Şimdi Ara

Kılıçdaroğluna Saldırı - 21 nisan 2019 - Saldırgan Serbest :) (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.495
Cevap
11
Favori
84.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
545 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stallone12

    Siz harbiden cılkını çıkarıp sınırınızı aştınız ama adiliğin, alçaklığın da bir sınırı var. Hala utanmadan ne yüzle bu lafları edebiliyorsunuz gerçekten aklım, dimağım almıyor. Artık bir kafanızı kaldırıp ülkenin aldığı vahim durumun ciddiyetini kavrayın, bu gidişle siz kendinize geldiğinizde iş işten geçmiş olacak. Sonra yine, pişmanız ne istedilerse verdik naraları atacaksınız.

    Alıntıları Göster
    adamı hasta etmeyin tayibi geçmek pkk (HDP) ile birlik olmaksa zaten türkiye batmış demektir bunu kim HANGİ PARTİ yaparsa Allah belasını versin derim ulan ülke pkk yandaşı dolmuş be yazıklar olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 23 Nisan 2019; 19:58:41 >




  • Adamlar %30 almış CHP'yi PKK'lı ilan etti. %5 de HDP'nin oyu. İYİ Parti zaten Fetöcü. Etti mi sana %42.Oraya bir de kripto fetçcüleri ve komanistleri de ekle.

    MHP'nin 50.yılı hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Kim PKK ile birlik olmuş bre aklıevvel. Yok o milletvekili terörist cenazesine katılmış, yok şu milletvekili böyle demiş diye koca bir parti PKK'lı mı ilan edilir? Sizin beyninşz nasıl yıkanmış böyle?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakan_44 H kullanıcısına yanıt
    Edeb yahu? Umıt Oran'ın yaptığını savunmuyorum. Yanlıştı, o zaman da yanlıştı bugün de yanlış. Ama iki olay arasında dağlar kadar fark var. Ekrem İmamoğlu 'nun yazdıklarında ise ve var Allah aşkına? Yani yuh be size.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhatdaki S kullanıcısına yanıt
    Akıl fikir. La şu yaxıyı okuyan adam Kılıçdaroğlunu PKK ile hangi ile saldırsak diye plan yaptığını sanar. Aslında yaptığın suç da sana o cezayı kim verecek?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsterixOburix -- 23 Nisan 2019; 20:11:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt
    Kafanız kıyak herhalde. Ne yapacaktı acep? Hem Ankara'daki saldırılarda ne yaptı ki? Sanki bir yurttaşa mı vurdu? Gözünüzü nefret bürümüş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ussaki U kullanıcısına yanıt
    Yaa değil mi. Peki açılım süreci boyunca PKK'nın şehirlerde mevzilenmesi sonucu kaç asker, polis ve sivil öldü? Bu kayıpların suçu kimin?Askeri vesayet palavrasını kullanarak TSK'nın içi oyuldu. Bu da 15 Temmuz'u yarattı. 15 Temmuz'da öken insanların vebali kimin?

    Ayrıca bir yanlış daha var. Bugün PKK azaldı diye seviniyoruz ama palavra. ABD bilerek PKK nın gücünü azaltıyor. Yani operasyonlarla gücü azaldı elbette ama artık PKK önemli değil. Önemli olan herkes in de bildiği gibi YPG ve o da yanıbaşımızda binlerce teröristi ile duruyor.

    Yani PKK bitti bir masal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xlarge kullanıcısına yanıt
    Kılıçdaroğlu şehidin babasını gitmeden önce aramış.Hem şehşt cenazesine gitmek için izin mi alacak ülkenin ana muhalefet partisi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsterixOburix A kullanıcısına yanıt
    kimin beyni yıkanmış ortada neredeyse hdp kazansa bayram edeceksiniz ama bu iş böyle olmaz türkiyede şehit anaları babaları kardeşleri var geri teper ki her seçimde bu görülüyor bu arada akp yi zerre kadar sevmem ama hdpi koluna taktığı gün chp kendi ipini çekti kaç kişi bu yüzden yok yere akp ye oy verdi bunu bile idrak edemiyorsunuz bu da görülüyor ama sizin gibiler hala kim pkk ile birlik yaptı diyorsunuz sizin şuurunuz gitmiş artık ki hdp pkk değil diyorsunuz yazık ATATÜRK olsaydı ne chp ne hdp ne akp ne de sizin gibiler kalırdı
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Ben ne ara HDP PKK değildir dedim? Tabii günümüzde her şeyin cılkı çıktığından anlaşılmıyor ama HDP ile BAL gibi de görüşülür. Bal gibi de belirli noktalarda anlaşılır. Bu kimseyi HDP'li de yapmaz PKK'lı da. Madem öyle Akp 40 kere PKK'lı olmuştu. MHP dahş bu kafayla PKK'lı olur.

