Şimdi Ara

Karşınızda Android One'ın yeni temsilcisi: General Mobile GM 5 Plus (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
5
Favori
8.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Swager

    Hak etmediği telefonu kullanmamalı demişssin hakedip haketmediğimize sen karar veremezsin insanlar para biriktirip hayal kurarak umut ederek alıyorlar bu telefonları haliyle en iyisi olmasını ister kullandıgı cihazın. Telefonu almışım kullanıyorum 2 ay sonra köşesi çatladı verdim garantiye garanti süresindeki benim madurlugumu kim giderecek böyle birşeyde bile körü körüne firmayı nasıl destekliyorsunuz anlamıyorum .''Ben seni gibi telefonu oyuncak olarak kullanmıyorum.'' cümlesi nasıl bir sığ düşünce örneğidir anlamak güç üretici firma bu telefonları pazarlarken bu argümanlardan yararlanmıyorlar mı?''GTA oynayacam diyorsan git pc de oyna'' şu cümlenin komikliğine bak madem öyle bu kadar güçlü telefonlara hiç oyun çıkmasın herkes pc de oynasın ne gerek var senin düşüncene göre, komiksin.''her telefon ısınır'' demişsin g3 zamanında çıkan rakip firmaların telefonları daha akıcı daha az ısınan ve daha az batarya tüketen telefonlar bunun da en büyük sebebi 2K nın gpu tarafından zamanı gelmeden LG nin ilk biz yaptık demek için 2K yapması değilmidir? Bu cihazlara para veriyoruz ee kusura bakmayın eleştiririm ki yaptıgım eleştiriler de LG g3 ün Dh forum sayfasına veya LG g3 kullanıcılarının oldugu herhangı bır forumda görebilirsin biraz kullanıcı görüşlerini okuman yeterli. Öyle hemen ''sizin gibiler hak etmiyor vs.'' gibi aşağılayıcı yukardan bakarak konuşmaya gerek yok .
    Haklı olduğun bir konuda var her ay yeni seri çıkıyor mu emin değilim olabilir çıkabilir lakin bunlar ilk telefon tanıtıldığı kadar çok sayıda çıkmıyor ve dolayısıyla şikayetlerde az olabilir bir de şu var telefon aldıgın gibi çatlamıyor benim ki 7-8 ay sonra çatladı yani 2015 yılında çıkanlar daha çatlamış olabilir belkide (hiç sanmıyorum) lg düzeltmiştir . Düzelttiğini sanmıyorumun sebebi de şudur ilk partiler çatladıgı sırada 408 410 vs. gibi serilerde düzelttik rivayetleri dolaşmaya başladı lakin onların da çatladıgı görüldü.
    Sonuç olarak bir şey iyi olunca iyi diyorum merak etme kendimi senden daha iyi tanıyorum lakin kötü bir olguyu da eleştirmeyi biliyorum.Biraz klişe olacak ama eleştirmek gerek de zaten daha iyisi için.

    İyi forumlar.

    Gta oymayipta isinmayan telefonlari koy bekliyorum.Her ay yeni seri cikar sorunlar duzeltilir ve 2015 sonrasi serilerde catlama ve isinma sorunu yok.Belki de bir elin parmagini gecmez.Suanda 1000 tl ye alinabilecek en iyi telefon g3 tur.Bu arada dandik paralel ithalat aldiysaniz o da sizin probleminizdir lg nin degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: maskelisuvari

    1050 TL ye Lg G3 var,bence her türlü daha iyi bir telefon.

    Lg G3Un neresi guzel kamera desen lens acikligi tarih oncesinden kalma pil desen hak getire sd801 oyun pynamayi birak 2k ekrana zor yetiyor.Ben g4 kullaniyorum bu telefon bile fps takilmalari yasatabiliyor .Simdi lg fanboylari gelir bu telefobub nesi var der.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazın orjinalinin ne olduğu ve hangi firmaya ürettildiğini öğrenebilen var mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dark01

    Fiyat maksimum 899 TL olmalı, Türk firması diyoruz 199 € oluyor 1000 TL, evet vergiler ..vs var ama illa olacaksa yurtdışında 250 € olup yurtiçinde daha makul fiyatlı olabilirdi, konuşulan 999 TL de şimdilik resmi bir fiyat değil, bekliyoruz.


