Şimdi Ara

Kinect alanlar inceleme ve yorumlarını bu başlık altından yapabilirmi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
23.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ha bu arada aleti Türkiye'de 220-110 çevirici ile kullanan ilk kişiyim büyük ihtimal.
    Sonuç: Birşey olmadı, çalışıyor.
  • her akşam 1 saat oynasam, spor salonuna falan para vermeme gerek kalmaz ;) çok iyi oldu bu kinect
  • tv üstüne direkt koyarsanız düşüyor, ayrı, düz ve sağlam bir platform gerekli.

    özellikle duvara monte bir televizyonda imal etmesi zor değil. köpük gibi hafif esnek malzemeyi uygun boyutlarda kesip duvar-tv arasına sıkıştırırsanız ve bu alan da kinect'i sağlıklı şekilde destekleyebilecek genişliğe sahipse (örneğin bazı LED'lerin arkasında az alan kalıyor olabilir dolayısıyla platform sağlıklı olmayabilir) sorun yok.

    yukarıda durması daha iyi oluyor, vücudun daha fazla kısmını yakalayabiliyor alet fakat bence çok da elzem değil.

    bu arada algılama olarak your shape: fitness evolved sanıyorum en iyisi. hem lag hem parmaklara kadar algılaması çok iyi olmuş.
  • Joy ride ve kinectimals oturarak oynanabiliyor, bilginize :)

    Kinectin en sevmediğim özelliği menülerde dolaşırken bile ayakta olma gerekliliği. Hareket ederken sıkıntı yok da sabit durmak insanı bezdiriyor.
  • Evet aynen, oyun başlangıçlarında ayakta durmak sinir bozucu, birde pad'de direk start'a basıp oyun başındaki gereksiz yerleri atlardık ve başlardık oyuna bunda onuda yapamıyoruz. Bekle Allah bekle. Ama oyun başlayınca bütün sıkıntılar bitiyor
    Bu arada Kinect Sports mükemmel, çok zevk aldım. Hele Plaj voleybolu resmen bitirdi beni. Salise gecikme yok, kendimi oyunun içinde hissettim. Oyunlardan nefret eden eşim artık benden çok oynuyor Kinecti. Evli olup bu tür sıkıntı yaşayanlara ilaç bu alet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakalon -- 5 Ocak 2011; 14:11:28 >
  • Özellikle şunu söylemek istiyorum bu alette lag yok denecek kadar az, elbette move kadar iyi değil ama kinectin teknolojisiyle move u karşılaştırmak bile gereksiz bence. Diğer oyunlar elimde olmadığından (daha hazır olmadıklarından ) sadece kinect adventures ve de içerisinde bulunan demoları deneme şansı buldum. Kinect adventures biraz demo tarzında olmuş, zaten oyunlar çok uzun süreli değil bence. Ama demodaki dance central oyunu çok güzel bunun yanında kinect sportsuda daha denememiş olmakla beraber izlediğim videolardan ve okuduğum yorumlardan iyi olduğunu düşünüyorum.
    Move ile racket sports oynarken biraz terliyordum ama bunda sırılsıklam oldum diyebilirim gerçekten kinect deneyimi çok farklı, çok farklı bir teknoloji insan saygı duyuyor... Ben bu raddeye geleceğini düşünmeyenlerdendim ama asla forumlarda kinect fail yazanlardanda olmadım ama buna rağmen beni mahçup etti bu alet. Bence parasını kafaya takmayın kesinlikle hakediyor özellikle amazon.com dan ucuz getirme imkanıda varken.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi margornn -- 5 Ocak 2011; 14:49:09 >




  • bana göre kinectin artilari,
    1) hem egleniyor, hem spor yapiyorsunuz. ( her oyun icin gecerli diye bilirim.)
    2) cok farkli ve harika bir teknoloji
    3) Microsoft un aciklamalarina göre 2011 yili icinde baya bir oyun gelecek diye umuyorum.( 2011 icin microsoft kinect yili olacak diyor.)
    4) su ana kadar oynadigim kinect oyunlarinda ( kinect sports, dance central, joyride, your fitness, adventures) lag sikintisi cekmedim. Kesinlikle rahatsiz etmiyor.

