Şimdi Ara

'Karşı ormancı 3 kere geldi sen bir kere gelmedin' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • O adama cevapda mı veriyon ?
  • İyiymiş. renekton pickleyelim nasıl olsa jungler gank atmaz free win

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jungler yeni patchlerden sonra en geride kalan rol oldu. Zaten gerideydi ama support daha gerideydi eskiden. Şimdi supportlar para babası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Platinum IV

    Hayır jungler oyun taşıyamaz.Ben demiyorum guardsman bob diyor bunu.Jungler olarak görevin diğer lanelerin kazanmasını sağlamaktır.

    diğer lanelerin kazanmasını sağlamak onları taşımak değil midir? early için jungler taşır oyunu. late içinse iş lanelere değil championlara bakar.
  • YineDc kullanıcısına yanıt
    Abi takmayacan o herifleri illa onun istedigi zaman gitmek zorunda deilsin kendi karar verdigin zamanda git birde adami takip et sikisinca git adama adama okadar oluyorsada onun sucu 1 ward alsin kiymetli parasina kiyip az farm odaklansin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gank atmak illa kill almak değildir karşıdakinin bi flashını,ultisini,yada 3-5 cs kaçırmasını sağlasan bile yeter cok yanlış bir mantık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Konigsrasse

    Jungler yeni patchlerden sonra en geride kalan rol oldu. Zaten gerideydi ama support daha gerideydi eskiden. Şimdi supportlar para babası.

    Pek sayılmaz jungle itemlerindeki değişiklikler sayesinde junglerlar da iyi para kasıyor. Hatta aşırı feedlenenler hariç herkesten daha çok param oluyor çoğu zaman.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YineDc

    "Karşı ormancı 3 kere geldi sen bir kere gelmedin"

    Arkadaşlar sorum şu, bu tiplere nasıl bir cevap vermeliyiz?
    Ben bir ormancı olarak bazen şunu yapıyorum atıyorum rakip takımın solosu renekton ben buraya ganke gitsem adam q atıp her türlü kaçacak vakit kaybı olacak bunun yerine kendi junglemde bir kaç kamp temizleyip tflerde önde başlamayı daha uygun görüyorum. Fakat bunu bir türlü ölüp ölüp bütün suçu ormancıya atan adama anlatamıyorum. Üstelik totem alıp ben koyuyorum gank yemesin diye yine ölüyor.

    *Şöyle bir riskte var gank atıp o adamı alamazsan çok geriye düşüyorsun. Demek istediğim bir ormancı gank atmadanda oyun taşıyabilir.

    gank sadece kill/assist için atılmaz.

    Bazen lanede karşıdaki adam bunaltır adamı. Outzone bırakır. Harrasi sağlamdır farm yaptırmaz vs...

    Bu durumlarda o lane i rahatlatmak için de atılır.

    Senin oyundaki durum böyle miydi bilmiyorum tabi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

    Bizdede gecen 2 jungle vardi. 1 tanesi bile gank gelmedi. Solo bottum bide

    Çok güldüm lan
  • iyi bir koridor oyuncusu olmak kolay değildir. olay basit işte; zaten çok iyi olmayan oyuncular çok konuşuyor. lol gibi oyunların sevimsiz tarafı.

    koridor ittirir, totem koymaz, hiç ormancılar gelmese bile koridorda kazanamaz hatta feedler, üstüne konuşur. karşı takım daha kötü değilse sur çekip yeni oyuna bakmak lazım. işini bilmeyen konuşmaya başladığı an mute la bitsin, keyfine bak.

    kötü koridor oyuncusu yoksa geri kalmayı falan çok tınmam gank atarım, oyuna daha fazla yararın olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyuıtyuı -- 8 Aralık 2013; 16:11:35 >
  • Şöyle de bir şey var karşı ormancı 3 kere bir lane e gidiyor oraya baskı kuruyor,sen ormanı temizliyosun wf ? Olay belli üst tarafta ki campları temizle top a gang at başarısız mı oldun base at,alt tarafta ki kampları temizle mid e baskı kur başarısız oldun gir bot lane baskı kur.Orman kampları 5 saniye de diriliyor gibi ormanda takılmanın bir anlamı yok.Madem ormandan çıkmak istemiyosun o halde botlarla giriceksin.
  • Gank atıp kill alamayınca cok geri düşüyosun nedir ya
  • karşı ormancının kurduğu baskıya karşılık vermen lazım bir şekilde ve bunun yolu kamp temizlemek değil malesef


    geçen tr derecelisinde başıma gelen bir şey mesela, ben topta oynuyorum ve karşı top laneri kesip fb aldım. rahatlıkla lanei domine ederken bir anda wardın orda lee gözüktü, ben geri çekildim o da geri çekildi. ileri gittim geri geldi, geri çekildim o da çekildi.bu şekilde yaklaşık yarım dakika dans ettik. bu sırada 30% canda olan adam canını rahatlıkla 80% felan yaptı. tam lee gitti baskıyı tekrar kurucam dedim bu sefer doğrudan doğruya yardırdı içeri ve benle kapışmaya başladı, 30-40 healthle geri flash atıp kaçtı ama beni de çok az bir canda bıraktı ve adamların top laneri beni kesti.

