Şimdi Ara

Kapalı Bilgisayarda Çalışmaya Devam Eden Donanım Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarım Kapalı Olmasına Rağmen Ethernet, Mause ve USB'lere Güç Gidiyor.. Optik Mause'un Işığı, Ethernet Kablosunun Adsl'e Bağlı Olduğu Port'un Işığı, USB'lere Takılı Olan mp4 Player, Ipod gibi Aletlerin Şarjlarına Devam Etmesi gibi Sorunlar Çıkıyor.. Tabiki Çok Da Önemli Değil.. Hatta Şarj için Bilgisayarı Açmama Bile Gerek Olmuyor ama Bir Sorun Olduğu Belli..

    Sorunun Anakartta Olabileceğini Düşündüğüm için Buraya Yazıyorum.. Bilgisi Olan Arkadaşlar Cevaplarsa Sevinirim.. Bu Sorun Neden Oluşabilir? Bozulan Bir Parça Yüzünden Oluşan Bir Sorundur Sanırım.. Muhtemelen Ayarlarla İlgili Bir Problem Yok Diye Düşünüyorum.. Eğer Var ise Nasıl Düzeltebilirim..

    Cevaplayacak Arkadaşlara Şimdiden Teşekkür Ediyorum



  • anakartının marka modelini belirtirsen cevaplayan olur belki , bizim lenovo thinkpad T410larda şarj usb'si var 1 adet bilgisayar kapalıda olsa şarj edebiliyorsun ordan telefonu falan
  • Bu O Tür Birşey Değil.. Tüm USB'ler vs. Çalışır Durumda.. Mause'un Işığı Sürekli Yanıyo.. Doğal Olarak Elektrik ile Bağlantıyı Kesip Bırakıyorum.. Uzun Zamandır Da Böyle Birşey Yoktu.. ki 10 - 11 Yıllık Bilgisayar Kullanıcısıyım Elimden Onlarca Bilgisayar Geçti.. Hiçbirinde Bu Tür Bir Sorunla Karşılaşmadım..

    Anakart : Asus GA 945PLM S2

    İşletim Sistemi ile Alakası Olmadığını Biliyorum.. Format Atalı Birkaç Gün Oldu.. Sorun 1 - 2 Aydır Devam Ediyor..
  • Aşağıdaki konuyu inceleyin. Umarım yararı olur. Saygılar.

    http://forum.donanimhaber.com/m_45104557/tm.htm
  • Teşekkürler ufem

    Sorunumu Verdiğin Linkteki Konu ile Çözdüm..

    Birkaç Ay Önce Attığım Format Sonrası Bios Ayarlarında Değişiklik Olmuş.. Güç Ayarlarından Herşeyi Disable Yaptıktan Sonra Sorunlarım Şu Anda Ortadan Kalktı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.