Şimdi Ara

Kavga ettim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk kavgamı ettim.ilk ciddi kavga tecrubemdi.(kavaga da denmez de neyse) sizce iyi karsılık verebilmis miyim ? Bu gibi durumlarda korkuyorum ve yeterince iyi karsılık veremiyorum tavsiye verebilir misiniz kırıcı olmadan (montlu olan benim)








  • Sonuç ne olursa olsun kavgadan uzak durman ve yakın dövüş sporu öğrenmen gerekiyor dostum.

    Güreşe gitmeni öneririm bana çok faydası oldu. En başından zaten seninle kavga etmeye çekinecekler.

    Kavga etseler bile özgüvenleri olmayacak çünkü senin dövüşmeyi bildiğini biliyorlar.

    Eğer hiç bir imkanın yoksa yakın bir arkadaşınla çimlerde güreş.

  • Soyadın kazgan mı?
  • "Kavga etmeyi bil ama kavga etme"



    İster ciddi kavga et, ister şaka yollu arkadaşlarınla gücünü tart; her ne olursa olsun sakın ama sakın arkanı dönme. Arkanı döndüğün an zaten kaybedersin.



    Video baştan aşağı hatayla dolu. Arkanı dönmen, karşındakini yanlış şekilde düşürmeye çalışıp beline yük bindirmen, kendi ayağını yerden kesmen vs.vs. Ciddi bir kavgaya girsen çok şansın olmaz ki güç olarakta pek iyi değilsin. Yerinde olsam kaliteli bir dövüş kursuna yazılırdım

  • crazyfriend712 kullanıcısına yanıt
    Ne gibi bi dövüş kursu onerirsin boyum yasıma göre çok uzun , esnek değilim ve biraz hantalım. Hangi dövüş bransına yazılmalıyım?
  • Elkurdo E kullanıcısına yanıt

    Esnekliği ve hantallığı şu an için dert etme. Sonuçta profesyonel dövüşçü olmayacaksın. Vücudun uzun ama kas kütlen az. Nereye gidersen git önce kuvvetini arttırmaya çalışacaklardır. Fiziğin güreş için uygun değil, onun dışında herhangi bir branşa yönelebilirsin.


    İstanbul gibi bir yerdeysen daha önce milli takımda görev yapmış kick boks hocalarının olduğu salonlar var -vücut geliştirme ve dövüş eğitiminin bir arada verildiği- Onlardan birine gidebilirsin.


    Gittiğin salonu iyi araştır. Her mahallede dövüş salonları türedi. Adamın ismini google'a yazıyorsun, hiçbir şey çıkmıyor ama sorsan kick boks eğitmeni. Böyle yerlere gitme, gittiğin yer iyi olsun. Öğrenci olduğunu belirtirsen yardımcı da olurlar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.