Şimdi Ara

Kendini geliştirmek..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, ben Balıkesir Üniversitesi'nde İşletme okuyan birisiyim. Lise hayatım öyle pekte hoş geçmedi aslında bakarsanız ergenliğin veya gençliğin ne derseniz onun hazzına kapılıp okuldan kaçmalar anlayacağınız bilmeden hayatımı mahvettim ama hiçbir şey için geç olduğunu düşünmüyorum azimli ve kararlı birisiyimdir ve bu konu hakkında sizlerden abilerimden ablalarımdan arkadaşlarımdan bilgiler almak istiyorum. Belki öyle pek güzel bir yerde çalışmam belki de güzel bir şirkette güzel iş olanaklarıyla çalışırım. Şunu belirtmek isterim ki ben devlet memurluğu istemeyen birisiyim çoğunuz tepki gösterebilir ama risk almalı bir insan kendini sürekli geliştirmeli. Bu yüzden özel sektör seçeceğim gelelim konumuza ben kendimi okuduğum bölümle ilgili geliştirmek istiyorum fakat neler yapabilirim sizlerden yardım almam gerekecek biraz. Yakın zamanda güzel bir ingilizce dil kursuna yazılıyorum o konuyu atlıyorum. Bilgisayarı bilmeme rağmen henüz bir belge elimde yok o yüzden onunda kursuna yazılacağım ne kadar bilsende elinde belge olmayınca pek takmıyorlar. Sizler ne düşünüyorsunuz ne gibi alanda kendimi geliştirebilirim. Sadece bu konuyu iibf okuyan birisi için değil herkes için açık cevap yazarsanız hepimize faydası dokunacaktır kendimizi geliştirmek adına. İyi günler diliyorum..







  • kaçıncı sınıftasın bilmiyorum ama vaktin varsa ingilizcenin yanına mutllaka bir dil daha koy. bilgisayar vs için bence çok kurslara para dökme, iş ilanlarına bi göz atarsan "bilmemne programına hakim " falan diyo..sen şimdi sertifikayı alırsın sonra ilgilenmezsin unutursun o sertifika da bişeye yaramaz..yani biliyorum diyosan çoğu şeyin belgesine gerek yok zaten onu adamlar anlıyo zamanı gelince. bi de üniversitede sosyalliğe çok önem ver (suyunu çıkarmadan tabi) yani sosyal sorumlulu projesi, gönüllülük işleri, kulüpler..buralarda mutlaka projelerin etkinliklerin olsun insan içine karış..artık her şirket bunlara çok dikkat ediyo benden söylemesi.
  • Okulda bu tür aktiviteler var mı bilmiyorum hatta okulun bunlar hakkında ki bilgisinden şüpheliyim aslında bilmiyorum araştırmaya başlamak lazım 2. sınıfa başlıyorum bu sene :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.