Şimdi Ara

Kargo Takip Sistemi Entegrasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mevcut sitemize kargo takip sistemi eklemek istiyorum fakat web servislerine çok fransızım bu konu hakkında yardımcı olmanızı rica ediyorum
    kargo şirketinden php ile yapılmış bir örnek istedim fakat onlarda yapamamış olacaklar ki elimizde asp ile yapılmış proje var sadece parametre gönderip alacaksınız deyip deyip duruyorlar.
    internette baktığımda hep ?wdsl uzantılı linkle iletişim kuruluyor fakat bunda da hiç ?wdsl uzantılı bir link yok ne yapmam gerektiğini çözemedim.
    Aşağıdaki linkte kargonun dosyası mevcut yardım da bulunursanız çok sevirim en azından bir yol patika gösterseniz ben ipek yolu yaparım orayı. hepinize teşekkürler şimdiden =))

    http://depositfiles.com/files/pox9s62db







  • valla ne yalan söyleyeyim sadece veri gönderip alacaksın.
    sadece bilmen gerekenler :
    hangi adrese request yapacaksın ?
    hangi parametre isimleriyle request yapacaksın?
    herhangi bir header istiyor ise hangi header le requesti yapacaksın?

    bu 3 sorunun cevabını biliyor isen sadece bu requesti .net, asp,php,crossdomain ajax vs bissürü metodla yapabilirsin. bu requesti yaptıktan sonra muhtemelen sana json formatında veya xml formatında bir veri döndürecekler. bu dönen veri de muhtemelen kargonun şu an nerede oldugu verisi olacaktır.
  • hocam ellerine sağlık fakat hangi adrese request yapacağımı dahi bulamadım. yada ben mi yapamadım anlayamadım =/ ?wsdl uzantılı bir adres yok
    direk aşağıdaki adresi göstersem yeterli olur mu ?

    https://musteri.mngkargo.com.tr/MusteriKargoDurumu.Service/MusteriKargoDurumu.asmx?op=MusteriKargoTakipBySiparis
  • iyi de wdsl uzantılı bir adres olmasına gerek yok. istersen ben html uzantılı bir webservis de yazarım. webservis webservistir.
  • eyw hocam sanırım en sonunda sorguyu gönderdim gibi bi karşı taraf xml verisi gönderdi şimdi onu sayfamda göstermeye çalışıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.