Şimdi Ara

Keita mı Carlos mu... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
4.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zommby
    Başlığa bakıp aldanmayın... Burda konu yarınki maçta karşı karşıya gelecekleri için hangisinin baskın çıkacağını merak ediyoruz...

    Keita Carlosu duman eder miii yoksa Carlos Keitayı yerlerde mi süründürür...Tahminlerinizi alalım...

    Ben en az bi beş defa Keita Carlosu bakkala gönderir diyorum...

    Dk. 75 : Roberto Carlos, Keite'nın bakkala gidebilmesi için onun hakemden kırmızı kart almasını sağlar :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: reef1905

    Öncelikle şurada anlaşalım, benim seni, senin beni taraflı gösterme durumun olamaz bu komik olur.Sen Fb. ben Gs. taraftarıyız, sonuçta tarafız zaten.Yorumların için taraflısın demiyorum ama takımını kayırıyorsun.Sende benim gözlemim iki problem var, birincisi başkasının yazmadıklarına yazmış gibi cevap verme, ikincisi okuduklarını yorumlayamama veya anlamama ( anlamazlıktan gelme ) Yazılı ve görsel basındaki pozisyon değerlendirmelerinde senin söylemlerinide, benim söylemlerimide destekleyenler var, ben kendi gördüklerime bakarım.Seninlede asla kişisel vs. problemim olmaz olamaz, ben futbol muhabbeti için buradayım.Senin fikirlerini savunmanı ve benim gibi aksi ispat edilmedikçe tutkuyla yazmanı severim, buradan tanıdığım kadarıylada kişisel olarak çok düzgün bir insan olarak izlenimin var bende.

    Tomruk örneği futbolla bağdaştırılamayacağı için açıkçası saçma olmuş.Ne yani, Lugano'nun Nonda'yı düşürmesi faul mü ? Alakası yok, aynı Alex'in penaltısı gibi.Kalecinin amacı Alex'i engellemek değil topa hamle, hatta penaltı olduğunu gösteriyor diye eklediğiniz fotolara kalsa kaleci topa dokunuyor.

    Dedim ya okuduklarını yorumlayamıyorsun, ben Lugano'nun pozisyonuna faul demiyorum.Alex'in pozisyonu penaltıysa onada faul çalınsın diyorum, yani anlayabileceğin şekilde iki pozisyonda faulle alakasız.Tomruk momruk saçma yani hocam.

    Sen benim konuştuğum konulara kulaktan dolma diyerek amaç güdüyorsun.Bu söyleminden çıkanda şu, Onlar spor camiasının içindeki yöneticiler olabilir ama benim dediğim mutlak doğrudur. Dediğim gibi Cengiz hocam, ortada kulaktan dolma bilgiler olabilir, ama o bilgilerin kaynağının ben olmasına imkan yok konum itibariyle.Bir önceki mesajımda da yazdım, futbolu yazılı ve görsel basından takip eden sensin, yani kulaktan dolma bilgiler senden gelebilir, benden değil.

    Ortada hakemle ilgili söylemlerimde en ufak bir çelişki yok, yorumlayamıyorsun dediğim gibi.Hakemin 2 hatasından öne geçtiniz diyorum, hakem kasıtlıydı demiyorum, bu kadar yalın ve basit bir söylemi anlamak zor olmamalı.

    Keita'nın pozisyonu ile Blica'yı bir tutman aslında konuyu özetliyor.Ben hiçbir şekilde bu federasyona güvenmiyorum.Haluk ULUSOY federasyonunu yerden yere vuran, nefret eden Erman TOROĞLU bile bu hafta Maraton programında " bu ülke korkarım ki Haluk ULUSOY'un kötü federasyon yönetimini mumla arayacak " dedi, gerisini sen anla.

    @subsonic, hocam Lugano'nun kendi yaptığı bariz faullerden sonra bile kendine faul isteyip itiraz ettiğini sende benim gibi görmüşsündür.Benim vurgu yaptığım bu, çarpıtmayalım.


    Hocam yine kendi yaptığın davranışları ben yapıyormuşum gibi göstermeye çalışıyorsun.
    Ben kesin kanıt olmadan ne camiları suçlarım şikeci şaibeci diye nede başkalarını. Ama bunları sen yapıyorsun hemde birilerinden duyduğunu söyleyerek ama bana diyorsun ki sen kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorsun.. Belik çok önceleri basında yazılanlara göre yorumlar yapıyordum ama şimdi 2-3 defa düşünüyorum yorum yapmadan önce acaba gene sallıyormu bunlar diye. Çoğu zamanda basından alıntın yapmadan o olay ile ilgili kendi görüşlerimi söylüyorum.

