Şimdi Ara

KİA GUL-AL DAVA ACTİM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kardesim davayi kazanmaniza cok sevindim , mesekkatli bir surecten gectiniz ama sonu aydinlik oldu , devaminda alacaginiz ucret ne uzerinden olacak acaba , sifir parasinimi oderler yoksa ederinimi bu konuda bir bilginiz varmi acaba ?..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhan1461

    Kardesim davayi kazanmaniza cok sevindim , mesekkatli bir surecten gectiniz ama sonu aydinlik oldu , devaminda alacaginiz ucret ne uzerinden olacak acaba , sifir parasinimi oderler yoksa ederinimi bu konuda bir bilginiz varmi acaba ?..

    Avukatımdan öğendiğim kadarıyla;
    Fatura bedeli (aracı 79.500'e almıştım ancak fatura uyanığı bayi 78.500 fatura kesmiş) + yasal faiz + mahkeme masrafkarı + avukatlık masraflarını karşı taraftan alacağız. Avukatlık masrafı haricindekiler benim hesabıma aktarılacak.
    Tüm tüketicilere tavsiyem, hakkınızın yendiği bir olay ile karşılaşırsanız çekinmeden mahkemeye verin, verin ki bu gibi şoparlar Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde kafalarına göre at koşturup milleti dolandırabileceklerini sanmasınlar.

    (Bilgi için: Aracımı 2015 yılı haziran ayında aldım, eylül ayına kadar 8 sefer servise çekip düzeltemediler, ekimde davayı açtım, 2016 mayısta yani 1 sene dolmadan kazandım.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERG81 -- 28 Mayıs 2016; 15:12:51 >




  • Gecmis olsun , buyuk talihsizlik Allah cc. beterinden korusun ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismi lazım olmayan kia bayine gittim; ilgisizlikten kendimiz araçlara bakıp çıktık. diğer bayilerdeki ilgiden sonra burası çok kötü.

    olan zavallı ceed'e oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.