Şimdi Ara

Kinect alanlar inceleme ve yorumlarını bu başlık altından yapabilirmi? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
23.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • beyler şu aralar hanım spor salonuna yazılalım diyor (çok yağ bağlamışım) bende oraya vereceğim paraya bu zımbırtıdan alayım diye düşündüm konun başlarında gayet iyi giderken beni almaya heveslendirirken son mesajlar biraz hevesimi kırdı şu anda tavsiyeniz ne olur. maksat kilo vermek (daha doğrusu hareket etmek) ve bu arada da eğlenmek. tavsiyeniz ne olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kulak_kiri

    beyler şu aralar hanım spor salonuna yazılalım diyor (çok yağ bağlamışım) bende oraya vereceğim paraya bu zımbırtıdan alayım diye düşündüm konun başlarında gayet iyi giderken beni almaya heveslendirirken son mesajlar biraz hevesimi kırdı şu anda tavsiyeniz ne olur. maksat kilo vermek (daha doğrusu hareket etmek) ve bu arada da eğlenmek. tavsiyeniz ne olur

    Spor salonunu bilmiyorum ama kinect sportstaki voleybol boks ve masa tenisi oyunları + olarak nike oyunu çok fena yordu.
  • kinect i 1,5 yıldan fazladır kullanıyorum. oyunları güzel bug filan yok. fat kasa ile kullanıyorum. oyunlarını youtube dan görebilirsiniz. ben daha çok aletle ilgili merak edebileceğiniz şeyleri anlatmayya çalışayım. çok dar yerde oynanmıyor ama çok çok geniş yeriniz yoksa da alet kendini ona göre ayarlıyor hareket alanınız iyice kısıtlı değilse bi şekilde oynanıyor tabiki boş alan olması daha güzel bi deneyim sunuyor. kinect oyunları da normal xbox oyunları gibi uygun şartlarda indirip dvd ye yazdırırsanız çalışır. benim ingilizcem pek yok ama dvd izlerken filan stop play diyorum o işleri beceriyor:) ingilizceniz iyiyse ne derseniz yapıyor:) oyunları eğlenceli çok ciddi oyunlar beklemeyin. yalnızken pek yavan oluyor grupla daha zevkli. gürültü kısmı biraz kişiye bağlı ben mesela zıplarken ses çıkarmam gece bile oynasam komşu rahatsız olmaz ama bazı arkadaşlarım zıplıyor geldiklerinde sanki yere düşmüşler gibi gümm diye ses çıkıyor zemin titriyor:) öyle biriyseniz komşular yüzünden oynayamayabilirsiniz:) spor salonuna gidiş amacınız sadece kilo vermekse bu alet ordaki aletlerden daha faydalı olacaktır üstelik ev ortamı daha rahat. tabi düzenli oynamak lazım bunu:)




  • cevp verenlere çok tşk ederim bakalım, indirdiğim oyunları oynayabileceğim kırılmış temiz bitane bulursam bakalım
  • 3 gündür xbox ta your shape fitnes evolved e takılıyorum .ıçım başım ağrıyor, süper bir spor programı, kesinlikle tavsiye ederim. hem eğlenceli hem yorucu. benim gibi kilo problemi olanlar kaçırmasın. diyetisyenim diyetin yanında 1 saat konsolda spor diye yazdı :)) düşünün artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mithrelios

    benim plazma duvara monte, üstüne kinect'in kutusundan çıkan siyah sert köpük malzemeden bir platform oturttum duvarla arasına sıkıştırmak suretiyle onun üzerinde duruyor, imkanınız varsa tavsiye ederim.

    bu aparat satılıyor mu hocam ?
    ben bu kinecti tv sehpasındaki raflardan birine koymayı dusunuyorum sorun olur mu yoksa illa cok yuksek bir yere mi monte etmek lazım ?

    saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.