Şimdi Ara

Kast ajansından gelen teklif

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar ben öylesine Rol model istanbul kast ajansına 3 tane fotomu yoladım zaten çağırmazlar aliminyum diye bir de baktım 2-3 gün sonra GSM operatörü reklamı için 6kişilik rol alan 9 kişilik sunuma dahil olan dan 9 kişilik sunuma dahil olan kısmından seçilmişim . Ve 5700 tl ücret vereceklerini söylüyorlar fakat 200 tl de kayıt parası mı ne öyle birşey söylediler. Tipsiz biri değilim boyum 1.73 fitness yapıyorum ama emin olamadım ve güvenemedim açıkçası bu işleri bilen biriniz varsa önerisi nedir . ?



  • up
  • 200 lira parayı alıp seni aramayacaklar.Yeni vurgun yöntemi bu çünkü.Daha önce de benzer şikayetler okudum böyle.
  • en iyisi uzak durmak o zaman hocam güvenemiyorum çünkü : /
  • arkadaslar bende guvenemıordum cok arastırdım ınstagramdan buldum bır ajans cok guzel projelerle çalısıyorlar dıkkatımı cektı basvuru yaptım ve 2 gun sonra donduler basvuunuz onaylandıdıe gıttım gorusmeye menejer gızem hanım la cok cana yakın bırısı baya projerlele ve reklam dızı sektörunde bılgı verdı ve kayıt oldum 150 tl ucret odedım ve 10 gun sonra ankara nuhun makarnasına reklam ıcın cagırdılar ve sınpas reklamı ıcın cagırmıslardı gıttım ıkısınede cok zevklıydı arkadaslar kesınlıkle tavsıye ederım setrooomcast ınstagram da hesabları var ordan takıp edebılırsınız . cast ajans dıe bırıye aydoldum 1 yıl önce çagırmadılar bile ama bura 10 gun icinde cagırdılar 300 tl kayıt ucretı aldılar o yuzden arkadaslar cok dıkkatlı edın bu dedıgım ajansa gozu kapalı gıdebılırsınız :=)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkkk -- 12 Ekim 2019; 15:24:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nkkk

    arkadaslar bende guvenemıordum cok arastırdım ınstagramdan buldum bır ajans cok guzel projelerle çalısıyorlar dıkkatımı cektı basvuru yaptım ve 2 gun sonra donduler basvuunuz onaylandıdıe gıttım gorusmeye menejer gızem hanım la cok cana yakın bırısı baya projerlele ve reklam dızı sektörunde bılgı verdı ve kayıt oldum 150 tl ucret odedım ve 10 gun sonra ankara nuhun makarnasına reklam ıcın cagırdılar ve sınpas reklamı ıcın cagırmıslardı gıttım ıkısınede cok zevklıydı arkadaslar kesınlıkle tavsıye ederım setrooomcast ınstagram da hesabları var ordan takıp edebılırsınız . cast ajans dıe bırıye aydoldum 1 yıl önce çagırmadılar bile ama bura 10 gun icinde cagırdılar 300 tl kayıt ucretı aldılar o yuzden arkadaslar cok dıkkatlı edın bu dedıgım ajansa gozu kapalı gıdebılırsınız :=)
    gönülden inanıyoruz




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.