Şimdi Ara

KHK ile devletten atıldığım için hiç kimse İŞ vermiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • KHK ile devlet görevinden ihraç edildik. Hakkımızı aramak için hukuki olarak hakkımızı arıyoruz. Fakat bu süreç çok çok uzun sürecek. 5-7 yıl en az sürer diyorlar. Devletin hışmından bizde yapıyla alakalı olmadığımız halde bizde atıldık. Sebebi de ne diye olacak diye sorarsanız Bankaya kredi ödemeleri devlet tarafından destek olarak değerlendirildi. Fakat konu bu degil.

    Benim ailemin, çoçuklarımın geçimini temin etmek için artık ne iş olsa yapmak zorundayım. Fakat yaş 40 geldi , iş yeri soruyor daha önce ne iş yaptın diyor. Memurdum diyorum ihraç oldum diyorum adam sizlere iş veremem başımız belaya girer diyor.

    Garsonluk, geçe bekciliği, pompacılık,satış elemanı ne işe başvurduysam adamlara dürüstce durumumuzu söyledim. Fakat almadılar. İş yerime girme diyen bile oldu.

    Sonra artık kimseye söylemeden işe başvuracagım dedim. İşin birine girdim, sigortalı bir işti çok sevinmiştim. Sonra maaş işlemleri için garanti bankasından hesap açtır dediler. Hesap açtırmaya gittim. Hesap açmadılar, güvenlik sebebiyle kara listedesiniz hesap açamayız dediler. Müdüre kadar çıktım yine olmadı. Sonra mecburen iş yerine dedik , sonra malesef iş olmadık.

    Başka bir işe yine aynı şekilde başvurduk bundada SGK kaydından bize not düşmüşler oradanda durumu ögrendiler orada olmadı.

    6 ay böyle ezile ezile iş aradım. Sonra lanet olsun dedim. Seyyar satıcılıga başladım. 3 Tekerli ile mevsimine göre parklarda çerez, su ,meyve felan satıyorum. Şükür kimseye muhtaç olmayacak şekilde devam ediyoruz.

    Lakin sigortasız felan olmuyor. Geçen ayları boş bor geçiyor. Saglık için, emeklilik için sigortalı iş şart . Bayramdan sonra yine iş aramaya devam edecegim.

    Biz açmı kalalım ölelimmi bilmiyorum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.