Şimdi Ara

Kırıkkale de gece otel odasına girilen kadın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
12.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lazer__ kullanıcısına yanıt

    sözde özür açıklaması ama üstü kapalı tehdit ..

    -otelin adını kullanana dava açarız av. Gökhan ALGÜL


    şerefsizliklerini bastırıyorlar

  • bu nasıl bir şey ya hiçbir yerde güvenliğimiz kalmadı

  • Bune olm?

  • Polis hadi barıştıralım sizi demiş birde , sanki erkek arkadaşı yada kocası ahhaha


    Abi yemin ediyorum akp bu ülkeye geldiğinden beri ülke iflah olmadı ve bu torpilli polisleride saat dolsada eve gitsem derdinde


    Acaba sizi barıştıralım diyen polisin evine girip karısının yanına yatsam ne düşünürdü?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brother ToLGa -- 11 Eylül 2020; 13:57:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadının başına kötü bir şey gelmedi diye haber olmaz. Tuhaf ülkeyiz ille kötü bir olay olunca gündem olur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykut291

    Nolucak genç yaştan itibaren muhafazakar aileler çocuklarını odun kalıbına sokarsa ilerde bu tarz olaylar kaçınılmaz olur.Gençlere Kız Erkek yan yana durmaz Evlenmeden ilişkiye girmek sex yapmak yasak ginahtır cehenmemliksindir.İnsanlar bu kalıp yüzünden kendini bu konuda geliştiremiyor ilişki kurmanın nasıl birşey olduğunu bilmiyor sonuç olarak bu işte.Türkiye Cinsel açlığın Afrikası.Adam akıllı kendine çeki düzen verse saçını tarasa kişisel bakımına iletişimine özen gôsterse bir bayanla tanışmaya uğraşa bu tarz iğrenç şeye ihtiyaç bile duymayacak amma velakin Dinin ve Dindarlığın insanlığa verdiği bir zarar daha işte Genç yaşta herkesin bayan Erkek ilişki kurmasını öğrenmesi gerek bunu bilim söylüyor İnsanın doğasında cinsellik var cinsellik kötü birşey değil.Cinsel ilişkiyle Tecavüzü birbirinde ayırt edebilmeli insan bu yapılmassa aha sonuç bu gibi sapkınlarla dolu toplum herkes birbirine tecavüz eder gider hayavanada tecavüz eder.Din birkezdaha insanlara zarar vermeyi başardı.

    Erdoğan bir soru soruyor. Bak bakalım ne imiş, ona göre cevap yazarsın!


    Şu yazdığına bak, rezillik!!!





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 11 Eylül 2020; 15:3:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Gerçekler acıdır can yakar ama gerçektir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu olay 2014 te gene aynı şekilde olmuş bir kadının odasına girilmiş ama iş gündeme çıkmamış.


    Görünen o ki polislerin tutumundan burada bir hinlik var.Fuhuş yuvasına yataklık yapıyor deniyor olabilir belkide(otel gibi işliyor ama amaç belli).Bilemiyorum.Kadın talihsizlik yaşamış.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykut291

    Gerçekler acıdır can yakar ama gerçektir.

    Aynen. Bak yukarıda ki video gibi carparlar yüzüne!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykut291

    Gerçekler acıdır can yakar ama gerçektir.

    Evet dinin etkeni çok büyük erkekler paşa diye büyütülüyor.Cinsellik kadın için tabu oluyor baskı ile büyüyor.E normal formda insan olarak ihtiyacına ulaşamayan erkekte kadında aynı noktaya gidiyor.Din lanet bir örgü toplum baskısı din baskısı bu ülkedeki çoğu insanın psikolojisini bozdu.


    İlerde sefaletle emin olun taciz tecavüz dahada artar.Ben şu ülkede çocuk yapanlara bencil ve beş para etmez gözle bakıyorum.Çünkü her biri tehlikede ve çalışmak zorunda olacağınızdan göz kulak olamayacaksınız.


    Gençliğini yaşayamayan gerek erkek gerek kadın başına çok büyük belalar alacak.Cinsel özgürlük olsa emin olun böyle lşlikler olmaz.Din vakıf denilen ensar denen pislik yuvası bile bakın ona buna cinsel sapkınlık yapıyor neymiş cinsellik engellenemezmiş.Bu bir insan ihtiyacı olan varoluş nedeni kuşaklardan kuşaklara hatta dünyaya gelmende amaç zincire halka olmak.Sen buna çomak sokarsan ne olur istenmeyen sorunlar yaşanır.


