Şimdi Ara

Kaza yaptım arabadan anlamıyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar kıbrısta üniversite öğrencisiyim 2013 model polo ile kaza yaptım biraz hızlı viraja girince direksiyon hakimiyetini kaybedip sağ iki teker refüje çarpti. iki tekerinde jantları harap düzelmeyecek şekilde oldugunu söyledi lastikçi. Bugun yedek tekeri taktırdım ayrıca burda benim aracın jantını bulamadıgım için arkadasımında stepnesini aldım onun arabası seat ıbıza uyuölu ancak onun stepne idareten kullanmak için üzerinde farklı bi lastik ve 80 km max hız ibaresi var.

    Lastikçi tekerleri taktıktan sonra arka tarafın yamulmuş oldugunu söyledi yani arka sağ tekeri takınca hafif sağa dogru yamuk. dogruca rotçuya gittim sıcak press gibi bişeyler yaparak 300 tl ye düzeltecegini söyledi bende tamam dedim verdim aracı. Akşam aradı ön tekerin rot kolu yamulmuş değişmesi gerek olduğunu söyledi onunda 130 lira oldugunu söyledi toplam 430 liraya çıktı onada tamam dedik. Bugun aracı teslim alırken sağ ön tekerden biraz ses geldiğini söyledi bende kaza yapmadan önce iki ön amortisorden çok hafif ses geliyor gibi hissediyordum oda hafif deyince tamam dedim herhalde onu söylüyor.

    Neyse aldım arabayı biraz gidiyorum direksiyonu sağa doğru çevirince tak tuk gibi ses geliyor bazen ve asıl büyük sorun sağ ön teker çukura veya az tümsek yere gelince baya şiddetli lak luk ses geliyor.

    Abiler , arkadaşlar araba bilgim nerdeyse sıfır noldu benim arabaya adam beni dolandırdımı bu lak luk sesi neden geliyor yardımcı olabilecek varmıdır çok önemli. Yarın yetkili servisine gidip hasar tespit yaptıracam burda türkiyeye göre fiyatlar yüksek olduğu için servise gitme çok para isterler falan dediler bende o yuzden böyle yaptım ne yapmam lazım şimdi lütfen yardım ne yapacağımı şaşırdım.

    edit resim : kazadan sonra ön tekerin hali :  Kaza yaptım arabadan anlamıyorum yardım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.onurocak -- 17 Aralık 2014; 20:08:29 >







  • Geçmiş olsun. Amörtisör takozlarının ve amortisörlerin (önler çift değişir) değişmesi gerekecek gibi görünüyor. Düzgün bir servise verin aracınızı adam gibi baksınlar. Taksit taksit iş yapmasınlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanbabacan -- 17 Aralık 2014; 20:52:08 >
  • Viraj demiri lastikleriyle z-rotları da kontrol ettiriniz. Onlarda sıkıntı varsa değişimine çok masraf etmezsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.