    Tomruk örneğini kurallar için verdim. Birisi zarar görmedi diye kural yok sayılamaz dedim. (Bak bu da yazılanları yorumlayamaya girer. Sen yorumlayamıyorsun ama ben yorumlayamamış oluyorum )

    Keita'nın pozisyonu örnek verdim sadece federasyon onu görmüyorsa görmemezlikten geliyorsa demekki ortada FB'li bir federasyon yokmuş dedim. Eğer öyle bir durum olsaydı bu olayı hiç kaçırmaz cezayı yapıştırır demek istedim.

    Toroğlu dikkat çekmek için kendine konuşan bir insan. Bugün ak dediği pozisyonlara sonraki günlerde kara dediğini çok gördüm.

    Ayrıca Ulusoy Federasyonunu mumla neden arıyormuşsuz. Kesinlikle o adamın gelmesini istemem.

    Bir sözü var hala kulaklarımda tamda Federayon başkanından gelecek tarafsız bir açıklama.
    Ağzını yaydıra yaydıra. "Ne o öyle sırtından 45'lik magnumla vurulmuş gibi....."
    Bu adamın mı tekrar federasyon başkanı olmasını isteyecekmişsiz. Peeeeeh onu geçsin Erman hoca.


    Hala aynı şeyi söylüyorsun. FB hakem hatasıyla 2-0 öne geçti. Hayır hakem hatasıyla 1-0 öne geçti.
    Penaltı penaltıydı diyorum bende ayrıca sana göre olmayan ama bana göre olan da bir penaltı verilmedi.
    Hakem hatasıyla 2-0 öne geçtini demenin manası nedir.
    Düz mantık yürütürsen FB maçı hakemla almıştır.

    Neyse hocam sağlıcakla kal.




  • Ben birşey yapmıyorum, senide birşey yapıyormuş gibi göstermiyorum, sadece " ben senden bunları gözlemliyorum " diyorum hocam.

    Sana göre kanıt yoktur, bana göre vardır ( unutma hocam, daha öncede söyledim, bazı şeyleri yazamıyorum !!! ) Bir düşün bakalım ortaya iddaa atıldığında neden hep " zaman aşımı " bahanesi öne sürülerek herşey hasır altı ediliyor ? Türkiye'de şike yok demek, beyaza siyah demekle eşdeğerdir !!!

    Keita'nın pozisyonu görmezden gelinmedi, daha önce yazdım ama şu an aklımda değil, bir sebep vardı ceza vermemek için, asla Blica'nın pozisyonu ile mukayese edilmez.

    Haluk ULUSOY'u başkanınızda sevmiyordu, bahaneler üreterek stada sokmuyordu, sonuçta elinden kupa aldı, bazı şeyler fazlasıyla abartılıyor kişiler tarafından.

    Hocam benim dediğim " hakem hatasından 2-0 öne geçtiniz " mutlak doğru ve tartışılmaz, neden biliyormusun ? Çünkü bu benim yorumum ve bana göre Alex'in pozisyonu penaltı değil.Düz mantık yürütmeye gerek yok, ben Allah oğlunu yollasa korkmam, benim tek korkum Allah'tan, o yüzden hakemle kazandınız demek istiyorsam, yani buna inanıyorsam çat diye yazarım emin ol.Daha öncede yazdım tekrar yazayım belki fikir yürütmekten vazgeçersin, Galatasaray beraberliği hakkedecek kadar bile top oynamadı.

    Sende kal sağlıcakla hocam.

    NOT : Hocam yakalamışken yazayım, 2. adres için son bir çaba diyoruz, inşallah sende omuz verirsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fethiyetv


    quote:

    Orijinalden alıntı: Zommby
    Başlığa bakıp aldanmayın... Burda konu yarınki maçta karşı karşıya gelecekleri için hangisinin baskın çıkacağını merak ediyoruz...

    Keita Carlosu duman eder miii yoksa Carlos Keitayı yerlerde mi süründürür...Tahminlerinizi alalım...

    Ben en az bi beş defa Keita Carlosu bakkala gönderir diyorum...

    Dk. 75 : Roberto Carlos, Keite'nın bakkala gidebilmesi için onun hakemden kırmızı kart almasını sağlar :)


    Keite kim?