    Eksileri
    1) yukarida bazi arkadaslarda söylemis, oyuna baslayana kadar ayakta durmak gercekten bayiyor. bir update veya gelicek oyunlar da gamepad destegi olsa iyi olur.
    2) Kinect oyanamak icin gercekten saginizin, solunuzun, hatta tavaninizin bile yüksek ve bos olmasi lazim. Gecenlerde kendimi kaptirip. tavanda ki karpuzu indiriyordum. :) cünkü kinect sport ta voleybol oynarken, topa ziplayip vurmaniz gerekiyor.
    3) oyunlar cok atlamali ziplamali, alt komsu ne bu gürültü diye gelebilir. :) özellikle 2 kisi oynuyorsaniz.

    not: bunlar benim görüslerim. saygilar.




  • ben bu alet pek bana hitap etmiyor. süper bir teknoloji ama bir iki denemeden sonra bir daha tek başıma oynamayacağıma eminim. kendimden ziyade sırf çocuğum için alırım. beraber vakit geçirmek kadar zevkli bir şey olamaz herhalde.
  • Kinect sportstaki masa tenisi iki kişi veya tek kişi farketmiyor gerçekten çok zevkli
  • tek kelimeyle DANCE CENTRAL oynayın oynattırın
  • Ben marangoza TV'nin arkasına doğru bir düzenek yaptırdım tahtadan çokta hoş oldu. Foto çekip koyayım dicem TV'nin arkasından pek hoş olmaz. 50 milyona Kinect TV'nin tepesine konumlandırılmış oldu. :)
  • Bugün kinect sports deneme imkanım oldu, duşumu alıp geldim öyle yazıyorum en çok beğendiklerim bowling ile box oldu, en hayal kırıklığı ise kendi adıma masa tenisinde oldu. Movedaki masa tenisinden sonra tat vermedi bu bana. Futbol ise en üzüldüğüm oyun oldu basitte olsa top sürme özelliği olsa yerimizde koşar gibi yaparak daha iyi olabilirdi sanki... Gol atması çok keyifli ayağımın içiyle 90 a çok top bıraktım zaten mini game modlarındada gol atma seçeneği var burdada ayak içi dışı burnu sağ sol nereyle ne şekilde vurursanız algılıyor çok etkileyici gerçekten. Neticede 2 kişiyle çok eğlenerek gülerek oynadık. Kinect adventurestan daha iyi olduğunu düşünüyorum




  • Kinect Sports da atletizm çok iyi..Koşu, cirit, engelli filan. Gayet güzel. Bowling iyi, masa tenisi ehhh, boksta fena degil. Futbol sarmadı
    Kinect Adventures eh işte denebilir. iki kişi daha eglenceli oluyor. Baya gülüp egleniyorsunuz. Online da kopuyorsunuz ama o kesin. Online oynayın çok acaip

    Ama Dance Central a gelince herşey çok farklı. Müthiş, süper egzersiz oyunu. Eşim çok takılmaz oyun vs ama bunu çok sevdi. Gülmekten öldük. Üstüne şahane cimnastik oldu. Saglam terletiyor yahu. Oynarken acaip çalışıyor vücut..

    Your Shape Fitness Evolved da çok faydalıya benziyor. Oda favorim olacak gibi. Ben işin saglık kısmına bakıyorum daha çok. Gerçekten iyi çalıştırıyor bu cihaz..

