Şimdi Ara

Kirada olduğum ev satılacak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadalar;
    Şuan oturduğum evde Kontratımın 1.5'u yılındayım Kontrat'ım 2018 Şubatta bitiyor. Bugün ev sahibi ile görüştüm evi satmak istediğini ve görmek isteyen olursa göstermemi, satın alacak kişiye düzenli kirasını ödeyen biri olduğunu oturmaya devam edebilir vs. diyeceğini söyledi tamam dedim... Arkadaşlar Öğrenciyim ve gerçekten şuan taşınmam çok güç şuanki kiramı zor veriyorum yeni ev bulcamda depozito vs. vs. sokakta kalırım daha iyi :D Mal sahibi'de biraz ters biri... Ev satılırsa ve alan kişi beni çıkartmak isterse evden atabilir mi korkuyorum ? Kontrat'ım 2018 Şubatta bitecek arkadaşlar bu işlerden anlayanlar yardımcı olabilir mi ?



  • Evi ben satın alıyorum. Kusura bakma almanyadan oğlum gelecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ablam evlenmeden önce eniştemler ev aldı, içinde kiracısı vardı. Düğüne iki ay kalmıştı, kontratın bitmesine de 1 ay mı ne kalmıştı, kadın çıkmıyorum dedi. Eniştemlerde iyi niyetli, başka evleri vardı, seni oraya yerleştirelim, 3 ay kira almayalım, taşınmanda yardımcı olalım vs.vs. bir çok şey sundular ama kadın nuh dedi peygamber demedi. Sonuçta ablamlar evlendikten 1 sene sonra anca taşınabildi -son 3 ay kira dahi alamadılar- , eniştem hiç bir şey yapamadı.

    Gözünüz korkmasın, adam mahkemeye verse onun sonuçlanma süresini sen göz önüne al. Adam evi aldığında seninle konuşacaktır, durumu güzellikle anlat. Anlamazsa onun bileceği iş. Kontratın bittiği gibi kapı dışarı edilme gibi bir şey olamaz. Kontrat bittikten sonra 6 ay daha oturma hakkın var(kiranı düzenli ödüyorsan tabi)
  • crazyfriend712 kullanıcısına yanıt
    :) Ablanlar adına üzücü bir durum olmuş gayet kibar davranmışlar :) Benim derdim zorluk çıkarmak değil ama şuan gerçekten başka ev tutamam :D umarım sorun olmaz dediğiniz gibi davranıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.