Şimdi Ara

... : ... KİLO VERME GÜNLÜĞÜM ... : ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
4
Favori
3.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 - İŞTE YİNE BAŞLIYORUM!...

    O kadar çok şey var ki söyleyecek ancak tam olarak nereden başlamam gerektiğini bilemiyorum...Sanırım sade ve açık bir şekilde konuşmam en iyisi olacak..

    ŞİŞMANIM!!

    Ne yazık ki sayısız diyet deneyerek çok kilo vermiş ancak o kiloların fazlasını da geri almış bir OBEZ' im.

    Şu anda eğilemediğim için bağcıklarımı bağlayamayacak durumdayım...Yüzüstü yattığımda ise nefes almakta zorlanıyorum..Hergün neredeyse hep aynı kıyafetleri giyiyorum çünkü bana olan tek kıyafetler onlar..

    Kendime olan daha büyük beden kıyafetler almamamın nedeni ise "Zayıfladığım zaman kocaman kıyafetlerim olsun istemiyorum" düşüncesi..

    ...ancak işin acı kısmı..şu anda bana olan o tek tük kıyafetlerim bile dar gelmeye başlıyor..

    Kimbilir kaçıncı kez, insanların "Kilo Almışsın" demelerinden bıkıyorum...Bunu zaten biliyorum..

    Sadece bir diyete başlamak, üzerimdeki bunca fazla kiloyu vermek için o zor yola girmekten korkuyorum...

    Giydiğim hiçbirşeyin bana yakışmadığını biliyorum...Eşimin güzelliğine yakışmadığımı da..

    İnsanların yanındayken kendimi utangaç bir çocuk gibi hissediyorum...genelde hep bir köşede oturuyorum...kucağına göbeğini kapamak için yastık alan birisinden başkası değilim..

    Boyum 1.73...Kilom ise 118,4kg.

    33 yaşındayım ve artık kilo vermem ŞART!...ve gerçekten istiyorum...

    Sigarayı bıraktım..Tam bir yıl oldu...20kg aldım. Aslında bırakırken hem diyet hem sigarayı bırakmayı aynı anda denemiştim. Her ikisinde de başarısız olmak üzere olduğumu anlayınca sigara içmemeyi tercih ettim ve iştahıma yenik düştüm.

    Şimdi artık sigaraya tekrardan başlamayacağım konusunda kendime güvenim sonsuz olduğundan kilo verme konusunda da doğru bir zamanda olduğumu düşünüyorum.

    Daha önceden denediğim ancak yukarıdaki sebepten dolayı bıraktığım Dukan Diyeti' ni deneyeceğim. Bana ve benim yaşam biçimime en uygun olan diyet bu diyet.

    Tekrardan başarısız olmaktan korkmuyor değilim onun için diyet konusundaki motivasyonum kırılıyor ama sigarayı bırakabildiysem kiloyu da verebilirim diye düşünüyorum.

    Benim durumumda olan insanlara motivasyon aracı olması için buraya yazmayı düşündüm. 1 sene içinde 30kg verebilsem ne güzel olur diyorum ama kendime çok büyük hedefler koymak istemiyorum...Şimdilik ilk hedefim 1 kilo vermek..sonra 1 kilo daha....böyle böyle hedefime ulaşmanın daha kolay olacağını düşünüyorum.

    Eğer bu yazıyı yardımcı bulursanız lütfen bana siz de destek olun...çünkü buna ihtiyacım olacak..

    İşte yine başlıyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cag_a_tay -- 6 Mart 2013; 12:12:12 >







  • Diyetisyen + spor salonuna git hocam eminim yararlı olur.Kimler kilo vermiyor ki sen veremiyesin
  • Spor salonuna üyeliğim var ama hiç bana göre değilmiş spor salonu...tekil sporları sevmiyorum..gittiğim yerde burnu havada tipler var..1 senelik aldık üyeliği 6 aydır yatıyor öyle valla.

    Bunun dışında diyetisyene gittim daha önce ama çok başarılı olamadım zira pek başarılı değilim sabit yiyecek sınıflandırmalırında...yani şundan yeme bundan ye...bundan bu kadar yiyebilirsin bana göre değil..