    Cihazda fm radyo yoksa 199€'nun Türkiye fiyatı karşılığı 799TL oluyor aslında.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mecnun Çınar

    yav iphone 5s alacaktım ben beklesem bunu mu alsam ?


    Biri 4" biri 5.5". İlk önce ne istediğine karar ver.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Grkwnxs

    Fiyatı pahalı diyenler bundan daha kötü donanımlı htc one a9 un 2 bin liraya satıldığından haberi yok herhalde G3 ile karşılaştırma yapmak yanlış g3 son güncellmesini aldı ve bitti bu cihaz 2 küsür yıl tüm güncellemeleri alacak ayrıca arayüzün g3 den çok daha akıcı çalışacağına eminim


    Satıldığı derken?

    Acaba kaç tane satmış o cihaz?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ryalp

    ne G 3 mus arkadas bu cihaz cikana kadar nerdeydiniz alsaydiniz .G3 kasa catlamasini unuttunuz galiba cihaz madem cok iyiydi niye 1100 tl ye dustu ve G2 de ayni fiyat ,hala G3 diyonuz Unu eleyip elek asmis artik


    Kasa çatlaması GM'ın usb soket arızasının yanında çok küçük bir sorun. G3 zaten parasına göre iyi. Daha iyisi G4, artık 1200-1300 lira aralığında G4 rahatlıkla bulunuyor. G3 almak pek mantıklı değil.

    Bir ürünü ne kadar çok üretirsen birim başına maliyet düşer ve fiyat kırabilirsin, aynı zamanda ürün "yeni" etiketini kaybettiği için normal tüketicinin gözünde talep azalır, satışları devam ettirmek için indirim şarttır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaramelizeYogurt

    Parmak izi sensörü isteyen arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor? Zaten telefonun amacı mümkün olduğunca ucuz olup çok para vermek istemeyen kitleye hitap etmek. Kim ne yapsın parmak izini sensörünü?


    Operatör telefonu TT175'te bile var, yüksek maliyetli bir donanım değil.

  • evet dogru diyorsun G4 alinir onla kiyas olmaz bir muddet daha destek alir ancak lg fiyatlari cok hizli dusuyor android one hala ayni fiyat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ryalp

    evet dogru diyorsun G4 alinir onla kiyas olmaz bir muddet daha destek alir ancak lg fiyatlari cok hizli dusuyor android one hala ayni fiyat

    İlk başta balon fiyatlar oluyor, o yüzden hızlı düşüyor ama ürün gerçek fiyatına indikten sonra düşüş çok az oluyor. Zaten şu anda S7, G5 gibi telefonları almak ekonomik anlamda hiç mantıklı değil. Ayrıca telefon ucuzladıkça indirim yapmak Türkiye'deki vergi sistemi yüzünden zorlaşıyor. (500-600 lira civarındaki telefonlardan bahsediyorum.)

    2-3 hafta önce bir tanıdığa 1274 liraya G4 aldım, fiyatın hızlı düşeceğini sanmam. Önümüzdeki 3 ayda %10'dan fazla fiyat indirimi olmayacağını düşünüyorum.
  • birakta dusmesin daha G2,G3,G4 aralarinda 100/150 oynuyor saka gibi lg ve samsung bunu cok yapiyor
    2016 A7 ile bu cihaz arasinda estetik haric ne fark var
    A7 1750 tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ryalp

    birakta dusmesin daha G2,G3,G4 aralarinda 100/150 oynuyor saka gibi lg ve samsung bunu cok yapiyor
    2016 A7 ile bu cihaz arasinda estetik haric ne fark var
    A7 1750 tl

    Samsung pek yapmıyor, LG daha çok yapıyor bu da tüketiciye yarıyor. Ucuza güzel cihaz alıyoruz. Tabi ilk çıktığında alanlar fiyat düştü deyip üzülebiliyor.

