Şimdi Ara

Kazanma Oranını Arttırma Rehberi [GüncelMeta Eklendi] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
2.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Çok takipli yarar konudayım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar biraz araştırdım, hiç o kümeye çıkamadım fakat 'ELMAS I' kümesinde olağandan çok çok az lp geliyormuş. bazılarına 5 lp falan geliyormuş, bilgi olarak dursun burda. çıkmak için winstreak yapmak lazımmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haligarsi

    Kardeşim sezon1'den beri oynuyorum boş muhabbet yapıyorsun. Senin anlattıkların şehir efsanesi hep. 8win streak ilerliyordum 15-17 arası geliyordu.

    Çok ayarsız derecede fazla lp gitmesinin nedenini de biliyorum fakat sen muhtemelen daha bir iyi biliyorsundur ondan açıklama gereği duymuyorum.

    bu sezon +34 w/l ile golda kadar geldim . bir bakalım ne oldu ? +33 lp bile gördüm . sonrasında kaybetmeye başladım ciddi ping ve fps sorunlarım vardı ve kaybettikçe kaybettim . gold 1den düştüm ve gold 2 ile gold 3 'te oyun kazanamadan düştüm . sonuç neydi biliyor musun ? 13-15 lp gelip iki katı gidiyordu . plata kadar tekrar daha çok kazanarak geldim , dengelendi . platta kaybetmeye başladım , yine gelen çok azalıp giden arttı
    iki tane silver 3 hesap oynadım , birinin w/l 'si 7/3 , diğerinin 10/12 civariydi. tahmin et hangisinde 29-31 gibi puanlar geliyordu ? ilkinde . ikincisinde gelen giden dengeli ve 18-20 civarıydı

    kaçıncı sezondan beri oynadığın umrumda değil . sana gelen ve giden puan senin mmr"ın ve içinde bulunduğun kümenin ortalama mmr'ına bağlıdır . emin ol riot games sandığın ve tr bebelerinin " ***** rito " dediği kadar basit bir şirket değil ve bu sistem de dengesiz işlemiyor . hâlâ anlamamak konusunda ısrar edersen açıklamayı daha fazla denemeyeceğim .

    hadi eyvallah , iyi forumlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.