    Eğer Dukan işe yaramazsa ilk işim hastaneye gidip tiroid testi v.s. yaptırmak. Ondan sonra da uygun bir diyetisyene gitmek.

    Bakalım..
  • Hocam yazdıklarınız sankı benı anlattı bazı kısımlar harıc tabiki (eş ve yaş kısmı :) ) . Öncelıkle doktora gıdıp bır test yaptırın belkı sorun ordadır . Ve şunuda belırtıyım sızın oncelıkle ınsulın dırencını felan kırmanız lazım onun ıcın size karatay diyeti kitabını onerebılırım . Burda yapmamız gerekenler sade bır dille anlatılmıs . Şimdiki diyetısyenler 5 6 ogun yemek cıkartıyo . O ogunlerı hangı ara yapacanda yıyecende iş üstüne iş ve kafa karıştırıcı . Ben şuan dedıgım kıtabı okudum ve az cok bilgi sahibi oldum . şimdi yazıları yazarken Karnım aç :D ama saat 8 den sonra bırsey yemıyorum artık . Şunuda belırtmek ısterım bir abimizle sohbet ederken beni uyarmıştı kılo hususundaki o zamanlar bi 10 kılo daha zayıftım :) bana yaş ilerledikçe vucudun seklı oturdugunu ılerde kılo vermenın daha zor oldugunu soylemıstıkı bu zaten acık ve anlasılır mantıklı bırsey . Yani size soylemek ıstedıgım yaş 30 lardayken zayıflayın 40 lı yaşlara geldınızde cok zorlanırsınız .




  • quote:

    Orijinalden alıntı: istisnalarKaideyiBozmaz

    Hocam yazdıklarınız sankı benı anlattı bazı kısımlar harıc tabiki (eş ve yaş kısmı :) ) . Öncelıkle doktora gıdıp bır test yaptırın belkı sorun ordadır . Ve şunuda belırtıyım sızın oncelıkle ınsulın dırencını felan kırmanız lazım onun ıcın size karatay diyeti kitabını onerebılırım . Burda yapmamız gerekenler sade bır dille anlatılmıs . Şimdiki diyetısyenler 5 6 ogun yemek cıkartıyo . O ogunlerı hangı ara yapacanda yıyecende iş üstüne iş ve kafa karıştırıcı . Ben şuan dedıgım kıtabı okudum ve az cok bilgi sahibi oldum . şimdi yazıları yazarken Karnım aç :D ama saat 8 den sonra bırsey yemıyorum artık . Şunuda belırtmek ısterım bir abimizle sohbet ederken beni uyarmıştı kılo hususundaki o zamanlar bi 10 kılo daha zayıftım :) bana yaş ilerledikçe vucudun seklı oturdugunu ılerde kılo vermenın daha zor oldugunu soylemıstıkı bu zaten acık ve anlasılır mantıklı bırsey . Yani size soylemek ıstedıgım yaş 30 lardayken zayıflayın 40 lı yaşlara geldınızde cok zorlanırsınız .

    Karatay diyetini çok iyi biliyorum. Denedim de ama yaşam tarzımı bir türlü Karatay' a göre düzenleyemedim. Bir süre sonra da sıkıldım. Ancak daha önceden Dukan yaptığımda çok daha kolay gelmişti bana ve çok daha iyi sonuçlar elde etmiştim. Bu sebepten şu anda Dukan yapıyorum. Başladım bir kere.

    Annemde tiroid olduğu için ben de olma olasılığı var ama kan testi yaptırmadan önce son kez bir denemek istiyorum. Hiç olmadığım kadar motiveyim..ve büyük konuşmadan emin adımlarla ilerleme yönünde bir düşüncem var.

    Yaş konusuna gelince de kesinlikle haklısınız. Bunun farkına vardığım için bu kararı daha rahat uygulayabileceğim inşallah.




  • 2 - SURİMİ...PROTEİN TANRISI!

    Dukan Diyeti kitabındaki Atak Evresi kısmını hatmettiğime göre artık midemi sadece ama sadece protein ile doldurmaya hazırım!


