Şimdi Ara

Kilo ve Hacim için yardım (Başlangıç kürü düşünüyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam, yaklaşık 17 aydır bu sporu yapıyorum, daha öncesinde de 12 sene kadar basketbol oynamışlığım, ağır antrenman yapmışlığım var. 21 Yaşındayım, 186 boyundayım, 72 kiloyum %9.6 yağ oranım var.

    Gelelim yaptıklarıma;

    Her gün Sabah Öğlen Akşam 1er ölçek Muscletech Mass Tech Gainer kullanıyorum.

    Spor günleri ise (gainerim sabah öğle akşam sabit), antrenman öncesi MusclePharm Assault ve 3 Universal 2700 aminoasit, antrenman sonrası ise 3 aminoasit daha ve 1 ölçek glutamine tüketiyorum.

    Diyetisyenim var, düzenli diyetim var, sabahları 6'şar yumurta beyazı yiyorum, gün içerisinde en az 500 gr tavuk göğsü tüketiyorum vs, ancak 6 aydır neredeyse kilom sabit.

    İlk bu spora başladığımda 60 kiloydum, 11 ayda 12 kilo aldım ve hala 6 aydır aynı devam ediyorum.

    Haftada 4 antrenman yapıyorum ve antrenmanlarım en kısa 1.5 saat sürüyor. Kardiyo yapmıyorum.


    Spor geçmişimi anlattıktan sonra sizlere sorum şöyle;

    Amacım 80 kilonun üzerine çıkmak, ben bunu supplementle yapamadım gibi gözüküyor, kullanım şeklimde mi bir yanlış var ne dersiniz?

    Son çare olarak 3 aylık bir başlangıç kürü düşünüyorum, vücudu çok yorar mıyım? Kalıcı zararı olur mu?
    Ortalama 3 aylık bir kür bana ne kadara mâl olur?

    İlgilenen arkadaşlar için şimdiden teşekkür ederim, lütfen yemek ye vs gibi yorumlarda bulunmayın, hepimiz emek veriyoruz burda, beslenmem gayet düzenli günde 6 öğünün üzerinde yemek yiyorum, umarım anlatabilmişimdir derdimi.







  • E birader diyetin yanlış demekki 300-400 kalori arttırman lazım, nasıl arttırırsın sana ve diyetisyene kalmış bir şey.
  • steroid küründen bahsediyorsan sana tek önerim kullanmaman olcaktır. bu tür anabolizanlar yarışmacılar içindir. kalori alımını arttır değişimi göreceksin. burada kimse çıkıp anabolizan kürü önermez. bunun için siteler var forumlar var. oraya git sor. ticari bir kaygısı olmadan yapılan her yorum "kullanma" olacaktır. ama o forumlarda şöyle tip insanlarda var "ooo kardeşim hoşgeldin hemen yapalım sana bir kür. 2 ay mı spor yaptın hiç önemli değil bak bunu günde 20 mg al bomba olcan bomba. paypalı veriyorum at sen parayı" hem parana hem vücuduna yazık etme derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berk_Kaya

    Haklısın hocam da kilo uzun süredir sabitlenince insanın kafasına giriyor işte.

    programına yeni hareketler ekle. beslenme programını değiştir. sanıyorsam hacim kazanamamanın sebebi eksik kalori alımı. ayrıca steroid kullancaksan bile tek tavsiyem bu yaşta kullanma. steroid büyüme durunca kullanılır. büyüme 21 yaşına kadar devam ediyor. tabi naçizane tavsiyem kullanmaman olcaktır ama karar senin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.