    Algılama kısmı şaşırtıcı derecede iyi. Ben bu kadar beklemiyordum. Ama mesafeye dikkat. Verim için en az 2.5-3 mt lazım tv den...Yoksa 2 kişi oynarken sorun olabilir. Tek kişide 2 mt civarı yetiyor..Tabii daha yüksekte durunca daha fazla alanıda alabiliyor. Bendeki biraz alçak kaldı. Onunda etkisi var. TV üstüne birşeyler düşünmek lazım

    Cihaz gerçekten çok iyi..Bununla acaip oyunlar yaparlar bu sene...Neler çıkar neler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 7 Ocak 2011; 1:28:59 >




  • Bu alet iyi de, ben futbolda eşime sürekli yeniliyorum . Şaka bir yana spor oyunları içinde en çok hoşuma giden ve eğlendiğimiz oyun voleyboldu, masa tenisi ve futbol beklediğim tepkileri vermedi (ya da ben yapamadım). Bowling başarılıydı. Adventures oyunları içinde de en tuttuğum rafitng oyunu oldu.
    Ama genel itibari ile çok eğlenceli diyebilirim, yanlız futbol ve boks oynarken etrafta kimse olmamasına dikkat edin, kaza çıkma ihitimali fazla.
    Yakında alt komşumuz bizi şikayete gelecek vallahi hoplayım zıplamaktan baya gürlütü çıkarıyoruzdur
  • ne kadar yorucu bir aletmiş bu
    benim oğlan kan ter içinde kalıyor
    böyle giderse epey kilo verecek gibi.
    benim se pek paçam yemiyor gbi
    hanımı kandırmaya çalışıyorum
    azıcık kilo verir belki :)
  • Eşinizle, arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir alet.
    Tek başına takılanlar, ne bileyim oyun başında saatlerce vakit geçirenler için uygun bir alet değil.
    Aldım denedim yarım saat, evet eğlendirdi ama bir daha yalnız başımayken "dur bir açıp da oynayayım" diyeceğimi sanmıyorum.
    Ama arkadaşlarla beraber inanılmaz eğlendireceğine de eminim.
  • arkadaşlar bu kinect videolar da olduğu kadar güzel mi acaba? şasırdım doğrusu,bi kamerayla bu kadar iyi performans vermesi,pes doğrusu..

    şimdi bu alet şu videoda göründüğü kadar iyi algılıyor mu ve eğlenceli mi ? : http://www.youtube.com/watch?v=4wKkev1BMsk&feature=related

    ayrıca : xbox 360 la korsan oyun oynayıp,orjinal oyunla online özelliğini kullanabilir miyim ? veya live oyun oynamak ücretli mi ? ps3 move 2 kişi oynayabilecek kadar controller felanla daha mı pahalı olur, olursa fark ne kadar olur ? ayrıca ps3 te korsan oyun oynayabiliyor muyuz? :D biraz uzun oldu ama cevaplarsanız sevinirim :)




  • Benim kinect de geldi.. Annem,teyzem,kardeşim hatta ananeme bile oynattım oyunu Çok eğlendiriyor gerçekten..

    Şimdi de spor-egzersiz amaçlı bir oyun daha almayı düşünüyorum,bakalım daha karar vermedim,inceleme aşamasındayım daha... Ea sports un oyunu özel algılayıcılar ile geliyor galiba tam egzersiz işine benziyor ama diğerlerine göre biraz daha pahalı
  • Müthiş bir cihaz. Şu ana kadar Kinect Sports, Sports Island Freedom, Kinect Adventures, Kinect Joy Ride ve Dance Central oynadım. Your Shape'in demosunu oynadım o kadar. Onu da tam sürüm almayı düşünüyorum. Sports Island pek keyifli değil, tavsiye etmiyorum. Kinect Sports'u ise çok beğendiğimi söyleyebilirim. Sporları yapması çok eğlenceli. Joy Ride ortalama bir oyun. Kinect Adventures'le ise maceralara atılıyoruz, River Rush ve Reflex Ridge bölümleri çok eğlenceli. Dance Central ise Kinect Sports'la beraber en eğlenceli oyun bence. Hafta içi Motion Sports, Your Shape siparişi vereceğim LBP2 ile beraber.
  • 20 dakika oynayayım dedim adventureste bittim resmen kan ter içinde kaldım şu an dilim dışarıda koltukta bitik haldeyim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.