    Bunu 7 gün boyunca yapmayı planlıyorum. Belki bu süreyi 10 güne de uzatabilirim ama bu sırf protein ile beslenmeye vücudumun ne kadar dayanacağı ve nasıl tepki vereceği ile doğru orantılı bir karar olacak zira hep protein ile beslenme ne yazık ki kabızlık yapıyor...bu kitapta da belirtilmiş.


    Yenilebilecekler ve yenilemeyecekler listesini yaparken, geçen seferki Dukan Diyeti tecrübemden ( Sigarayı bıraktığım zaman denemiştim...ilk gönderimde bu konu hakkında yazım mevcut ) istediğim kadar, istediğim zamanda yiyebilmenin verdiği mutluluğu hatırladım.

    Kelimenin tam anlamı ile her dakika yesen bile halen kilo kaybettiğini görmek inanılmaz birşeydi. Bu diyet tam da benim gibi bir adama göreydi..Halen de öyle.


    Ayrıca yine bu tecrübemden, tadına bayıla bayıla yediğim SURİMİ' yi hatırladım.


    İşte buna benziyor;


     ... : ... KİLO VERME GÜNLÜĞÜM ... : ...

    Ve evet...tadı da en az görüntüsü kadar mükemmel. İçi protein ile dolu olduğundan sanırım Atak Evresinde yenilebilecek en güzel şeylerden birisi. Ayrıca pişirmeye gerek kalmadan tüketilebildiği için yanınızda taşıyabileceğiniz güzel bir besin kaynağı diye düşünüyorum. Ağır bir balık/yengeç kokusuna sahip olduğunu kabul etmeliyim, işte bu sebepten iyi bir kapta taşımanız gerekecektir.


    Dukan Diyeti' nin bu safhası (Atak Evresi) protein tüketimi safhası olduğu için ve protein de çoğunlukla et ürünlerinde bulunduğu için bütçeye biraz zararı olan bir safha olduğunun altını çizmek zorundayım. Geçen seferki tecrübemde protein için et ürünlerine ne kadar para harcadığımı hatırlıyorum..Bu sefer böyle yapmayacağım. Et ürünü ya da başka bir protein kaynağını bulursam yiyeceğim..


    Bulamazsam kendimi Surimi' ye vereceğim..Bu kadar basit! ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cag_a_tay -- 6 Mart 2013; 12:10:11 >




  • Dukan diyeti ben de kabızlık yaptığı için bırakmak zorunda kaldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marseltalon

    Dukan diyeti ben de kabızlık yaptığı için bırakmak zorunda kaldım.


    Benim de ilk denememde inanılmaz yapmıştı. Bu sefer de biraz tıkar gibi oldu ama doğru bir zamanlama ile Dukan kitabında da önerilen yulaf kepeğini kullandım gerçekten inanılmaz işe yaradı..bir daha denerseniz kesinlikle tavsiye ederim.
  • 3 - İLK HEDEF

    Sanırım ilk hedefim kilo ile ilgili değil..Aslında kilo ile ilgili ama "şu kadar kilo" anlamında bir hedef peşinde değilim...

    İlk hedefim....içine girmeyeli neredeyse 1 yıl olan kıyafetlerimi giyebilmek olacak...Hiçbir yeni kıyafet almadan, yepyeni bir gardolaba sahip olacağımı düşündükçe heyecanlanıyorum...

    Aklımın köşesinde ise hep aynı şey tekrarlanıyor...

    ACELE ETME!

    Çünkü acele edince acil sonuç bekliyor, o sonucu bulamayınca da demoralize olup erken pes ediyorum...Pes etme nedenim diyette zorlanmak olmuyor...daha çok inancımın kalmaması sebep oluyor...

    İşte bu sebepten....bebek adımlarla...o kıyafetlerin içine gireceğim!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cag_a_tay -- 6 Mart 2013; 12:03:41 >
  • 4 - YULAF KEPEĞİ....HAYAT KURTARICI MI??

    Eğer ikinci gönderimi okuduysanız, protein ağırlıklı beslenmenin en büyük problemlerinden birisinin ne olduğunu söylediğimi hatırlarsınız.

    Kabızlık.

