bul gönder
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kosünüs mü o

    Bence söyle kardeşin böyle böyle azmış karıya götürelim bunu de

    hahah komikti panpa

    saka bir yana bence kız arkadasına soyle.
  • bunları kız yazdırıyor olabilir mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: prAmid

    bunları kız yazdırıyor olabilir mi ?

    Hocam hiç zannetmiyorum hani 15-16 yaşında olsak belki ihtimal vereceğimde bu yaşta kız artık bunlarla uğraşmaz.
  • Arkadaşlar ciddi yaklaşanlara teşekkür ederim. Bir kaç çok samimi olduğum arkadaşımla bu konuyu paylaştım ve hepsi en kısa sürede bunu kız arkadaşıma anlatmazsan çok daha ağır şeylerin yaşanabileceğini ve benim sorumlu tutulacağımı söylediler. Çarşamba doğumgünüm onu da huzurlu atlattıktan sonra cuma veya cumartesi günü kız arkadaşımı karşıma alıp konuşucam. Ayrıca en son uluç'un attığı otelde çıplak mı kalcaksınız? ablamı hiç çıplak gördün mü? mesajını silmemiştim onu da konuşmanın gidişatına göre göstermeyi düşünüyorum.

    Birkaç arkadaş mesaj atıp ailenin durumunu sormuş. Şöyle söyliyim, herhangi bir ihtiyaçları yok. Baba, kardeşi için düzenli para yolluyor. Evleri kendilerinin, yazlıkları var, kız arkadaşımın arabası var. Türkiye şartlarında iyi yaşıyolar.

    Gelişmeleri buradan yazmaya devam edeceğim. Belki benzer konudan sıkıntılı olan arkadaşlarda vardır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AURIS

    Velet cinselligi yeni yeni ogreniyor. Dedigine gore babasi olmadigi ve ablasi - annesine bu durumu acamadigi icin seni model olarak secmis durumda. Bana kalirsa bu olanlari kiz arkadasina anlat birlikte hareket edin . Yarin birgun bir olay olur is senin basina patlar bak, sonucta cocuk bu.

    Aynen bu arkadaşa katılıyorum benimde başıma geldi bu tür şeyler. İyi yakalamış arkadaş babası yok erkek olarak yakın tek sen varsın heralde. Çocukla konuş baktın anlamıyo sakin bir tavırla kız arkadaşınla görüş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.