Şimdi Ara

Kedileri Uzak Tutmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle kediler ile hiçbir sorunum olmadığını ve çok sevdiğimi belirteyim de kimse ters tepki vermesin.

    Bu sorunuma bir türlü çözüm bulamadım ne deneme yanılma ile ne de internette.

    Giriş katta oturuyorum, yatak odamın camı zemine sıfır sayılır. Doğal olarak pencere, pencerenin önünde perde, onun da önünde yatak var. Kediler sürekli neredeyse her gün benim pencereme gelip çişlerini yapıyorlar. Belki idrar belki de sadece koku bırakıyorlar. Bazen kapalı olan cama, bazen açık pencereden direk içeri. Perdemi de yatağımı da yıkamaktan canım çıktı ama yok. Bölgeyi temizlemek, çamaşır suyu dökmek vs vs de işe yaramadı. Sürekli iğrenç bir koku ile yaşamaya başladım. Çözüm istiyorum. Kedileri evimin camlarının etrafından TAMAMEN nasıl uzaklaştırabilirim?



  • Hocam kedi savar spreyler var hiç denemedim yanlış yönlendirmekte istemem ama onları deneyebilirsiniz.Sanırım o bölgeye sıkınca belirli bir süre o kokudan rahatsız oldukları için yaklaşmıyorlar.

    Tel veya sineklik tarzı bir şey çekme şansınız varsa öyle bir şey yapabilirsiniz.
  • Sineklik var ama maalesef bir etkisi yok. Dediğiniz gibi bir sprey araştırması yapayım bari, 3-4 günde bir sıkmalık.
  • asefaozturk A kullanıcısına yanıt
    Bir deneyin hocam.Faydasını görürsünüz umarım.O işedikleri bölgeye muhtemelen kokularını da sindirmişler.Denemişsinizdir muhtemelen ama bu ürünleri kullanmadan temizleyici kimyasallarla da tamamen temizlerseniz daha iyi sonuç alacaksınızdır eminim.
  • Aynı dert benim de başımda kediler hazorladığı. Çiçek toprağın içine hacetini yapmış bütün topragı elekten geçirmek zorun da kaldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.