    Bu sorun yüzünden Dr. Dukan size Yulaf Kepeği tüketmenizi öneriyor. Kendi ismini taşıyan bir yulaf kepeği markası olsa bile, her yulaf kepeğinin aynı etkiyi vereceğini, onun için illa gidip de Dukan Yulaf Kepeği peşinden koşmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.

    Yulaf kepeğine hiç bulaşmadan Atak Evresi' ni bitirmeyi düşünürken, daha 2 günlük protein ağırlıklı beslenme bile şimdiden sevgili boşaltım sistemimin tıkanmasına neden oldu.

    Bu sebepten dün gidip bir kutu yulaf kepeği aldım. Kitapta ekmek yerine yiyebileceğiniz, yulaf kepeğinden yapılma krakerlerin / galetelerin tarifi mevcut. Size kitap, atak evresinde, karbonhidrat alımının yoksunluğunun sebep olduğu negatifliklerden bu kepeği kullanarak kurtulabileceğinizi söylemekte.

    Yulaf kepeğinin kendine has bir tadı olmamakla birlikte, tam öğütülmemiş olmasından kaynaklı olarak "kumlu" denilebilecek bir hissi var ağızda yarattığı.

    İşe yarıyor mu peki?

    Kesinlikle işe yarıyor!

    Hatta sadece boşaltım sistemine yardımda bulunmakla kalmıyor, ayrıca tokluk hissi de veriyor.
    İşte bu sebepten Yulaf Kepeğine "Hayat Kurtarıcısı" diyebiliyorum ve kendisine başarılarından ötürü 10/10 veriyorum..tat olarak ise benden 3/10 alıyor.

    Ne olursa olsun, özellikle Dukan Diyeti' nde olan herkese bu yulaf kepeğini öneririm.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cag_a_tay

    4 - YULAF KEPEĞİ....HAYAT KURTARICI MI??

    Eğer ikinci gönderimi okuduysanız, protein ağırlıklı beslenmenin en büyük problemlerinden birisinin ne olduğunu söylediğimi hatırlarsınız.

    Kabızlık.

    Bu sorun yüzünden Dr. Dukan size Yulaf Kepeği tüketmenizi öneriyor. Kendi ismini taşıyan bir yulaf kepeği markası olsa bile, her yulaf kepeğinin aynı etkiyi vereceğini, onun için illa gidip de Dukan Yulaf Kepeği peşinden koşmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.

    Yulaf kepeğine hiç bulaşmadan Atak Evresi' ni bitirmeyi düşünürken, daha 2 günlük protein ağırlıklı beslenme bile şimdiden sevgili boşaltım sistemimin tıkanmasına neden oldu.

    Bu sebepten dün gidip bir kutu yulaf kepeği aldım. Kitapta ekmek yerine yiyebileceğiniz, yulaf kepeğinden yapılma krakerlerin / galetelerin tarifi mevcut. Size kitap, atak evresinde, karbonhidrat alımının yoksunluğunun sebep olduğu negatifliklerden bu kepeği kullanarak kurtulabileceğinizi söylemekte.

    Yulaf kepeğinin kendine has bir tadı olmamakla birlikte, tam öğütülmemiş olmasından kaynaklı olarak "kumlu" denilebilecek bir hissi var ağızda yarattığı.

    İşe yarıyor mu peki?

    Kesinlikle işe yarıyor!

    Hatta sadece boşaltım sistemine yardımda bulunmakla kalmıyor, ayrıca tokluk hissi de veriyor.
    İşte bu sebepten Yulaf Kepeğine "Hayat Kurtarıcısı" diyebiliyorum ve kendisine başarılarından ötürü 10/10 veriyorum..tat olarak ise benden 3/10 alıyor.

    Ne olursa olsun, özellikle Dukan Diyeti' nde olan herkese bu yulaf kepeğini öneririm.