    bu olay toplamda 1-1.5 dk kadar sürdü, bu süre zarfında bot lanein en dibinde olan birisi top lane e kadar koşup yardım edebilir bana ama bizim jungler "kamp temizlemeyi" seçmişti mesela. halbuki yukarıya gelse kill alırız, rakibin bufflarını çalsa öne geçer, dragon yapsalar topluca öne geçeriz, başka lanei ganklese lee sin daha fazla duramayacağını anlayıp gider, bir lanei kesse tower alırlar vsvs. çünkü karşı jungler kendini 1.5 dk boyunca oyundan soyutlamış durumda

    ben öldükten sonra gelip yine karşı top laneri kestim outplay ederek ancak pek bir şey farketmedi, adamla aramızda büyük bir gold farkı açamamış oldum ve snowball etkisini başlatamadım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: YineDc

    "Karşı ormancı 3 kere geldi sen bir kere gelmedin"

    Arkadaşlar sorum şu, bu tiplere nasıl bir cevap vermeliyiz?
    Ben bir ormancı olarak bazen şunu yapıyorum atıyorum rakip takımın solosu renekton ben buraya ganke gitsem adam q atıp her türlü kaçacak vakit kaybı olacak bunun yerine kendi junglemde bir kaç kamp temizleyip tflerde önde başlamayı daha uygun görüyorum. Fakat bunu bir türlü ölüp ölüp bütün suçu ormancıya atan adama anlatamıyorum. Üstelik totem alıp ben koyuyorum gank yemesin diye yine ölüyor.

    *Şöyle bir riskte var gank atıp o adamı alamazsan çok geriye düşüyorsun. Demek istediğim bir ormancı gank atmadanda oyun taşıyabilir.

    Haklısın , özür dilerim bir daha olmaz de ve mute




  • her zaman erken gangler atmadan yanayım ancak shen jungle yaptığım zamanlar olur banlanmadı diye aldırırlar jungle iterler karşıyada heca alır adam gang yiyip ölüp durdumu bana suç gelir elini vicdanına koy o hecarim ben shen madem bunu aldırtıyonuz biraz def oyna en azından ben 6 olana kadar ama anlayış yok herkez kendini düşünüyor
  • Bu mantıkla gidersen hiçbir heroya gank atamazsın. Kaçma skilli varmış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YineDc

    quote:

    Orijinalden alıntı: TheAlucard

    ben jungle oynarken ortalama oyun bası 50 farm ile oynuyorum(main supumda çogu zaman bu sayıyı geçerim) sürekli gank atıp koriorlardaki adamları kastırdıgım için late gamede benim kasmış olmama pek gerek olmuyor. ayrıca jungleda win rateim %70in üzerinde

    ayrıca şunuda söyleyeyim çogu jungler oyuncusnun düştüğü hataya düşüyorsun. jungle en fazla 25 dakikaya kadar oyunu taşır senin 40.dakikadaki durumu düşünmene gerek yok .

    taşıyıcı jungle oynuyorum master yi aldım farm yapıcam latede coşucam modunda oynuyosanız hiç oynamayın.


    Bütün takımın geri düştüğü bir maçta xin zhao jungle full kamplarda kasarak oyunu taşıyıp win aldığımı hatırlarım oyun sonu rakip takım bile tebrik etmişti. 40. dakikada jungleyi hesaba katman gerek bence. Donmuş,mahvolmuş,warmong kasmıştım. Rakip takımda zırh delme ve büyü nüfuzu çok olduğu için direk can almıştım.

    Bu kadar saçmalama olmaz.

    Rakip ormancı atıyorum solonuzu sürekli sıkıştırıyorsa sen ormanda minion kesip oyunu taşıyacağını mı sanıyorsun ayrıca 1 gank atmak farmda seni çok geriye düşürmez en fazla 1 ganka ayırcağın süre 1 dk olsun.

    Öyle bi sallamışsın ki daha fazla rezil olmadan kapat konuyu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Karşı jungle top kuleyi alıp senin jungle'ını almaya başladığında, yardım etmediği ve geriye düşen adam da senin farm yapmana yardım edemez.

    Mantıken Top olmasa bile başka bir lane e baskı kurman, en kötü ihtimal ile adamın jungle'ını, drake i falan alman gerekir.

    Hoş ben jungle becerebilen birisi değilim, 2 sezondur falan oynamıyorum mecbur kalmadıkça. O yüzden dediklerim ne kadar doğru gelir bilemem.
  • Dostum gank öyle ezbere herifin üzerine koşarak atılmaz. Oyundaki her karaktere gayet gank atılabilir fakat yapman gereken uygun zamanı beklemek , Renekton mesela harass için E attığı an giriceksin ganke. Her karakterde geçerli bu , Tryndamere olsun isterse adam mutlaka wave clear veya gapclose amaçlı E skillini atacak. Bekliceksin ve giriceksin. Ve başarılı bir gank demek sadece kill almak değildir. Adamın flashını harcarsın , ultisini harcatırsın vs. bu sayede lanedeki sizin eleman daha rahat oynar bi süreliğine. Veya 2. gankini attığında kesme olasılığın artar. Kolay gele.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.