Şimdi Ara

kimliksiz güvenlik elemanı ilanları ?gözetim danışman elamanı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
36.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar böyle birşey varmıdır gerçekten güvenilirmidir ..
    bir kaç yerle telefondan görüştüm ..
    aldığım cevaplar şu şekilde ?..

    kursa önce başvurunu yapıyorsun 200 tl gibi bir para alıyorlar senden
    ve senin adına emniyete başvurup kursa kayıt olmuş oluyorsun ..
    ondan sonra seni anlaşmalı oldukları projelerden birisine gözetim danışman elamanı olarak gönderiyorlar. ve çalışmaya başlıyorsun bu şekilde 1000 tl maaş + ssk + yemek vs ile
    ondan sonra derslere girme zorunluluğu yokmuş kursta ... ama atış talimine gitmek zorunluymuş sadece
    ve sınava giriyormuşsun sadece... ve yılbaşına doğruda güvenlik kimlik kartını alıyormuşız

    toplam olarak ta 200 peşin 290 3 taksit .. şeklinde oluyormuş.. en sonunda sınavdan geçersem emniyyette harcını ödeyip kimlik kartını alıyormuşum..

    kafama takılında biliyoruzki kimliksiz elman çalıştırmak yasak güvenlik olarak ..
    sizce bu olay sadece kursa kaydetttip dolandırmak amaçlımı yoksa gerçekten doğrumudur

    bilen yada bu şekilde kimlik alan varmı aramızda acaba *??







  • uppp
  • Yokmu hic bilgisi olan bu konular hakkinda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrStimato

    sihalı güvenlik kurs fiyatı 250 tl ( 35 tl sınav silahsız 15 tl silahlı) sınav ucreti toplam 50 tl yani 300 tl ye silahlı güvenlik sertifikası alırsın kursa kayıt olup daha sonra sertifika çıkarmak içinde 400 tl gibi bir para harcayıp silahlı güvenlik olabilirsin toplam maliyet 700 tl gibi bir fiyat



    Calisarak alma isi doğru mudur peki
  • Up up
  • ben silahlı güvenligim kimlik kartını altım o kadar başvuru yapıyorum neymiş tecrübeli eleman arıyorlarmış bastım galayı bende sanki kendileride doguştan tecrübelierde hayla internetten iş ilanlara bakıyorum bu gidişle
    peruk takıcam e5 yol alıcam en sonunda
  • Gözetim Danışmanının anlamını merak edenlere hemen kısaca açıklama yapalım.. Özel Güvenlik İzni alınmamış, izin bekleyen veya izni alınamayan bölgelerde mesleğe ilk adımlarını atmalarını sağlayan ve kısa sürede kişinin Kimlikli Özel Güvenlik olmasına fırsat veren bir çalışma şeklidir.

    Üzülerek belirtmeliyim ki bir çok dolandırıcı diye nitelendirebileceğimiz firmalar mevcuttur.. Lütfen size vaad edilen sözlere dikkat ederek hareket ediniz.

    Yıllardır Güvenlik Eğitim sektöründe hizmet veren Guis Güvenlik şirketimiz olmak üzere saygın bir çok eğitim kurumuda mutlaka mevcuttur. Bunun yanı sıra Özel Güvenlik Görevlisi olarak KESİNLİKLE sertifikanız olmadan çalıştırılamazsınız.. Fakat Gözetim Danışmanı olarak çalıştırılmanız MÜMKÜNDÜR.. Bir yandan eğitiminiz devam ederken bir yandan da Site + Avm ve Şantiye gibi bir çok projede çalıştırılabiliyorsunuz.

    Guis Güvenlik olarak amacımız; bu uygulama sayesinde sizleri, çalışırken sertifika almanızı sağlayıp ve güvenlik sektörünün büyük açığı olan özel güvenlik kimlikli personel arayışına istihdam sağlamaktır. Gerek Silahlı gerekse Silahsız özel güvenlik eğitiminizi bir yandan alırken mevcut projelerimizde iş imkanı konusunda yardımcı olmamızı ve daha detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlarımız aşağıdaki iletişim numaralarımızdan tarafımıza ulaşabilirsiniz..

    0212 216 60 06 / 0542 545 40 91 / 0542 545 40 92 / 0542 545 40 93

    www.guisguvenlik.com.tr




  • Bu sesa group hakkında bilgisi olan var mı ?

    Bu firmaya başvurup görüşmeye gidip çalışan falan ? Eğer giden varsa lütfen bi anlatıversin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: capo di capi

    Up
    var boyle bır sey once kursa yazılıyorsun kurs firmasının cevresı genis kaliteli bir yer ise sen kursu bitirip kartını alana kadar da sana kartsız calısabilecegin is bulabılıyorlar. iyi bir yerden çevresi geniş bir şirketten alırsanız kursu iş buluyorlar genel de kartını alana kadar da calısıyorsun yine aynı güvenlik gibi. eğitime gitmek de zorunlu değil ilk gün gidip imza atıyorsun daha sonra kurs eğitimine gitmesen de oluyor. doğru yani cok var böyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 23 Aralık 2019; 21:7:21 >
  • Yeni açılan projeler için uygulanır genellikle bu. Henüz güvenlik izni alınmamışsa kimlik kartlı üniformalı personel çalıştıramayacakları için sivil yada beyaz gömlek pantolon ile eleman çalıştırırlar.

    Proje izinini alır personel yoksa kimliğini çıkartır bu arada sonra o projede normal güvenli olarak devam ederler genelde.


    Güvenlik sektöründe çok fazla dolandırıcı firma vardır. Genel olarak şunu söyleyebilirim ki istanbul da Euroserve, Tepe, Securitas, İSS grup gibi firmalar güvenilirdir. Maaşınızı gününde öder bu firmalar.

    Yeni kurulmuş veya 1 2 projesi olan ufak firmalar hepsi olmasa da genellikle sıkıntılıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 23 Aralık 2019; 21:24:49 >
  • İlgi ve alakan için çok teşekkür ederim. Dolandırma amaçlı bu işleri yapanda varmış. Umarım dürüst bir firmaya denk geliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.