Şimdi Ara

Kendimi hiç bu kadar çaresiz ve yetersiz hissetmemistim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sanırım bir şeye alerjisi var bunun farkında değil. Alerji insanı yorgun ve halsiz yapar, dikkat dağınıklığı yapar vücut kendini toparlayamaz bir türlü ve sürekli uyuya kalır. Bi test ya pbunu da öğren bence.
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Geçen KBB yede gittim burnumdan yeteri nefes alamıyor diye doktor burnun çok sulu dedi bir hap bide sprey yazdı.alerjik rinittefelan kullanılıyor heralde.ama alerji testi yapmadı nasıl yapılıyor alerji testi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

    Bak bana çok kızıyorsun evet haklısın da bilmiyorum ne diyecegimi.

    Ama dur testo ve idrar tahlilleri açıklansın e nabizdan bakicak sonra forumu tamamen terk edicem ozaman bir sıkıntı olup olmadini gorucez
    ya hangi birimizde sıkıntı yok ki bende senelerdir vitamin eksikliği var. ağlayıp zırlama sen işine bak. istiyorsan tabi ki tetkit falan iyidir ama seni engellemesine izin verme.
  • ağlayınca sorunlar çözülüyor mu? çabalaman lazım buraya yazarak kendini acındırarak sorunlarını çözemezsin
  • kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt
    Burnundan nefes alamıyorsan burnun kapanıyor demektir. Bu da genelde alerjide olur. Yani burnun bazı kokulara, küfe, dumana veya kire karşı, kimyasal şeylere karşı tepki olarak soluk almanı engeller. Mesela hapşırık krizleri olabilir.

    Burnun sürekli kapalı kalması uyku apnesi ve uykuda sağlıklı nefes alamamak ve uyku düzensizliği ile sende yorgunluk yapar. Ayrıca alerjen ile boğuşan vücut bitkin ve yorgun düşer ve sık sık uyuyakalırsın, bitkin olursun nedenini bilemezsin. Birisi seni dövmüş hibi gisseder bir şeye odaklanmakta zorlanırsın.

    Alerji testi bileğinden yapılır üç beş çeşitli alerjenler bileğine çizik olarak atılır hangisninde kızarma var ise o senin alerjindir. Ondan uzak kaldığından burnun da açılır zihnin de bedenin de. kolay bir test 5 dakikalık.
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    İşte doktorun yazdığı ilaçlar levokast tablet ve Dalman aq süspansiyon sprey akşam tableti aliyom sabah spreyi sıkıyom.pek bir fark hissettim denemez çünkü burnum hala akıyor özellikle dışarda soğuk havalarda.tabi biraz azaldı denebilir.

    Bu testi nerede yaptirabilirim alerji testini?
  • kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt
    Doktorun çoğu ilaç verip yollamayı iyi bir şey sanıyor. Eczaneler ile anlaşıyorlar onların derdi para. Bana da yıllarca burnunda et var alalım diye ameliyat önerdiler yüzlerce ilaç önerdiler bir Allahın kulu da senin alerjin var burnun bu yüzden kapalı demedi. Kendim buldum.

    Bir yaptır ne kaybedersin. Ucuz ve her yerde yapıyorlar kolay bir iş.
  • Çık ormana hava al. Haftada en az 2 saat ormanda gez.
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Ya tamamda hocam nerede yapiliyor onuda biyazaydin eczanedemi hastanedeki hastanedeyse hangi bölümde

    Bu arada sizin alerjiniz neymiş
  • Ağır depresyona girmişsin bunun yanında okb ve diğer psikolojik rahatsızlıkların olabilir ama önce git kan testi yaptır başka bir rahatsızlığın da olabilir.
  • Psikiyatrise ve psikologa gitmelisin
  • kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt
    Öncelikle aile hekimine gidip bir randevu alın, benim alerji testine ihtiyacım var bünyemde şunlar bunlar oluyor de o seni yönlendirir.

    Bendeki toza, ev tozuna, deterjana, küfe karşı alerji varmış, bunları dikkatli kullanıp temiz tutunca geçti düzeldim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.