Şimdi Ara

Khizanishvili imzaya geliyor....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hawaii'den Florya'ya

    20 Haziran 2009 Cumartesi * 15:19

    Takımımız Galatasaray'ın Blackburn Rovers'tan transfer etmeyi planladığı Gürcü stoper Zurab Khizanishvili ile en kısa sürede resmi sözleşmeye imza atacağı ifade edildi

    Takımımız Galatasaray'ın Blackburn Rovers'tan transfer etmeyi planladığı Gürcü stoper Zurab Khizanishvili ile en kısa sürede resmi sözleşmeye imza atacağı ifade edildi.

    Gürcü oyuncunun Hawaii'den tatilden dönmesini bekleyen Galatasaray yönetimi, Blackburn Rovers'a 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Khizanishvili ise bu transferden yıllık 1.4 milyon euro kazanacak.

    Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de sadece 5 maçta görev alabilen Zurab Khizanishvili ile 3 yıllık sözleşme imzlamasını beklenen Galatasaray'ın oyuncunun tatil dönüşünde resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

    Gürcü Milli Takımı'nda 57 maç oynayan Zurab Khizanishvili, 2003'te Glasgow Rangers'a transfer oldu. Ardından 2005'te Blackburn Rovers'a geçti.


    Öte yandan Fransız basın organı L'Equipe'de yer alan haberde Marsilya'nın yeni sportif direktörü José Anigo'nun, Servet'in transferini dondurduğunu açıklamasına rağmen transfer çalışmaları büyük bir gizlilik içerisinde yürütülmeye devam ediyor.

    Şayet Galatasaray, Marsilya kulübü ile Servet'in transferi konusunda anlaşma sağlarsa, Ajax'ta oynayan İspanyol futbolcu Oleguer ve West Ham United'da oynayan Avustralyalı futbolcu Neill ile görüşmelere başlayacak.

    Kaynak: Webaslan.com







  • Bu adamı hiç izlemedim.
    Biraz tereddütteyim ben.
  • Blackburnde oynayamayan adam bizdemi oynayacak
  • aman sabri gibi olmasında
  • Yönetimin transfer politikası; 1 Yıldız oyuncu..gerisi ıskarta (tutarsa..)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.