    A7 daha iyi bir cihaz ve şu anda 1600 liraya distiribütör garantili olarak bulunabiliyor. Ön/arka kamera, muhtemelen ekran, parmakizi okuyucu, fm radyo donanımları A7nin üstün olduğu yanlar.

    A7'ye 1750 lira vermek yerine GM5Plus'a 999 lira vermek daha iyidir elbette ama f/p bakan kişinin listesinde A7 gibi kazık bir cihaz olmaz zaten. Fiyat/performans iddiası olan modellerle GM5 Plus'ı kıyaslamak adil olur. Diğer türlü HTC One A9'u örnek göstererek piyasadaki diğer tüm akıllı telefonların çok uygun fiyatlı olduğunu söyleyebiliriz.




  • guzel orneklemissin
    Iyi sohbetti tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İğrenç yav bu ne

  • Fiyatı çok yüksek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5S ile ben bi benzerlik göremedim.Gayet alıbabilir bi cihaz şık duruyor 5s ten daha şık olduğu kesin.
  • HeavyClocker H kullanıcısına yanıt
    Satacaklar dostum zaten shiftdelete.net in gm siyosuyla çektiği bir videoda 40 a yakın ülkede 199euro dan satılacağını söylüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Swager


    quote:

    Orijinalden alıntı: caneycaney

    quote:

    Orijinalden alıntı: S.Soylu

    G3 deneme fırsatım oldu tam bir çöp telefon. Belki benim kullandığım öyle denk gelmiştir fakat hem ısınan bir telefon hemde güncelleme desteği bu telefon kadar olmayacak. Ayrıca 2k ekranda adreno 330un performansıda tartışılır yani. Tercih meselesidir tabi ama G3 de mükemmel bir cihaz değil özelliklede ısınma ve akıcılık konusunda. Malzeme kaliteside kötü kasa çatlıyor bolca şikayet var forumda


    bilip bilmeden konuşmayın.2015 ve sonrasın üretimlerin hiçbirinde neredeyse kasa çatlamıyor ve ısınmıyor.Android 6.0 alacak.Seni g3 diye s3 le kandırmışlar sende yemişsin

    Yaklasik 1.5 senedir g3 32 gb kullanıyorum Allah askina 2015 yilinda kac tane g3 uretildide neredeyse catlak yok diyorsun isinma sorunu yok diyorsun telefon oyle bir isiniyorki hele ki havanin sicak oldugu zamanlar elinde tutmak gercekten rahatsiz ediyor. Ayrica 2k da adreno 330 un yetersiz oldugunu anlamak zor degil bir fullhd ile oyna aradaki farki goreceksin. Bataryasindan bahsetmiyorum bile. Ozetle 2016 yilinda g3 alinmaz arkadaslar.

    Bendeki G3 32GB ısınmıyor? 2 tane Google güncellemesi geldi telefon canavar gibi çalışıyor. Kaldi ki şu çöpten markaya 1000 TL istiyorlarsa 1100 TL'ye G3 bedava.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 500 liralık riske girip 4g aldım ama bin liralık riske giremem

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar her msajı okudum ve şunu söylemek istiyorum G3 diyip duruyorsunuz ama onun desteği bitti. Şimdi o kadar asosyal yada ezik insanlar mısınız gidip milletin g4 kullandığı hatta yakın zamanda çıkacak g5 kullandığı ortamda elinizde g3 ile gezeceksiniz? Gm 5 plus alırım. Yeni çıktı derim. 1000 liraya (aslında bence bin lira fazla) canavar gibi telefon derim. G3 gibi ölü bir telefonun almam.

    Şimdi gelelim konuya. Gpu oyunlar için cidden o kadar kötü mü? Yani öyleyse almayabilirim, yoksa çıkmasını bekleyeceğim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.