    Ne demiş süleyman demirel ülkede genelevleri kapatalımda elalem bizi mi s.... diye.Bu ihtiyaçtır.Kontrollü yap devlet elinde olsun vergide al.Böyle pislikler olmaz.Sonra öğrenci evlerinde fuhuşmuş bilmem neymiş.Yahu aha müge anlı denenin programında olanlara bakın bunlardaki olayalr bütünü batılı adult anlayışta yok nasıl bir olay örgüsü ise felaket şeyler yaşanıyor ensest, pedofili herşey var.Akraba evliliğini maruz görenden ne beklersin.


    İçine kapalı toplumlarda bu olaylar olur baskılayamazsın.İnsan hormonları ile yaşar açlık susuzluk.Birine karşı arzulanmak filan bunlar bedenin ihtiyacıdır.Din min denen zırvalıklarla bunu engelleyemezsin.Peygamberinin bile 6 eşi bilmem kaç tane cariyesi vardı.İran'da bile bunun için yok siğe yok muta diye fuhuşa dine uyduran leşlikler çıkmış.Hala arabistanda bir eril 4 kadına kadar eş alabiliyor.Ortak payda kadınların beş kuruş değeri yok.Sorarım size amaç nedir.Batılı kafa ama ortadoğulu zihniyeler ile ancak insanlara zulüm çektirisiniz.





  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki videnun benim anlatmak istediğimle yakından uzaktan bir alakası yok.Benim söylediğimi anlaman için düşünmen ve sorgulaman lazım oda sizde yok biatcı insanların laflarını dikkate almıyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykut291

    Yukarıdaki videnun benim anlatmak istediğimle yakından uzaktan bir alakası yok.Benim söylediğimi anlaman için düşünmen ve sorgulaman lazım oda sizde yok biatcı insanların laflarını dikkate almıyoruz.

    Hay hay.


    Sözüm meclisten dışarı!


    Kızkardeşi, kızlarini bir başkası ile sex yaparken gördüklerinde , " ne var canım bunda, medeniyet" derler!!!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 11 Eylül 2020; 16:52:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malaesef öyle kardeşim aman kime ne anlatcaz önlerinden Binlerce örenek var gene aynı gene aynı gerçeği görmelerine rağmen düşünceleri değişmiyor herzamanda yaşamaya devam edicek bu toplum bunu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Benim kızım olsa genç yaşta doğru düzgün eli yüzü düzgün genç bir çocukla tanışıp ilişki yaşamasını isterim çünkü yapmassa sıkıntı vardır.Bir Erkekle ilişki kurmuyusa ya çeşitli pisikolojik sorunları vardır yada Lezbiyen olucaktır bunu sorgulamak medeniyettir senin asla anlamayacağan birşey bu hayata dar pencerenle bakmaya devam et :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykut291

    Malaesef öyle kardeşim aman kime ne anlatcaz önlerinden Binlerce örenek var gene aynı gene aynı gerçeği görmelerine rağmen düşünceleri değişmiyor herzamanda yaşamaya devam edicek bu toplum bunu.

    Şunu söyleyeyim 10-12 yaşından sonra bir erkeğin olsun kızın olsun sevgilisi olmaması çok kötü birşeydir.O zamanlarda tabi bunla paralele olarak finlandiya deniyor ya hani en iyi eğitim verilen ülke işte orada olduğu gibi verilen uygun cinsel eğitimle kişiler gerek bugün gerekse bedenlerini tanıyarak yarınını inşa ederler.Birbirini tanıyarak olur herşey.


    İlişkilere önceden başlayacaksın belli şeyleri halledeceksin bedenin doyacakki birşeylere o kafan aklın başın daha ilerici başka konulara adapte olsun.Sen insansın ihtiyaçları olan insan kız kadın erkek olsun bu farketmez hayvanlar bile böyle o yetiştirdiğiniz kedi köpekler bile.Engelleyemezsin insanları sınırlayamazsın.Ben başı açık olup kendi örtünen bir bayan görmedim yada seküler geçinip oğlu hacı gibi dolanan var mı yok ama tersi çok misal.


