Şimdi Ara

Kendinden sıkmalı ithal F konnektör satın aldım ama kabloya takamadım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Kış geldi televizyonda çanak anten sorunu başladı, misafir ağırladığımız oda dahil 3 odada televizyon var, bunlardan 2 tanesinin kabloları çürümüş, bir kısım teller dışarda, çanakta aynen öyle paslanmış çürümüş, değiştirmem lazım, bunun için her odaya 30 ar Metreden toplam 60 metre "Reçber 60 Mt Rg6 U6 Bakır Yeşil-Siyah Cu-Cu Uydu Anten Kablosu" satın aldım, iyisi olsun diye de "İthal F Kendinden sıkmalı 4 konnektör satın aldım, ama ben bu konnektörü bir türlü bağlayamadım, google de araştırdım kendinden sıkmalı için bir anlatım bulamadım, hepsi yine sıkmalı ama penseli, olanı anlatıyor, oysa benim aldığım kendinden sıkmalı, aldığıma pişman oldum üstelik tanesi 32 TL, bu konuda bana yardım eden olursa çok sevineceğim.

    Teşekkürler.




  • böyle ama bir kere sıkınca birdaha çıkmıyor



    Kendinden sıkmalı ithal F konnektör satın aldım ama kabloya takamadım.Oleg Bondarenkoyoutube
    Больше информации на https://forum-t2.com Профессиональный F коннектор от компании Cabelcon, который не требует специальных инструментов, достаточно всунуть в коннектор зачищенный кабель и слегка накрутить. Cabelcon F-56 4.9 ZN прочно зафиксируется, после чего его можно подключать к различным устройствам с F-разъемом. Рекомендуется Cabelcon F-56 4.9 ZN использовать в помещениях.
    https://www.youtube.com/watch?v=ulOPdIcU_Wg


    Kendinden sıkmalı ithal F konnektör satın aldım ama kabloya takamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewSphere -- 2 Ocak 2023; 19:57:37 >
  • Can dostum, çok teşekkür, ben bu videoyu hiçbir yerde bulamamıştım, inan ki hala takamamıştım, artık sayende hiç sorunum kalmamış oldu.

    Tekrar teşekkür ediyorum.

  • Kendinden sıkmalı ithal F konnektör satın aldım ama kabloya takamadım.Taner Aydınyoutube
    F konnektör bağlamada önemli olan püf noktalarını videoda göstermeye çalıştım. Özellikle kablo kalitesinin önemini vurguladım. Vidalı tip konnektörlerin risklerinden ve en çok beğendiğim mükemmel bir f konnektör olan cabelcon markasını tanıtıp montajının nasıl yapılacağını gösterdim. Umarım faydalı bulur ve videoyu beğenirsiniz. Kaliteli bir f konnektör satınalmak isterseniz hepsiburada üzerinden alabilirsiniz. Satınalma linki: https://app.hb.biz/UCTgKWkSx5WU Bu konudaki diğer videolarımın linkleri de aşağıdadır. https://youtu.be/j2pFjT504MA Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCRMqMsYlPQg2ufpyNDMk5uw/join
    https://www.youtube.com/watch?v=83iqqn68Ww4&feature=youtu.be
  • NewSphere kullanıcısına yanıt

    Buradaki montaj kısmen yanlış. Ayrıca bağladıktan sonra tekrar çıkar. videoda gösterdim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.