    Carlos rezilliği ile Keita'yı çileden çıkarmayı başarmıştır ve oyundan attırmıştır. Tebrik ediyoruz kendisini..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cdemir


    quote:

    Orijinalden alıntı: serkan_seko


    Zaten sorun orada. O yüzden hakem maçı doğru yönetmelidir. Önceki mesajlarıma bakarsan eğer hakem hataları olmasaydı Galatasaray kazanırdı falan gibi bir cümle kurmadım. Çünkü ne olacağı bilinmez. Ben sadece hakem hatalarını konuşuyorum o kadar. Hakem hatalı karar vermiş mi vermiş. Bunun konuşulması lazım. Yoksa gerisi nolurdu ile ilgili bir tane cümlem yok.

    Lugano da gayet Serveti boğazına sarılıyor. İzleyebilirsin.

    Ben mesaj falan vermek istemiyorum. Eğer GS'ye de aynı şeyler olsa aynı şeyleri söylerdim. Hakem hatası var mı? var. Bunları söylüyorum sadece. Fenerbahçe maçı haketti mi? Haketti. Bunları söylüyorum sadece. Mesaj verme kaygım falan yok. Hakem sayesinde kazandı desem mesaj falan vermem direk söylerim. Ama öyle bir şey yok çünkü Galatasaray galibiyeti hak edecek futbol oynamadı.


    Hocam madem FB haketti niye sonuca etki eden hakem hatası var deniyor. Ben buna itiraz ediyorum.
    Sonuca etki eden hakem hatası yok. Var ama somut olarak GS'ın mağlup olmasına neden olacak bir hata değil.

    Ben de olayları böyle değerlendiririm. Hakem hatasına bakarım maç sonucuna etki etmiş mi etmiş a takımı kazanması gerekiyorken b takımımı almış evet b takımı almış isterse a takımı dünya futbol tarihinin en rezil futbolunu oynamış olsun ama hiç bir şekilde hakem hatasıyla maçı kaybetmiş olması mazeret olmaz.
    B takımı çok çokta iyi oynamış olsa hakem hatasıyla almıştır derim.

    Ve hakem hatalarına göre kıyasaylama yapmak içinde somut olaylara bakarım diğer türlü kesinlikle işin içinden çıkılmaz. O yüzden sonunca etki eden hakem hatası varsa (bence yok) maçın 1-1 bitmiş olması lazım dedim. Ama maçta 3-1 bitti ofsaytı sayma 2-1 olur. Ayrıca bence FB'nin verilmeyen bir penaltısı daha ve en az 2 tane de Kazım'ın kaleciyle karşı karşıyayken faul diye kesilen pozisyonu var.


    Lugano arkası dönükken nasıl Servet'in boğazına yapışmış çözemedim.
    O pozisyonda Lugano'nun arkasındaydı Servet.





    Fenerbahçe'nin hak etmesi ayrı bir olay, hakemin maçı etkilemesi ayrı. Hakem maçı etkilemiştir ama o hataları yapmasa bile Fenerbahçe maçı alacak gibiydi yani hak eden taraf oydu. Ama kazanır mıydı kazanamaz mıydı bilemeyiz. Bu yüzden hakem doğru yönetmelidir zaten.

    O zaman aynı pozisyonu konuşmuyoruz biz. Benim dediğim pozisyonda Lugano Servet ikisi de kolları ile birbirlerini tutmuş ve Lugano topa vurmak için topa doğru hamle yapmıştı. Senin dediğin pozisyonu görmedim o yüzden yorum yapamayacağım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: reef1905


    Ben birşey yapmıyorum, senide birşey yapıyormuş gibi göstermiyorum, sadece " ben senden bunları gözlemliyorum " diyorum hocam.

    Sana göre kanıt yoktur, bana göre vardır ( unutma hocam, daha öncede söyledim, bazı şeyleri yazamıyorum !!! ) Bir düşün bakalım ortaya iddaa atıldığında neden hep " zaman aşımı " bahanesi öne sürülerek herşey hasır altı ediliyor ? Türkiye'de şike yok demek, beyaza siyah demekle eşdeğerdir !!!

    Keita'nın pozisyonu görmezden gelinmedi, daha önce yazdım ama şu an aklımda değil, bir sebep vardı ceza vermemek için, asla Blica'nın pozisyonu ile mukayese edilmez.

