Şimdi Ara

KIA RIO 1.4 ARACIMA LPG TAKTIRDIM!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
11.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba kia'cılar artan benzin fiyatları ve aracımın yakıtının fazla olması nedeniyle dayanamadık dün ankara mocan otogazda brc sıralı tip lpg taktırdık.
    düşüncelerimi açıklamadan önce mocan otogaz çalışanlarına özellikle övünç bey ve fatih beye burdan tşklerimi sunarım. Bu işten anlayan müşterisine güleryüzlü davranan mocan otogaza taktırdırdığım için çok mutluyum.Zaten brc nin 2007 yılında en sorunsuz bayisi seçilmiş ayrıca 2008 yılında kit montajında ankara 3.lüğü ve türkiye 9.luğu var BU SEBEPTEN DOLAYI MOCAN OTOGAZA TAKTIRDIK

    düşüncelerime gelirsek;
    1.500 tl 10 taksit şeklinde ücreti var BRC yi taktırmamın sebebi büyük bir marka olması yaygın servis ağı ve MANİFOLD u delmeden lpg piposu apartıyla bağlanabilmesiydi.bü şekilde araç orjinalliğini kaybetmeyecekti ayrıca normal delme yönteminden daha verimli olacaktı.

    2 gündür sorunsuz şekilde performans kaybı hissedilmeyecek derecede az, ayrıca arıza ışığı söz verdikleri gibi yanmıyor.
    gaza geçmesini bile hissetmiyorsunuz giderken....

    zaman geçtikçe ne kadar yaktığını burdan size bildireceğim

    reklam olmasın ama dedikleri gibi BANA SORARSANIZ GÜVENLE TAKTIRABİLİRSİNİZ







  • hayırlı olsun..
  • memnun kalırsınız inşallah hayırlı olsun
  • Merhaba KİA RİO ların az yaktığı söyleniyor. yanlışmı bliyorum. Siz bir kia kullanıcısı olarak sizce cerato mu? yoksa rio mu? BEn kia almayı ciddi anlamda düşünüorum. Fikir verebilirseniz sevinirim.
  • ben kia rio kullanıyorum.. kalite olarak birbirine yakın.. fakat ben cerato yu tercih ederim.. neden dersen eğer satışta zorluk yaşamazsın rioya göre.. estetik olarak benim gibi rioyu beğendiysen rio al o zaman..


    yakıtına gelince benzinle ölçüm yapmadım.. fakat genel olarak az yakıyorlar diye biliyorum.. tüplü (sıralı sistem bile değilken) 170 krş yakıyor..
  • çok tşkler iyi dilekleriniz için arkadaşlar uzun bir süre tatilde olduğum için değerleri yazamadım ankaraya döneyim hemen yazarım buraya...
  • İlter kardeş merhaba.
    Konu sahibi olarak, şimdi ki düşüncelerinizi de alabilir miyiz lpg ile ilgili?
    Ben de 2006 model bir sedan rio almayı düşünüyorum. lpg taktırırsam sorunsuz kullanabilir miyim, arıza ışığı yanıyor mu?
    Ve de standart simit depo 43 litreydi sanırım, stepnenin yerine rahatça sığıyor mu, taşkınlık yapıyor mu? Cevaplarsan çok sevinirim.
  • YOK MU BU KONU HAKKINDA BILGI SAHIBI OLAN? LUTFEEN.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa982

    İlter kardeş merhaba.
    Konu sahibi olarak, şimdi ki düşüncelerinizi de alabilir miyiz lpg ile ilgili?
    Ben de 2006 model bir sedan rio almayı düşünüyorum. lpg taktırırsam sorunsuz kullanabilir miyim, arıza ışığı yanıyor mu?
    Ve de standart simit depo 43 litreydi sanırım, stepnenin yerine rahatça sığıyor mu, taşkınlık yapıyor mu? Cevaplarsan çok sevinirim.



    simit tüp takılı ama 30 litre benimki.. dahada büyültülebilir aslında..

    arıza ışığı malesef yanıyor önüne geçmek imkansız.. sorunsuz tabiki kullanırsın.. piyasada araba diye dolaşan bi çok modelden daha sorunsuz ve kalitelidir..
  • Cevap için teşekkür ederim. Standart simit deponun üzerinde 43lt yazar. Ancak net olarak alınabilen gaz 35lt dir. Standartı budur. Sizin ki daha mı küçük acaba, yoksa gaz bitmeden aldığınız için mi 30lt alıyor diyorsunuz onu merak ettim.

    Bir de sadece şehiriçi kullanımda km de kaç kuruş yakıyor acaba? 20 kuruş mu?
  • 43 lt ile 500km gidiyorum kia rio 2004 model aracım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilter88

    .............BRC yi taktırmamın sebebi büyük bir marka olması yaygın servis ağı ve MANİFOLD u delmeden lpg piposu apartıyla bağlanabilmesiydi.bü şekilde araç orjinalliğini kaybetmeyecekti ayrıca normal delme yönteminden daha verimli olacaktı.
    .....................


    Eskiden bu pipo yöntemi bildiğim kadarıyla verimli olmuyordu. Ekstra LPG enjektörü takmak daha verimliydi diye hatırlıyorum. Belki zamanla bu sorunu aşmışlardır. Bu bilgiyi Mocan Otogaz doğruladı mı?
  • Ben de pegeot 307 sahibiyim.sıralı sistem olarak prins taktirdim.2200tl 10taksit 43lt 480km gidiyor.perfonmans süper araç benzinde neyse gazdada ayni prins cok memnunum tavsiye ederim.km 170 yakıyor s.dışı s.içi 190 1.6motor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.