Şimdi Ara

karın ön duvarı derimi nasıl inceltebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar; benim için kılo vermek zor olmuyor ve son 2 ayda yaklaşık 10 kg verdim; düzenli karın egzersizleri yapıyorum ve amacım baklava dilimi karın kaslarına sahip olmak ve bunu belirginleştirmek; kıloları verdikten sonra karnımda yağ hemen hemen kalmadı ama son 5-6 yıldır hafif de olsa göbekliydim; şu an sorunum yağlar çok az kalsada gitti ama karnımdaki deri halen çok kalın ve oturunca eğilince sanki halen yağlı bir göbek varmışcasına kıvrılıyor ve sarkık görünüyor; ben bu deriyi nasıl inceltebilirim ve gerginleştirebilirim ki karın kaslarım görünsün???



  • yanlış beslenme yanlış egzersiz bilinçsiz gidişatın sonucunda bu senin dediklerin oluyo..
    kilo vermekte kimsenin sorunu yok o yüzden herkeze dediklerimizi sanada diyim..

    birkere spor salonu şart.. bütün vucudu çalışmak lzm.. vucut heryerden eşit yağ atar yani sadece göbek eritmeye düşme kollar bacaklar heryerden eşit gidicek yağlar..

    senin yapman gereken düzgün diyet adam akıllı bi çalışma programı.. mekik sadece yağ yakımını hızlandırır beli inceltmez yani..

    dediğim gibi karnının derisini toparlaman yağları atman vs. tamamen sporla olucak iş..

    birde karın kası olayı çok özen isteyen bir olay çok çalışmak düzenli beslenmek iyide antreman istiyo sen herduruma hazırlıklı ilerle yani.. bugün başlasan bu yaz çıkmaz düşündüğün gibi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.