    Haluk ULUSOY'u başkanınızda sevmiyordu, bahaneler üreterek stada sokmuyordu, sonuçta elinden kupa aldı, bazı şeyler fazlasıyla abartılıyor kişiler tarafından.

    Hocam benim dediğim " hakem hatasından 2-0 öne geçtiniz " mutlak doğru ve tartışılmaz, neden biliyormusun ? Çünkü bu benim yorumum ve bana göre Alex'in pozisyonu penaltı değil.Düz mantık yürütmeye gerek yok, ben Allah oğlunu yollasa korkmam, benim tek korkum Allah'tan, o yüzden hakemle kazandınız demek istiyorsam, yani buna inanıyorsam çat diye yazarım emin ol.Daha öncede yazdım tekrar yazayım belki fikir yürütmekten vazgeçersin, Galatasaray beraberliği hakkedecek kadar bile top oynamadı.

    Sende kal sağlıcakla hocam.

    NOT : Hocam yakalamışken yazayım, 2. adres için son bir çaba diyoruz, inşallah sende omuz verirsin.


    Diğer konularda aslında daha bir şeyler diyesim var ama demiyeceğim. (Uzayıp gidecek yoksa )
    Hocam orası son zamanlarda pek sarmadı giriyorum 3 gün sonra bir daha giriyorum 2 tane mesaj atılmış. Yahu ne yazacağım ben diyip çıkıyorum.



    serkan_seko hocam bende onu söylüyorum. Eğer maçta sonucu etki eden hakem hatası varsa ben takımların hangisi iyi oynamış hangisi kötü oynamış bakmam. Hataları fitlerim ve o takım çok kötü oynamış bile olsa şu takım kazanmalıydı derim.
    Eğer dünkü maçta bana göre böyle bir durum olsaydı bunu yine yazardım. GS'ın etkili oynamamış olması hakem tarafından mağlup edilmesini gerektirmez.

    Size göre 2 tane hakem hatası ile kazanılan gol varsa. O maç bana göre 1-1 bitmiştir. Yani sizin görüşlerinize göre değerlendirme yaptığım zaman durum bu.
    Ama bana göre sadece ilk gol ofsayt ve onu çıkarsan maç 2-1 olur ve bana göre verilmeyende bir penaltı var.
    Ayrıca gole giderken faul diye kesilmiş Kazım'ın pozisyonlarınıda göz önüne alırsak. Yani hakem faktörünüde işin içine katsak bile sonuç değişmiyor.

    Sizin görüşleriniz. Hakem (2 gol) + 1 gol = 3
    Benim görüşüme göre Hakem (1 gol) + 2 gol = 3

    Neyse devam edersek konu uzayıp gidecek bu konudaki son mesajım olsun.


    reef1905 ve serkan_seko hocalarım bilmeden incitecek bir şeyler yazdıysam kusuruma bakmayın (özür dilerim) bazen insan hararetle yazınca kantarın topuzu kaçabiliyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kènan

    Keite kim?

    Carlos rezilliği ile Keita'yı çileden çıkarmayı başarmıştır ve oyundan attırmıştır. Tebrik ediyoruz kendisini..



    Hocam iddaya girdiğin arkadaşa söyliyeyim de sana iyi bir Carlos avatarı ayarlasın.
  • Yok hocam, ben senin futbol yorumu yaptığının farkındayım, kırılmadım, ben kırdıysam şahsım adına bende özür dilerim.
  • @cdemir

    Estağfurullah hocam. Herkes fikrini yazdı, tartıştı. Sadece düşüncelerimiz farklı o kadar. Eğer ben de o hararetle kötü bir şeyler yazmışsam ben de özür dilerim.
  • reef1905 , serkan_seko hocamlarım sizlerden kırıcı bir cümle kelime duymadım hani ben yazmış olabilirmiyim diye düşünmüştüm. Başka bir konuda tartışmak üzere sağlıcakla kalın
  • Bukadarda kurcalamayın yahu hakemmiş bilmemneymiş yenilmiş cimbomun davası olmaz! Anlayın artık bişey var 50 yıldır hakem hatasımı oluyo yani, komik olmayın ya :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PVH

    Bukadarda kurcalamayın yahu hakemmiş bilmemneymiş yenilmiş cimbomun davası olmaz! Anlayın artık bişey var 50 yıldır hakem hatasımı oluyo yani, komik olmayın ya :D


    Arkadaş son noktayı koydu. Bu cümleyi duydum ya hakikatten boşuna konuşmuşuz. Bu cümleyi duymayı bekliyormuşuz.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.