Şimdi Ara

Kasamın için siyaha boyamak istiyorum ama bilgim sıfır. Kasa ARMOR+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Armor+ kasa var bende ve içinin siyah olarak görünmesini çok istiyorum fakat bu konuda sıfır bilgi sahibiyim. Hangi boyadan almalıyım ve yapılacak işlemler sırasıyla nedir hiç bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olacabilecek varsa gerçekten kendisine(lerine) çok minnettar kalacağım. En kaliteli boyadan tavsiye verirseniz çok makbule geçer.

    Bu konu hakkında iki gündür yazı okuyorum ama çok karışık geldi açıkcası ve okuduklarım kadarıyla bir soruda sormak istiyorum. Boyama işleminden sonra kasa fırına atılıyor deniyor ama bu fırına atmak konusu neyin nesidir acaba?

    Teşekkürler..



  • Hiçmi Allah'ın bilen bi kulu yok
  • Öncelikle Sprey ile boyamak hiçde kolay değil eğer tanıdığın bir oto boyacı felan varsa 10dk dan fazla sürmez geçen hafta boyadım bende babam sağolsun boyadı zahmetsiz ve güzel oldu sprey ile tutturmak biraz zor heleki acemiler için alttaki linkte arkadaş baya açıklamış bir gözat

    Kasa Boyama Rehberi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SerSeriZa.

    Öncelikle Sprey ile boyamak hiçde kolay değil eğer tanıdığın bir oto boyacı felan varsa 10dk dan fazla sürmez geçen hafta boyadım bende babam sağolsun boyadı zahmetsiz ve güzel oldu sprey ile tutturmak biraz zor heleki acemiler için alttaki linkte arkadaş baya açıklamış bir gözat

    Kasa Boyama Rehberi




    Çok teşekkürler cevabın için.. Maalesef tanıdığım oto boyacı yok. Kendim yapacam artık bi şekilde. Kendim yapmak için hangi boyayı almalıyım ve neren bulabilirim acaba.?




  • Sprey boya kolaylıkla bulabilirsin yapı marketlere yada Boyacılara bakabilirsin ama zımpara ve astarda gerekiyor sana onlarıda bulabileceğini umuyorum yapım aşamasında bir tavsiyede bulunmam yanlış olur bende pek bilgili değilim verdiğim link sana yardımcı olabilecek iyi bir rehber sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SerSeriZa.

    Sprey boya kolaylıkla bulabilirsin yapı marketlere yada Boyacılara bakabilirsin ama zımpara ve astarda gerekiyor sana onlarıda bulabileceğini umuyorum yapım aşamasında bir tavsiyede bulunmam yanlış olur bende pek bilgili değilim verdiğim link sana yardımcı olabilecek iyi bir rehber sanırım.


    Çok teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.