Şimdi Ara

Kartal Performans Arttırma, Lastik Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Bende kamp yapmak için aldığım ve ekseriyetle köy yolları, baraj, göl kenarları gibi yollarda gezdiğim 95 model düz motor temiz bir Kartal var.

    Kartalın üstünde şu anda 14" çelik jant ve 185/70 R14 lastik var. Ancak çamurda acı bir tecrübe yaşadığım için geniş lastik çamurda dar lastik kadar batmaz diyerek, bu janta takabileceğim en geniş lastiklerden almak istiyorum. Sizce ne alayım?

    Buna ilaveten, motor anlamında da performansı 1 klik üste çıkartacak ne yapılabilir. Kamp öncesi araç full dolu oluyor ve lastiklerde çökme gözle görülüyor. Motorda bir problem yok, yağ eksiltme vs filan yok, tüm bakımları da yapıldı, hava filtresi, yağ filtresi, motor bakımı vs vs vs. Buna ne ilave etsem uygun olur? Can yoldaşının ne hoşuna gider?

    Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

     Kartal Performans Arttırma, Lastik Değişimi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemevren -- 7 Mart 2016; 18:09:53 >







  • Motor performası istiyorsanız aracı benzinde binmeye özen gösterin.motor modifiyesi yüksek meblalara neden olur öyle ucuza kurtulamazsınız. Ayrıca motor u çabuk bitirir. Asmosferik motor yağ yakmaya başlar. Vs va sıkıntılar doğar bunun için orijinal şekilde binmeye çalışın. Aracınızın yüksekliğinden şikayetçiyseniz, amotisör ve yayları kontrol ettririn. Yaylar ömrünü tamamlamışsa yayları yenileyin. İlaveten 3 cm lik takoz attırabilirsiniz araca. Kolay gelsin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.