Şimdi Ara

KFC'nin 11 gizli baharat kandırmacası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
11.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben 1-2 kere yedim bu kfc zımbırtısından, 11 baharat falan bırak tuzdan başka bir tat alamadım, sevmedim de zaten. Hele bir de o yüzlerce kızarmış tavuk yığınının içinden kutulara doldurup size vermiyorlar mı ,iğrenç bir görüntü. Yemek dediğinde biraz özen olmalı, tavukların da zaten acayip şekilleri var, bir but yiyorsunuz kocaman yuvarlak bir şey. Tavukları ne şartlarda yetiştirdiklerinin belgeselini seyrettikten sonra zaten bir daha yemem. Bir de dünyanın parasını veriyorsunuz, elemanları lakayt, self servis, lezzetsiz de . Gider kebapçıda tavuk kanat ya da şiş yerim daha iyi.
  • KFC, Mc Donalds, Burger King gibi uluslararası fast-food zincirlerinden her şey beklenir... Vahşi kapitalizmi körükleyen bu firmaların geçmişte yaptıkları gelecekte yapacaklarının teminatıdır.

    MC ve Burger gibi firmaların daha geçen yıllarda patates kızartmasında kullandıkları yanık yağları yeniden kullanılabilir hale getirmek için içine bir kimyasal madde karıştırıp o yağları yeniden beyazlaştırdıkşlarını (şeffaflaştırma) bilmeyen yoktur sanırım. Bu fast-food zincirleri kg fiyatı 3 TL olan yağı kimyasalla beyazlatma yoluna gidiyorlarsa daha başka her numara beklenir bunlardan...

    MSG ise zararlı bir katkı. İnsanda bağımlılık yapması için cipslerden tutun bisküvilere kadar bir çok ürüne konuyor.
    Yanlış hatırlamıyorsam; Mono Sodyum Glutomatın beyni uyarmasının nedeni ise "acı, tatlı, tuzlu, ekşi" dışında tanımlanmamış beşinci tat olarak geçmesi... Yani öyle bir tadı var ki bugüne kadar yediğimiz gıdalardan aldığımız her türlü tattan çok farklı bir tada sahip. Haliyle de bu beyni uyarıyor.




  • Şimdi merak ettiğim şey şu:
    Geçmişte insanlara virüslü et yedirecek kadar gözü dönen BURGER KING 'in tavuk üzerine çalışan markası POPEYES aynen KFC gibi bizlere de zararlı madde yediriyor mudur?

    Bir kere, tavuk menülerinin yanında ikram ettikleri tane mısırların GDO 'lu olma ihtimali çok yüksek. Çünkü o satılan tane mısırların daha kısa zamanda pişebilmeleri için genetikleriyle oynanmış. Bunun üstüne bir de MSG alırsak vay halimize... Tuz biber olur.
  • mgs'yi bilmiyorum ama şu ana kadar yediğim en "fast food" şey kfc'dir heralde. vıcık vıcık yağ damlıyor tavukların her tarafından yenilcek tarafı yok. zarar fışkırıyor her tarafından
  • Hazır gıdaların bilhassa Fast-Food'lardan mümkün oldugu kadar uzak durmak lazım.Anca mecbur kalıp canınızın çok çektiğinde felan nadiren yenilmesi lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: antonidas

    kfc aşırı yağlı


    Fiyatlarıda baya tuzlu.

    Amerikan yemek kültürünü hiç sevmiyorum.
    Kapitalizm yemeklerine kadar sinmiş.
    Yemekleri hem lezzetli değil hemde on tane yesende doyurmuyor.
    Sürekli daha fazla yemeye teşvik ediyor yani daha fazla para harcamaya...

    Kör olsun kapitalizmin iki gözü...
  • Bildiğimiz tavuğu can canlayıp millete kazık fiyattan satıyorlar.Ayda yılda o da arkadaş ortamında yenir belki o kadar.Bizim tavuk dönerciler ve tavukçulardan hiçbir fazlası olmayan bir menüleri var.
  • Onları geçtim yöresel lezzet olan çiğköfte de artık marka oldu, evimin 1 km çevresinde 20 tane çiğköfteci var farklı farklı, tatları da gayet güzel ve yedirtiyor ki o kadar çiğköfte yiyen biri de değilim. Bu diğer büyük restorant zincirlerinin kullandığı kimyasallara benzer maddeler acaba kullanılıyor mudur çiğköftede?
  • Amerikan tavuğu yemiyorsun ama Amerikan işletim sistemiyle bilgisayarını açıp buraya mesajını atıyorsun.
    Anti-Kapitalizmin gücü...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuVNeRa

    Amerikan tavuğu yemiyorsun ama Amerikan işletim sistemiyle bilgisayarını açıp buraya mesajını atıyorsun.
    Anti-Kapitalizmin gücü...


    Etinden sütünden faydalan tavuğundan yeme
  • lan google a kfc yazdım yazmaz olaydım yemiyorum artık
  • Aslında ıspanağın falan içine atacaksın o maddeyi.
  • Sadece KFC olsa iyi . Bütün fast food şirketlerinde buna benzer uygulamalar var Mc donalds'da çalışmıştım adamlar patates kızartılan yağı haftada 1 kere değiştiriyor yani düşünün kanserojen durumlardan birisidir bir yağı birden fazla kullanmak ve Burger king ve Mc Donalds gibi yerlerde mutfak personeli gerçekten çok pis adamlardan oluşur . Bunu bizzat gördüm ve yaşadım oralardan yemek yemek saçmalık .
  • uachony indispensable kullanıcısına yanıt
    Siz arabanızın yağını her kullanımdan sonra değiştiriyormusunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -REMANIA-

    Siz arabanızın yağını her kullanımdan sonra değiştiriyormusunuz?

    Araba o araba araba . Bahsettiğim şey insan sağlığı günde birtane şubesi 15-20 binden aşşağı para kazanmayan bir markanın o yağları değiştirmesi çok mu zarara sokar ?
  • Azıcık düşünseniz
    Japon Restoranları diyorsunuz Japonlar ortalama yaşam süresinde çoğu sıralmaya göre ilk 5 veya ilk 3'te
    Ben yalan derim ha olma ihtimali yok mu? Tabii kide var.
  • uachony indispensable kullanıcısına yanıt
    Bitkisel yağla kızartılıyor ve her akşam filtre ediliyor yağlar .Filtre işlemi nedir açıklayayım.yağın incecik katmandan geçirilerek her akşam sirküle edilmesi.Belli bir kullanımdan sonra zaten yağlar komple değiştiriliyor(25 TPM değişim)Ayrıca tanesi günde 15-20 bin kazanan hiçbir restoran yoktur.Ciro vardır.günlük ciro yapılır ve ay sonunda kazanılan hesaplamalardan sonra belli olur.Bu bahsettiklerimden ayrı olarak fast food insan sağlığına komple zararlıdır.Mcdonalds burger ve kfc çok fazla yemeyin yedirmemeyede çalışın
  • Artik bana islemiyor glumat.Ne cips ne cikolata yiyesim gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kfcde msg oldugu nerde yazıyor bulamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.