    İnsanların ihtiyaçları var erkek olsun kadın olsun 10-12 yaşından itibaren karmaşık olarak kızlı erkekli arkadaşta olacaklar sevgilide bu sayede hem kendilerine uygun eşi hemde akıllarını daha yararlı işlere verme eğiliminde bulunacaklar.Batı ahlaksızlığı deniyor ama batı ilerde sebebi bu görüp geçiriyor insanlar.


    Ama işte burada merak tabu gizlilik ile istenmeyen sonuçlar oluyor.Sonra taciz tecavüz.Yahu bir ülkenin erkeğinin ağzında hep küfür olması normal birşey mi yada bir ülkede yasaklı ilişkilere konu olan bir filmin pik yapması.Osmanlıyı konu alan bir filmde bile amacına ters daha çok harem olaylarının göze çarpması yani halkın aslında sorunu belli kendine zulmediyor her kuşak yok elalem ne der bilmem ne deyip birde hava civadan para harcayıp borçla mutluluk yaşayacağını birbirini kıskandıracağım diye borç içinde sürünmeyi reva gören akıl var.


    Türkiye insan yaşamını zorlayan bir coğrafya buna neden olanda geri kafalı insanların çoğunlukta olması.Bu kader filan değil.Bu insanların seçimi.Bir yöre çöl bile olsa orayı insanlar güzelleştirir.Yada Ücra bir şehir ise gene oradaki insanların sohbeti güzel anılar seni oraya bağlar.Yani insan ,insanı anlamak insanın ihtiyaçlarını bilmek gerekir.


    Türkiye'deki üçüncü sayfa haberlerinin hep temelinde bu zorlamaların eseri var.Herşeyi serbest ya bırakacaksın yada zorlu bir süreçten sonra bu kendi kendine olacak seçim gene insanların.Değişime engel olamazsın.İnsanların ihtiyaçlarınada yeme içme barınma cinsel ihtiyaçlar.Çok kötü sonuçları olur.





  • Ah bilmezmiyim dostum Ben bilirim hayatımda hiç birtane kız arkadaşım olmadı hayatım boyunca yobazların laflarına inandım Annem Babam muahazafakar bir aileyiz ama onların yanlış olduğunu gördüm ben Şimdi ise antipderasanlar yaşıyorun duygusuz ve ruhsusuz ama bu topluma bor birey getireceğime yaoabiliecek en iyi şey bu asla getirmem Ortadoğuya bir çocuk ben bunların zihniyetinin ne derece iğrenç olduğunu bilirim Malesef yapacak birşey yok Coğrafya kaderdir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hayret kadın ve hayvan düşmanları gelmemiş...


    "ne var adam odasına girdiyse, kötü birşey yapmadı ya? bu kevaşe, sürtükte de bir havalar, bu kadınlar iyice sapıttı artık ha! şeriat gelsin de kadınların havası sönsün. kadınların yanında kadınları savunan meriçler de sussun"


    sizin yerinize dedim kadın ve hayvan düşmanları, dağılın şimdi...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 11 Eylül 2020; 16:15:55 >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Çok basit Mehmet Akif Ersoyun Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar sözünü böyle yorumluyosunuz yani ilginç.Atatürkün tek yol İlimdir fendir ondan başka doğru yol yoktur sözüde var be bu yazdığım ilim bilim.Genç bir insanın özelliklede ergenlik dönemine girdimi cinsel duyguları yükselir bu çok doğaldır.Erkek ve Kadın ilişki kurmaya başlar bu çok doğaldır bütün memeli canlılar için böyledir bak bu bilim sizin gibi kapalı kutular yıllarca bu insanları engelledi bunun sonucunda pisikolojik sorunlar baş gösterdi Dünyada Tecavüzlerin altındaki yatan gerçekte budur senle ayrı kafalardayız sizin gibi olucağıma mehsebim geniş olsun medeni insanlar bunu doğal bulurlar.Medeniyetsiz insanlar ise onlara söyleyecek çok fazla birşey yok yaşadıkları Cografya ortada kan gôvde sorun sitres üzüntü her halt var sözde müslümanlar sözde meshebi bizim gibi geniş değiller ee halleri ortada ama birde mehesebi geniş olsalar nolucak hiç denedilermi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • otelde de mi kalamıycaz artık. arabada mı uyuyalım! odanın parasını veriyorsun ama tanımadığın biri odana giriyor bu ne lan!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.