    Hemen hemen ayni durumdaymisiz..Bende 111 kg a kadar ciktim.Masa basinda calismaktan 1,5 yilda 78 den 111kg oldum.Yasim 30,sigarayi birakali 64-65 gun oldu.Evde kendim spor yapiyorum;kosu bandim,eliptik bisikletim,dambil ve agirlik barlarim mevcut.34 gunde tami tamina 10kg verdim.Ne abarti bir spor yapiyorum,nede cok abarti bir rejim.Hedefim haziran sonunda 75kg olmak.Hedefe 26kg var ;)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tzadkiel


    quote:

    Orijinalden alıntı: cag_a_tay

    4 - YULAF KEPEĞİ....HAYAT KURTARICI MI??

    Eğer ikinci gönderimi okuduysanız, protein ağırlıklı beslenmenin en büyük problemlerinden birisinin ne olduğunu söylediğimi hatırlarsınız.

    Kabızlık.

    Bu sorun yüzünden Dr. Dukan size Yulaf Kepeği tüketmenizi öneriyor. Kendi ismini taşıyan bir yulaf kepeği markası olsa bile, her yulaf kepeğinin aynı etkiyi vereceğini, onun için illa gidip de Dukan Yulaf Kepeği peşinden koşmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.

    Yulaf kepeğine hiç bulaşmadan Atak Evresi' ni bitirmeyi düşünürken, daha 2 günlük protein ağırlıklı beslenme bile şimdiden sevgili boşaltım sistemimin tıkanmasına neden oldu.

    Bu sebepten dün gidip bir kutu yulaf kepeği aldım. Kitapta ekmek yerine yiyebileceğiniz, yulaf kepeğinden yapılma krakerlerin / galetelerin tarifi mevcut. Size kitap, atak evresinde, karbonhidrat alımının yoksunluğunun sebep olduğu negatifliklerden bu kepeği kullanarak kurtulabileceğinizi söylemekte.

    Yulaf kepeğinin kendine has bir tadı olmamakla birlikte, tam öğütülmemiş olmasından kaynaklı olarak "kumlu" denilebilecek bir hissi var ağızda yarattığı.

    İşe yarıyor mu peki?

    Kesinlikle işe yarıyor!

    Hatta sadece boşaltım sistemine yardımda bulunmakla kalmıyor, ayrıca tokluk hissi de veriyor.
    İşte bu sebepten Yulaf Kepeğine "Hayat Kurtarıcısı" diyebiliyorum ve kendisine başarılarından ötürü 10/10 veriyorum..tat olarak ise benden 3/10 alıyor.

    Ne olursa olsun, özellikle Dukan Diyeti' nde olan herkese bu yulaf kepeğini öneririm.

    Hemen hemen ayni durumdaymisiz..Bende 111 kg a kadar ciktim.Masa basinda calismaktan 1,5 yilda 78 den 111kg oldum.Yasim 30,sigarayi birakali 64-65 gun oldu.Evde kendim spor yapiyorum;kosu bandim,eliptik bisikletim,dambil ve agirlik barlarim mevcut.34 gunde tami tamina 10kg verdim.Ne abarti bir spor yapiyorum,nede cok abarti bir rejim.Hedefim haziran sonunda 75kg olmak.Hedefe 26kg var ;)

    Bravo valla, 34 günde 10kg vermek gerçekten büyük bir başarı. Çoğu kişi bunu sağlıksız bulacaktır elbet ama kilo çok olunca verilen kilo da çok olabiliyor dolayısı ile ben çok bir problem görmüyorum. Umarım verdiğiniz kilolar ödem (su) değildir. Spor yaptığınız için kastan çok fazla kaybettiğiniz zannetmiyorum ama yağ-kas ölçümü yaptırıp sonrasında bunu karşılaştırmadan doğru bir kanıya varmak da mümkün olmayacaktır.

    Benim öyle 1 ayda 10 kilo verme gibi bir amacım yok...verirsem de ne ala :) Ama daha önce defalarca çok çabuk kilo verip çabuk kilo aldım..Gerçi diyeti kiloyu verir vermez durdurmuştum. Bu diyeti hayatımda ilk kez kitabına uygun olarak yapmak istiyorum. Yani istersem 1 ayda 10 kilo vereyim yine de 1 sene boyunca bu Dukan' a devam etme gibi bir amacım var. Hayırlısı.




