Şimdi Ara

Kapatılan vakıf üniversiteleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dostum ben belgelerimle uğraşayım kabulum geldiği zaman konusuruz bunları :) Bu kadar soru işareti varken net bir açıklama yok şayet MYP zaten ücretsiz benim acımdan bir sıkıntısı yok artık bu sürecin o yüzden yorma kendini buralarda ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayda ruh hastasi misin boyle birsey 2013 de cikti fetocu okullardan diger okula gecilsin diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bu sana son mesajım seneye pm den paü fotoğraflarımıda atarım inan yazdığım zamana değmezsin.Ceyhun İrgil CHP'li milletvekili ile görüştüm.YÖK'ün toplantısında bulundu kendisi.Olağan MYP hakkı şuan size tanınıyor,ücret ödemiyorsun kabul edilirsen dedi.Benim için konu kilitlendi.Sen burada kendini parçalayabilirsin ;) Kendine iyi bakmayı unutma :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hahaha 3 senedir 31 agustosa kadar myp.ile gecis yapiliyordu. Ya puanin yetmeyince alinmican myp ile . Pauye gidip evraklarini teslim etmen gerek 31ine kadar bende ordaydim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resmowa1 R kullanıcısına yanıt
    ya moruk sen anlamıyorsun ya of , zaten normal bir süreçten yararlanıyorsun.. Kendini tatmin ediyorsun.. Tüm dileğim senin geçmen üzerine . Ama eğer puanın tutmuyorsa direk eliyorlar......
  • Dostum sen konunun başını okumuyor musun ? Paü'den zaten 13 puan fazlam var...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tercihleri nasıl yapacağız? ÖSYM'nin sitesinde diyor ama ais.osym de bir şey yok henüz.
  • Mehaba, kısa bir sorum olacak lütfen yardımcı olun;

    kapatılan üniversitede %50 burslu idim, şuan açtıkları klavuzda tanınmış bazı üniversitelere puanım tutuyor orayı yazıp yerleşirsem %50 burslu fiyatımı ödeyeceğim yoksa ücretlimi olacak bilginiz varmı?
  • Hocam kesinlikle kendi ücretiniz neyse ona devam edeceksiniz.Yatay geçiş yapanlar vakıf üniversitesi geçerse onların ücreti ayrı olacak.Tercih esaslı öğrenciler eski ücreti ödemeye devam edecek.(Kesin Bilgi)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resmowa1 R kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.
  • ÖSYM'nin sayfasında ki açıklamada tercihle alakalı kayıt yılı yazıyor ama tercih sayfasında yerleştirilme yılı yazıyor. Benim OSYS sonuç belgeme göre 23 temmuz 2014 olanı mı baz almam lazım yoksa kayıt tarihim olan 4 eylul 2014'ü mü baz almam gerekir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tinea negra

    ÖSYM'nin sayfasında ki açıklamada tercihle alakalı kayıt yılı yazıyor ama tercih sayfasında yerleştirilme yılı yazıyor. Benim OSYS sonuç belgeme göre 23 temmuz 2014 olanı mı baz almam lazım yoksa kayıt tarihim olan 4 eylul 2014'ü mü baz almam gerekir?

    Yerleştirme yılını yazacaksınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: resmowa1

    Hocam kesinlikle kendi ücretiniz neyse ona devam edeceksiniz.Yatay geçiş yapanlar vakıf üniversitesi geçerse onların ücreti ayrı olacak.Tercih esaslı öğrenciler eski ücreti ödemeye devam edecek.(Kesin Bilgi)

    Şöyle bir durum var. Tercih yaptınız yerleştiniz kalan yıllarınızı eski üniversiteye ödedediğiniz ücreti ödemeye devam edeceksiniz. Ancak diyelim ki okulunuz uzadı, işte bu durumda burs oranı üzerinden yerleştiğiniz üniversitenin ücretini ödeyeceksiniz. Bu yüzden tercih yaparken dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.
  • Evet hocam haklısınız.Bir de YÖK'e rest çeken rektör grubu var.Özelleri yazarken biraz dikkatli düşünmenizi tavsiye ediyorum.YÖK'e bu aralar güven olmuyor ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ee beyler sonuç :)
  • HarryBlade H kullanıcısına yanıt
    Hocam, konunun başından beri yorumlarını takip ediyorum ve bu arkadaşların içinde bulunduğu durumdan büyük bir zevk almış gibi görünüyorsun.
    Tam olarak amacınız nedir ?
    Ne yapılırsa yapılsın, bu okullarda okuyan bizler bir şekilde mağdur edildik. Bu okulları, YÖK ve bizzat devlet büyüklerimiz açmıştı. Tercih klavuzuna kondu, ama tercih ettik diye suçlu olduk. Her neyse.
    Sonuç ne biliyor musun ?
    Herkesin 27-40 bin tl ödediği okullara ben 8 bin tl ödeyerek gidebilicem.
    Türkiye sınırları içerisinde, ODTÜ, İTÜ, Bilkent gibi kaliteli okullarda istersem ders alma imkanım var.
    Yeni açıklanan intibak yönergesi sayesinde büyük ihtimalle fazladan ders yükü almadan gereken krediyi tamamladığım takdirde mezun olabilicem.

    Ama ne yapılırsa yapılsın, düzenimiz bozuldu. Bu bir gerçektir. Yinede YÖK kurumu mağduriyetleri engellemek için ellerinden geleni yapmaya çalıştığına inanıyorum. Onların elinde olmayan bazı nedenlerden dolayı bu mağduriyetleri yaşadığımızı düşünüyorum.




  • Sonuç Eylül'ün 9 da SS'li dostum fevri olma sabret biraz
  • xdriver X kullanıcısına yanıt
    ohooo hacı sen konuyu çok yanlış anlamışsın ya , ders aldığın okul seni bi tık ileriye götürmez diplomada yazan isim seni ileriye götürür. Puanın yetmediği yere gidemiceksin.
    Bende cemaat üniversitesindeydim. :) Beykent yazdım orası gelecek. Para mevzusuna gelince , umarım ilerde bi bok yemezler inşallah :)
    HDP de bugün seçim pusulalarında yerini alıyor .. Oy ver diyen yok :)
  • HarryBlade H kullanıcısına yanıt
    Önemli olan insanın kendisini geliştirmesidir.
    Diploma vb. faktörlerin etkisi olsa da, eğer sen kendini adam akıllı eğitmeyi başarabilirsen bunu her türlü karşındaki insana yansıtırsın.
    Kendini iyi bir şekilde geliştirebilmen içinde, iyi bir eğitimden geçmen lazım. Yani her türlü eğitimini aldığın yerin resmiyette bir getirisi olmasa bile sana kattığı bilgiyi kullanırsan, her daim ileriye gidersin.
    Diplomasında beş para etmez okulun ismi yazıp da, çok iyi yerlerde çalışan tanıdıklarımda bu durumun ispatıdır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.