Şimdi Ara

Kia Servisi Emanet Ettiğim Aracımı Kullanmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aracımı dolu hasarı sonrası exper için Tek-Kar İstanbul Kartal Kia yetkili servisi 'ne bıraktım. P.tesi 8 bucukta bıraktım 9 bucukta da aradılar aracınızı alabilirsiniz dediler. Ben de müsait olduğumda alacağım dedim. Malesef o gün alamadım, ertesi gün öğlen (bir kaç saat önce) teslim aldım. Ama bırakırken salak kafam km'ye bakmadım. Benzinden kıllandım ama emin olamadım. Ama radyoyu açtığımda 6 tane radyo kanalımın da yerine başka radyolar eklemişler. Yani aracımda radyo eklenecek kadar vakit geçirilmişti. Şimdi nasıl bir daha nasıl güveneceğim , tekrar aracımda işlem yapmak için teslim etmem gerekecek.
    Aradım cevap vermediler. Mesaj bıraktım dönüş bekliyorum. Çok çirkin birşey. Eminim çoğumuz dikkatlidir bu konuda ama aklına gelmeyenler için bunları paylaşmak istedim. Bilgilerinize, İyi forumlar.

    Edit: Akü ile ilgili bir işlem yapılmadı. Tek yapılan işlem kasko'nun gelip ön camı ve kaportanın fotoğrafını çekmesi ve raporlaması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyxk -- 8 Ağustos 2017; 22:54:18 >







  • Hocam radyo kanalının değişmesi arabayı kullandıkları anlamanına gelmez ki. Arabayı tamir ederken müzik dinlemek istemişlerdir, yanlışlıkla da radyo kanallarını yeniden kaydetmişlerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav arkadaş yeni radyo kanalı eklemek kaç dakikalık iş. Emin değilsen böyle başlıklar Açma.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Km'ye bakmasıysanız malesef bir hak iddia edemezsiniz. Radyo kanalı değişikliği benimde başıma geldi. Sıkıntı değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degistirmesin kardesim radyoyu, niye degistiriyolar.. Muzik dinlensin diye mi birakiyorum ben aracimi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babamın arabasını ne zaman versek tek kar bizim mi de radoyunun içine ederler bütün dini kanallar var diyorum bilerek yapıyorlar heralde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkb -- 8 Ağustos 2017; 14:52:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanızı herhangi bir oto yıkamaya bıraktığınızda, yıkama görevlisinin şoför koltuğuna oturmasından 2 dakika sonra aracınızın koltuk ayarı, aynaları, radyo kanalları, hoparlör ses ayarı da dahil olmak üzere pek çok ayarı değişir. Adamların asıl uzmanlık alanı, araçların ayarlarını kişiselleştirmektir. Bu nedenle, kafanıza taktığınız gibi bir durum olmama ihtimali yüksektir.

    Asıl dikkat çeken konu ise, mesajınızdaki duygusal yoğunluk...

    Forumdaşım, yetkili servislerde çalışanlar, ki istisnaları saymıyorum, müşterilerinin araçlarını kullanmaya meraklı değillerdir. Bu nedenle, hiçkimse sizin aracınızı alıp da kız arkadaşını gezdirmemiştir. Ticari ilişkilerde duygusallık ve kişisel güven kavramları yerine kanunlar geçerlidir ve eğer ki bir sorun olduğunu düşünüyorsanız, bunu "Sana artık nasıl güveneyim yetkili servis!" demek yerine, "Yetkili servisin yöneticisi bey, servisinize bıraktığım aracımın benden habersiz şekilde kullanılmış olduğunu düşünüyorum. Bu konuda bana tatmin edici bilgi vermenizi talep ediyorum." demelisiniz.




