Şimdi Ara

Kar Lastiği yada Zincir gerekli mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar biz Kayseri Erciyes gitmeyi düşnüyoruz acaba arabla mı gitsek yoksa otobüslemi karar veremedik yani yolda kar lastiği yada zincire ihtiyac olur mu bilemiyoruz başlangıç yeri Adana yani nasıl gidilir kaç saatte gidilir ve yollar nasıl olur acaba bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun olurum şimdiden teşekkürler.....



  • Bildiğim kadarıyla Erciyes'in Kayseri şehir merkezine uzaklığı çok fazla değil ve yolu bir dağ yoluna göre geniş sayılır..Mesela Uludağ yolu mesafe olarak bayağı uzun,dar ve virajlıdır..Çoğu aracın hararet yaptığına şahit olmuşumdur..

    En ideali kar lastiğidir tabii ki ama, zinciriniz yanınızda ise tırmanmada çok fazla sorun yaşamazsınız..İnişte de mümkün olduğunca motor freni kullanarak sakin ve yavaş bir sürüşü tercih ediniz.Aracınızın abs li olması, bu gibi şartlarda olası beklenmeyen durumlar için önemlidir..Aracınız Kayseri veya Erciyes'te gece geçireceği için soğutma sıvısındaki antifreeze oranını ölçtürünüz ve takviye ediniz.
  • İmkanınız varsa yola çıkmadan mutlaka kış lastiği takın aracınıza. Sadece Erciyes'e çıkarken değil, sabah ve akşam otoyollarda da emniyetli bir şekilde yol almanız açısından tavsiyem bu yönde olur.
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkğr ederim ama sırf bir kere kullanmak için kar lastiği almaya değer mi yoksa zincir de aynı işi görür mü ?? acaba hiç arabayla gitmek yerine direk otobüsle gitmek daha mı güvenli olr tam kış şartlarına göre hazır değilken araba.
  • Eğer tek seferlik ise zincir işinizi görür, yine de güvenebileceğiniz ve yolları bilen bir otobüs firması belki de daha rahat bir yolculuk yapmanızı sağlayacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.