Şimdi Ara

Kilit Ekranını Özelleştir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar ilk olarak konuları sürekli bu kategori altına açıyorum eğer yanlış yapıyorsam başka bir kategoriye açabilirim veya taşıyabilirsiniz. Evet windows phone için yazmış olduğum ikinci program kilit ekranı özelleştirmeyi size tanıtmak isterim. Bu programı yazma amacım telefonun kilit ekranına bir bildirim veya not ekleme işlemini daha görsel ve estetik bir hale getirmekti ve kilit ekranının üst kısmının biraz boş olduğunu fark ettim orayı doldurmakta istedim

    Programın Tanıtımı : Arkadaşlar artık telefonunuzun kilit ekranına istediğiniz gibi not ekleyebileceksiniz. Bu harika ve kullanımı kolay olan program ile cihazınızın kilit ekranına yapışkan not gibi notlar ekleyebilirsiniz.
    Özellikleri : * Arkaplan resminizi kendiniz belirleyebilir* Notu sağ ve sol olmak üzere posizyonunu ayarlayabilir* Notunuzun arkaplan rengini belirleyebilir* Notunuzun yazı rengini belirleyebilir* Sizin için özel seçtiğimiz 5 font şekillerinden istediğinizi kullanabilir.* Smile, Avatar ve MiniResim koyabilirsiniz.

    Programın Resmi :


    Windows Store Linki = Kilit Ekranı Özelleştir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runoonur -- 7 Mart 2013; 9:27:53 >







  • Emeğine sağlık.
  • emeğine sağlık yalnız ücretli olduğundan kimsenin kullanacağını sanmıyorum. mağazada lock screen text diye bi uygulama var istediğin notu yazıyorsun ve kilit ekranında saat ve tarihin altında görünüyor. senin bahsettiğim uygulamanın biraz süslüsü olmuş. o yüzden ücretsizi varken gidip 2 liraya kimsenin onu alacağı sanmıyorum heleki ashpalt 7 2 liraya satılıyorken....
  • Kilit ekrsnıyla ugraşıncaya kadar okey oyunu yazsaydın daha iyi olurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tuş kilidi programı yazsan pek iyi olacak.her yazılımda var bi tek windows phone 8 de yok.dokunmatik ekrandan tuş kilitleme programı yani.mesele symbianda keylock androidde screen off screen lock gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.