  • 34 gunde yedigim toplam dilim ekmek 10 u gecmez.Sekeri cok azalttim,bazen sifir seker cay iciyorum.Mesai saatim gec bittigi icin 21:00 gibi yemek yiyordum ve 2 saat sonra yatiyordum.Sabah evde kahvalti yapmazdim;is yerine giderken borek pogaca alirdim ki hamur isine bayilirim.Simdi sabah evde kahvalti yapiyorum;2 adet haslanmis yumurta+lor peynir+yagsiz sut.Ogle yemeginde elma yiyorum,aksam evde ya sadece corba iciyorum yada salata yiyorum (dardanel tonlu veya haslanmis tavuk gogusu).Yatmadanda eliptik bisiklette 15-20dk calisiyorum,100 mekik cekiyorum,15 sinav,20kg lik dambil setim var biraz onlarla takiliyorum.Haftasonlari kosu bandinida kullaniyorum ve yogun spor yapiyorum;kardiyo agirlikli calisiyorum.Sizede basarilar dilerim :) Oncesi ve sonrasi fotom var ama boxer var uzerimde nü kacar :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tzadkiel

    34 gunde yedigim toplam dilim ekmek 10 u gecmez.Sekeri cok azalttim,bazen sifir seker cay iciyorum.Mesai saatim gec bittigi icin 21:00 gibi yemek yiyordum ve 2 saat sonra yatiyordum.Sabah evde kahvalti yapmazdim;is yerine giderken borek pogaca alirdim ki hamur isine bayilirim.Simdi sabah evde kahvalti yapiyorum;2 adet haslanmis yumurta+lor peynir+yagsiz sut.Ogle yemeginde elma yiyorum,aksam evde ya sadece corba iciyorum yada salata yiyorum (dardanel tonlu veya haslanmis tavuk gogusu).Yatmadanda eliptik bisiklette 15-20dk calisiyorum,100 mekik cekiyorum,15 sinav,20kg lik dambil setim var biraz onlarla takiliyorum.Haftasonlari kosu bandinida kullaniyorum ve yogun spor yapiyorum;kardiyo agirlikli calisiyorum.Sizede basarilar dilerim :) Oncesi ve sonrasi fotom var ama boxer var uzerimde nü kacar :D

    Valla bravo, darısı benim başıma ne diyeyim :)

    Fotoğrafları da kırparak gönderebilirsiniz..Üstten ve alttan :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tzadkiel

    34 gunde yedigim toplam dilim ekmek 10 u gecmez.Sekeri cok azalttim,bazen sifir seker cay iciyorum.Mesai saatim gec bittigi icin 21:00 gibi yemek yiyordum ve 2 saat sonra yatiyordum.Sabah evde kahvalti yapmazdim;is yerine giderken borek pogaca alirdim ki hamur isine bayilirim.Simdi sabah evde kahvalti yapiyorum;2 adet haslanmis yumurta+lor peynir+yagsiz sut.Ogle yemeginde elma yiyorum,aksam evde ya sadece corba iciyorum yada salata yiyorum (dardanel tonlu veya haslanmis tavuk gogusu).Yatmadanda eliptik bisiklette 15-20dk calisiyorum,100 mekik cekiyorum,15 sinav,20kg lik dambil setim var biraz onlarla takiliyorum.Haftasonlari kosu bandinida kullaniyorum ve yogun spor yapiyorum;kardiyo agirlikli calisiyorum.Sizede basarilar dilerim :) Oncesi ve sonrasi fotom var ama boxer var uzerimde nü kacar :D

    34 gündür mü diyet yapıyorsun hocam ?




  • 1.76 boy ve 108 kilodan 82 kg ye düştüm yaşım 37.İsteyip azmedince oluyor.Sigarayı bıraktım şu anda yine 90 kiloya çıktım ve spor yapmama rağmen veremiyorum ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: historiyst_45

    1.76 boy ve 108 kilodan 82 kg ye düştüm yaşım 37.İsteyip azmedince oluyor.Sigarayı bıraktım şu anda yine 90 kiloya çıktım ve spor yapmama rağmen veremiyorum ...


