Şimdi Ara

kardeşim açık lise okuyor ve yoklama kaçağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bugün eve kağıt gelmiş, 4 şubata kadar yoklamanızı yaptırmanız lazımdı yaptırmamışsınız, işte adli ve idari sıkıntı doğmaması açısından bi an önce yaptırın, mazeretiniz varsa bildirin falan.

    şimdi sıkıntı şu, kardeşimin açık lisede 13. dönemi. 96 doğumlu. kayıt yenilemeye giderken ek c2 belgesi istedik boşuna alma ilk 12 dönemi kapsıyor dediler. kardeşimin de son 12 kredisi kaldıgı için bi dönem kaçak gezsin sonra diplomayı alır öyle götürürüz demiştik, bu kağıt bugün gelince tutuştu bizim oğlan.

    bu konuda tecrübeli olan var mı? sınavlara girdi şimdi sonuç bekliyor ardından diploma falan, kaçak durumda olması ilerde sıkıntı yaratır mı?



  • Merhaba

    Askerlik için 12 Dönem sınırlaması geçtiğimiz senelerde kalktı yani 1. dönemde olması yada 15. dönemde olması bişey fark etmiyor ,sadece paso ve benzeri haklardan yararlanmaya yarıyor 12 dönem sınırlaması artık
    benimde 13. dönemdi geçtiğimiz ay tecil ettirdim 29 yaşına kadar kardeşinizin tecil ettirme hakkı var yalnız kayıt yenilemeyi aksatmasın Açık Eğitim Büroları o dönem kayıt yenileme yapmadıysanız EK-C2 belgesi vermez.
    fakat ben şubat ayında tecil ettirirken bana çok geç gelmessin yoklama kaçağı olmuşsun bidahakina ocak ayı gibi gel demişlerdi umarım sorun çıkmaz İyi günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.