Şimdi Ara

Kilit Ekranını Özelleştir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar ilk olarak konuları sürekli bu kategori altına açıyorum eğer yanlış yapıyorsam başka bir kategoriye açabilirim veya taşıyabilirsiniz. Evet windows phone için yazmış olduğum ikinci program kilit ekranı özelleştirmeyi size tanıtmak isterim. Bu programı yazma amacım telefonun kilit ekranına bir bildirim veya not ekleme işlemini daha görsel ve estetik bir hale getirmekti ve kilit ekranının üst kısmının biraz boş olduğunu fark ettim orayı doldurmakta istedim

    Programın Tanıtımı : Arkadaşlar artık telefonunuzun kilit ekranına istediğiniz gibi not ekleyebileceksiniz. Bu harika ve kullanımı kolay olan program ile cihazınızın kilit ekranına yapışkan not gibi notlar ekleyebilirsiniz.
    Özellikleri : * Arkaplan resminizi kendiniz belirleyebilir* Notu sağ ve sol olmak üzere posizyonunu ayarlayabilir* Notunuzun arkaplan rengini belirleyebilir* Notunuzun yazı rengini belirleyebilir* Sizin için özel seçtiğimiz 5 font şekillerinden istediğinizi kullanabilir.* Smile, Avatar ve MiniResim koyabilirsiniz.

    Programın Resmi :


    Windows Store Linki = Kilit Ekranı Özelleştir







  • Guzel gozukuyor elinize saglik
  • Teşekkür ederim kardeşim, beğendiğine sevindim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.