    SU DİYETİ İLE YILDA 20 KG VEREBİLİRSİNİZ

    Bence yukarıdaki yazıyı okuyun, bir deneyin. Senede 20 kg verilebiliyormuş. hem de hiç egzersiz yapmadan. bir de egzersiz yapılırsa bahsedilen senelik 20 kg kimbilir kaça çıkar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: halikarnasss

    quote:

    Orijinalden alıntı: tzadkiel

    34 gunde yedigim toplam dilim ekmek 10 u gecmez.Sekeri cok azalttim,bazen sifir seker cay iciyorum.Mesai saatim gec bittigi icin 21:00 gibi yemek yiyordum ve 2 saat sonra yatiyordum.Sabah evde kahvalti yapmazdim;is yerine giderken borek pogaca alirdim ki hamur isine bayilirim.Simdi sabah evde kahvalti yapiyorum;2 adet haslanmis yumurta+lor peynir+yagsiz sut.Ogle yemeginde elma yiyorum,aksam evde ya sadece corba iciyorum yada salata yiyorum (dardanel tonlu veya haslanmis tavuk gogusu).Yatmadanda eliptik bisiklette 15-20dk calisiyorum,100 mekik cekiyorum,15 sinav,20kg lik dambil setim var biraz onlarla takiliyorum.Haftasonlari kosu bandinida kullaniyorum ve yogun spor yapiyorum;kardiyo agirlikli calisiyorum.Sizede basarilar dilerim :) Oncesi ve sonrasi fotom var ama boxer var uzerimde nü kacar :D

    34 gündür mü diyet yapıyorsun hocam ?

    evet...1 Şubatta başladım diyete ve spora




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tzadkiel

    quote:

    Orijinalden alıntı: halikarnasss

    quote:

    Orijinalden alıntı: tzadkiel

    34 gunde yedigim toplam dilim ekmek 10 u gecmez.Sekeri cok azalttim,bazen sifir seker cay iciyorum.Mesai saatim gec bittigi icin 21:00 gibi yemek yiyordum ve 2 saat sonra yatiyordum.Sabah evde kahvalti yapmazdim;is yerine giderken borek pogaca alirdim ki hamur isine bayilirim.Simdi sabah evde kahvalti yapiyorum;2 adet haslanmis yumurta+lor peynir+yagsiz sut.Ogle yemeginde elma yiyorum,aksam evde ya sadece corba iciyorum yada salata yiyorum (dardanel tonlu veya haslanmis tavuk gogusu).Yatmadanda eliptik bisiklette 15-20dk calisiyorum,100 mekik cekiyorum,15 sinav,20kg lik dambil setim var biraz onlarla takiliyorum.Haftasonlari kosu bandinida kullaniyorum ve yogun spor yapiyorum;kardiyo agirlikli calisiyorum.Sizede basarilar dilerim :) Oncesi ve sonrasi fotom var ama boxer var uzerimde nü kacar :D

    34 gündür mü diyet yapıyorsun hocam ?

    evet...1 Şubatta başladım diyete ve spora

    hocam ağır bir diyet yapmışsın ama hiç sulu yemek falan yemedinmi ? ben spor yapmıyorum fakat günde 25 dk yürüyorum.. 80 kiloyum bi 5 kilo versem çok iyi olacak.. İştahım çok açıl işte acıkınca çıldırıyorum




  • bende boy 174 kilo 94 bende şişmanım ara ara kabızlık yaşıyorum bunu kimyasallarla değil her gün eksik etmediğim en az 4 tane kuru kayısı yiyorum kabızlık sorunu ortadan kalkıyor diyetinize 200gr yoğurtta koyarsanız kabızlık vs kalmaz , hazır ilk bahar gelmişken sabah 30-60 hafif tempoda yürüyünüz o kiloda birisi için hızlı yürüyüş yada koşu büyük risk hele benim gibi hiper kolesterol ve hiper trigliserdi olanlar kalp krizi riski olduğu için önerilmiyor bu arada ben günde en az 720mg marincap special omega 3 balık yağı kullanıyorum bir nebze olsun kolesterolü ve trig i düşürüyor kötü kolesterolü dengede tutuyor tavsiye ederim (ama iştah açabilir) başarılarınızın devamını dilerim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.