Şimdi Ara

KEMİKLERİME KADAR KIRILDIM SANA!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Her şeyi eskide bırakıp, en baştan başlayasım var kendime bugün. Olmadı bu hayat deyip silesim var kendimi. Gidilecek ne kadar uzak varsa o kadar uzaklaşayım kendimden. Kendini bilmeyen bir ben kaldı bende. Şimdi  gel öğret beni bana. Adını hatırlamadığım bir sürü duygu geçti üzerimden, kemiklerime kadar kırıldım sana!

    Ne kadar sen varsa bende, gel al benden. Artık taşıyamıyorum seni solumda, soluğumda.. Eksildiğimi fark ediyor ve eskiyorum, içimde seni soluduğumdan... Daha önce hiç böyle kendim için ölmemiştim. İlk defa bugün kendimi öldürdüm kendimde. Ve ilk defa cenazeme katıldım. Ve selamı bile kendim okudum. Nasıl bir dünyaydı üzerinde yaşadığım? Kendim yaşadım, kendim yaşlandım ve kendim öldüm.

    Ama bir kez kendi olamayanlar için ben kendim oldum. Herkes için öldüm bu gece. En karanlık saatlerinde öldürdün beni. Uykusuzluğu az önce uğurladım gözlerimden, yenik düşüyorum içimdeki hasrete. Uyku, ağza alınmayacak sözler sarf ediyor gözlerime. Gel de diren benim yerime. Neyse, gelme... Bununla da ben baş ederim. Senin yerin kalmadı başımın üstünde...

    Elveda solumun sahibi.

    Elveda içimdeki ben.

    Elveda gitmekten keyif aldığım yollar.

    Elveda geride bıraktığım yıllar.

    Elveda mutlu sonlar...

    #Mustafa Hazırcı







  • Emeğine sağlık hocam. Fazlasıyla klişe bir konuyu klişe kelimeler kullanarak sıkıcı hâle getirmişsin. Belirtmek isterim.
  • boş
  • Çirkinlik Ne Kadar Kolay Ç kullanıcısına yanıt
    Abi niye bozuyon adamı. Bence çok klişe bi konuya klişe kelimelerle farklı yaklaşmış. Çeken bilir, Allah çektirmesin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tamirci çiraği

    Abi niye bozuyon adamı. Bence çok klişe bi konuya klişe kelimelerle farklı yaklaşmış. Çeken bilir, Allah çektirmesin
    Haklısın kardeşim, ayıp oldu ama birinin söylemesi gerekiyordu.
  • Ruhun var ama doğru kullanmıyorsun
  • Çoğu yazdığımı soluk soluğa yazıyorum. Dışarıdan bakınca klişe gibi durabilir. Ama derinlerde ne kopuyorsa onu yazmaya çalışıyorum. İçim acıyarak, kanatarak ellerimi. Gerçekten yazmak gibi bir çabam yok. Kimse silah zoruyla da yazdırmıyor. Beni kimse anlamıyor dostlarım. Yazınca birileriyle konuşuyormuşum gibi hissediyorum. Birisi beni anlıyor, dinliyor ve hak veriyor gibi. Ne kadar sussam o kadar patlayacak gibi hissediyorum iç organlarımın. Ne kadar sussam o kadar bağıra çağıra konuşasım geliyor. Hiç değilse sessiz sedasız yazmak bir nebze olsun içimi rahatlatıyor. Klişe geldiyse affedin. Ama hiç klişe hissetmiyorum. Allah bu burukluğu kimsenin yüreğine komşu etmesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafahazirci -- 28 Ağustos 2019; 22:23:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafahazirci

    Çoğu yazdığımı soluk soluğa yazıyorum. Dışarıdan bakınca klişe gibi durabilir. Ama derinlerde ne kopuyorsa onu yazmaya çalışıyorum. İçim acıyarak, kanatarak ellerimi. Gerçekten yazmak gibi bir çabam yok. Kimse silah zoruyla da yazdırmıyor. Beni kimse anlamıyor dostlarım. Yazınca birileriyle konuşuyormuşum gibi hissediyorum. Birisi beni anlıyor, dinliyor ve hak veriyor gibi. Ne kadar sussam o kadar patlayacak gibi hissediyorum iç organlarımın. Ne kadar sussam o kadar bağıra çağıra konuşasım geliyor. Hiç değilse sessiz sedasız yazmak bir nebze olsun içimi rahatlatıyor. Klişe geldiyse affedin. Ama hiç klişe hissetmiyorum. Allah bu burukluğu kimsenin yüreğine komşu etmesin.
    Estağfurullah hocam, zaten çoğunlukla yazmak zorunda hissettiği için yazar insan. Amacım seni yargılamak ya da kötülemek değildi, ki hiç sevmem böyle bir şeyi.

    Sana klişe hissediyorsun demedim, yazdığın içerik klişe bir konu ne yazık ki dedim hocam. Sıkma canını, dışarıya çık, hava al, yalnız kalma hocam.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.