  • Tüm yetkili servis çalışanları şahsi işlerini sizlerin araçlarıyla halleder bu türkiye gerçeği. Ya kaza yaptığında ya da bizimkinde olduğu gibi araç kamerasında farkedersiniz ancak.( Terziye gitmişler bizim araçla)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu basın ekpres otobanının etrafındaki bayiler servisler hepsi hakkında bişeyler duyuyorum, o caddeyle mi alakası var yoksa istanbulla mı alakası var, mepa, gürses tekkar hepsinden şikayet dinliyorum
  • İyi arabana sadece radyo kanalı degismis

    Fuhuşta yapılabilir hatta iki şişe devirip yola çıkıp kaza yapıp seni oyalayabilirlerdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yws

    Hocam radyo kanalının değişmesi arabayı kullandıkları anlamanına gelmez ki. Arabayı tamir ederken müzik dinlemek istemişlerdir, yanlışlıkla da radyo kanallarını yeniden kaydetmişlerdir.

    Günlerce tamirde kalsa eyv.
  • webbie kullanıcısına yanıt
    Yok haklısınız zaten buraya yazdığım gibi onlara sitemde bulunmadım. Resmi bir üslupda kendilerine böyle bir düşünceye kapıldığımı belirttim. Mesajımı ileteceklerini ve geri dçnüş sağlayacaklarını söylediler.
  • Kesinlikle büyük bir sıkıntı değil, ama aracın içinde işleri olmadığı halde vakit geçirdikleri aşikar. Sadece paylaşmak istedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tyxk

    Kesinlikle büyük bir sıkıntı değil, ama aracın içinde işleri olmadığı halde vakit geçirdikleri aşikar. Sadece paylaşmak istedim.

    Basit bir çözüm var:

    Servise teslim ettiğinizde iş emri kağıdından kopya verirler

    O kağıda km' yi yazıp imzalatın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periyodik bakım için 2-3 ay önce bende bıraktım aracı her şey yapıldı aradılar gelip alın diye gittim araç leş gibi bıraktığımdan daha pis dedim bu aracın hali nedir abi kusura bakma işte yoğunluk vardı yıkayamadık vs. borcumuz olsun dedi eyvallah dedim. Aradan bir kaç gün geçti şans işte o tarafta bir işim vardı işlerimi hallettim hemen gidip arkadaşı buldum aracı yıkayalım sözün vardı diye bir de demez mi ne sözü hatırlamıyorum ben öyle bir şey söylemedim diye iyice ayarım kaçtı kafalarına vura vura yıkattım çok ilgisiz lakayit bir servis. Arkadaşın adını verip buradan rezil etmek vardı ama gerek yok işte

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yapilan islemin icerigini bilemiyorum tabi ama bir sekilde akunun baglantisini kestilerse kanallar resetlenmis olabilir.
    Hani kullansa bile bir radyo degistiriri ne bileyim 6sini birden degistirmek mantikli gelmiyor.

    Bu arada arac modeli ne? Bazi araclarda kayitli radyolar iki kullanici icin anahtarla ayrilmis durumda. IKi anahtar icin farkli radyolar cikiyor yani. Servisten sonra ikinci anahtara gecmis olabilir misiniz mesela.

    Bir de yine her aracta fm1 fm2 fm3 gibi cesitler oluyor. Yani 6 dugme var ama 18 kanal kaydedebiliyorsunuz. Acaba siz Fm1 de kullanirken FM2 ye falan degismis olabilir mi kontrol ettiniz mi?

    Yanlis anlamayin sadece emin olun diye soyluyorum. ZAten eminseniz diyecek bir sey yok. Ama garip yani servis calisani bile isteye 6 kanal kaydetsin.
  • Akşam elemanın biri eve giderken kullanmıştır. E adam radyo da mı dinlemesin. :)

    Bu ders olsun bizlere bir daha fazladan servislerde bırakmayalım.
  • Benimkini de bir kere kullanmışlardı. Çözümü benzin ışığı yanıkken bakıma vermek. O zaman kullanamıyorlar.
  • Aklıma geldi acaba akü kutup başını söküp işlem yaptılar sonra radyo resetlendi mi acaba?
  • Türkiye'deyiz arkadaşlar servise km yazılı tutanak imzalatırsanız inadına o arabanın ırzına geçip sonra kilometreyi orjinal haline getirir teslim ederler.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.