    Sizin yaptığınız kofti milliyetçilik. O kadar göstermelik ki bu milliyetçiliğiniz, o kadar konjonktürel ki? Milliyetçilik insanları birleştşrmeliyken siz ayrıltırıyorsunuz. İşte sizin milliyetçiliğiniz de bu kadar.

    Düzeltmem gerek. Mhp milliyetçiliği bölücülükten başka bir işe yaramaz. Birleştirici i olan ise ulus milliyetçiliğidir.Yani Atatürk milliyetçiliğidşr.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsterixOburix -- 23 Nisan 2019; 20:38:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsterixOburix A kullanıcısına yanıt
    bırak konuştukça batıyorsun yazdıkların belli ediyor düşünceni tarafın sapmış senin konuşmaya gerek yok kim hdp yada pkk nın elini tutarsa Allah belasını versin dedim zaten hala boş konuşuyorsun YILLARDIR BİRBİRİNİZİ YEMESEYDİNİZ KOLTUK SEVDAASINDAN 6 AYDA BİR HÜKÜMETİ YADA KUALİSYONU BOZMASAYDINIZ MİLLETİ BIKTIRMASAYDINIZ AKP DİYE BİR PARTİ DOĞMAYACAKTI BIKTIRDINIZ MİLLETİ KAVGADAN KOLTUK SEVDASINDAN SEÇİMDEN AKP SİZİN ESERİNİZDİR BOŞUNA KONUŞMAYIN SAÇMA SAPAN HDP İLE BAL GİBİ GÖRÜŞÜN ASIL SİZ TÜRKİYEYİ KARANLIĞA SÜRÜÜKLÜYORSUNUZ HDPİN KOLUNA GİREREK... SENNİN GİBİ MİLLİYETÇİNİN BEN.... son olarak milliyetçilik kalleşlerle vatanı bölmek için uğraşan soysuzlarla iş birliği yapmak değildir maalesef sana yanlış anlatmış büyüklerin milliyetçiliği Atatürk'ü hiç karıştırma yaşasaydı bu yazdıklarını zaten yazamazdın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 23 Nisan 2019; 22:2:10 >









  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkusuzkahraman86 -- 23 Nisan 2019; 20:57:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kılıçdaroğluna Saldırı - 21 nisan 2019 - Saldırgan Serbest :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tipsiz_Tatlı_Karakter kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yaşadığım için biliyorum. Hatta çimento santrali mi diyorlar tam bilmiyorum adını onuda çalıştırmadılar, adamlar bizim 3 katlı kalekolu el makinalarında çimento yaparak bitirdiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDP'li seçmen
    Ak partiye oy verince, onlarında oyuna talibiz. Hiç bir sorun yok, kürtler de bizim kardeşimiz.
    CHP ye oy verince ,bunlar teröristler ile beraberler işte. Görüyorsunuz arkadaşlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fahreddin

    Demokrat parti genel baskani olan Soylu degil mi bu? Akpartinin paçalarından yolsuzluk akiyor diyordu hani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 23 Nisan 2019; 22:22:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Her siyasi hata yapabilir değil mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı, çok çirkin. Ben rahatlıkla kınayabilirim. Ama kınayamayacakları, ağızlarını bu konuda açamayacak kişileri, sıralayayım: Taner yıldız'a yumruk atıldığında, bu demokratik tepkidir. diyenler, Bekir bozdağ'ın burnunu kıran şahsı polis tutuklarken, kelepçe taktırmayıp etrafını sararak korumaya çalışanlar ve bu demokratik tepkidir diyenler, bugün kılıçdaroğluna yapılan saldırıyı kınayamazlar. buna hakları yok
  • AsterixOburix A kullanıcısına yanıt
    Yola mayın döşeyenlerle kol kola girmek mi Atatürk milliyetçiliği?
    Onların elemanlarını kendi partine doldurmak hatta kritik pozisyonlara yerleştirmek mi Atatürk milliyetçiliği?
    Avlanan teröristlerin cenazelerine partiden adam göndermek ya da katılmak mıdır Atatürk milliyetçiliği?
    Birlikte güzel salladık demek mi Atatürk milliyetçiliği?
    Yoksa ypg terör örgütü değildir demek mi Atatürk milliyetçiliği?

    Ya nasıl böyle bir durumu savunursunuz ya nasıl? Bir de onun adını karıştırarak yapıyorsunuz bunu. Atatürk düşmanlarının ekmeklerine yağ sürüyorsunuz farkında değilsiniz.(h*p ile birlikteliği savunan tüm sözde chplileredir sözüm.)
    Mevcut iktidarı yenmenin çözümü bu mu yani? Beceriksiz, utanmaz bir sözde parti başkanı ve önemli(!) görevlerdeki üyeler, onlarla ilişkiye giriyor, onlardan onlarca kişiyi içeriye sokuyor, bu durum , zorunuza gitmiyor hatta iyi yapmış diyebiliyorsunuz öyle mi? Helal olsun ya. Güçlü bir mide ister bu. Troll dediklerinizden farkınız yok.




  • Adli kontrol şartıyla serbest

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.