Şimdi Ara

Kantar - Elektronik Kantar & Dijital Kantar - Ata Tartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kantar ile Tüm Yüklerinizi Kaldırın!


    Kantar, küçük ya da büyük ayrımı olmaksızın her türlü ağırlığı tartan ekipmanlardır. Kendi içerisinde birçok çeşide sahip olan kantarlar, bazen istenilen ölçülerin yapılamamasına neden oluyor. Her zaman doğru sonuç vermeyen bu ağırlık ölçerleri doğru yerden almanız önerilmektedir. Sektör içerisinde uzun yıllardır faaliyet gösteren Ata Tartı, dünyanın en başarılı tartı, baskül ve kantarlarını ülkemize getirerek satışa sunmaktadır. Uzun yıllar gidebilecek, garantili olan bu ürünler herkesin beğenebileceği türlerdendir. Kantar çeşitleri hakkında bilgi verecek olursak;


    Kantar Çeşitleri


    Ata Tartı içerisinde bulunan belli başlı kantar çeşitler;


    ·    Elektronik Kantar

    .    Dijital Kantar 

    ·    Demirci Kantarı

    ·    Canlı Hayvan Kantarı

    ·    Çengel Kantarı

    ·    Vinç Kantarı

    ·    Taşıt Kantarı


    Elektronik kantarlar her alanda karşımıza çıkmaktadırlar. 15 kilogram kapasiteden başlayarak 10 tona kadar ağırlık ölçebilen bu teraziler işletmelere büyük oranda kolaylık sağlamaktadır. Elektronik olarak sunulan bu cihazların 30, 40 saate kadar şarjları gitmelerinden dolayı kullanımları da oldukça kolay olmaktadır. Özellikle seyyar olarak çalışan işletmeler, ürünlerin tartımı için elektronik kantarlardan destek almaktadır.


    Piyasalarda en çok aranılan kantar türlerinden birisi de canlı hayvan tartan modeldir. 600 kilogram çekme kapasitesi bulunan bu ürünler daha çok küçükbaş hayvan tartımlarına uygundur. Büyükbaş hayvanların tartımı için daha özel ekipmanlara gereksinim duyacaksınız. Ata Tartı içerisinde büyükbaş hayvanları tartabilecek ekipman ve cihazlar elbette bulunmaktadır.


    Çengel kantarlar ise yine sahada, mobil olarak gezen işletme ve esnaflar tarafından tercih edilmektedir. Bazıları çengel kantarların taşıma kapasitesini küçümseyebilir. Ancak bu modeller 15 tona kadar ağırlık taşıyabilme kapasitesine sahiptir. Göstergesi su geçirmediğinden dolayı istenilen her yerde kullanılabilme özelliğine sahiptir.


    Vinç kantarların ise 48 saat pil ile çalışabilme imkânı bulunmaktadır. Uzaktan kumandası bulunduğundan dolayı hareketli tartımlara oldukça uygundur. Gövde su, toz ve neme dayanıklı olmasından dolayı birçok kişi bu kantar türünü tercih etmektedir.


    Ata Tartı üzerinden özel talepte bulunarak taşıt kantarı siparişinde bulunabilirsiniz. 80 tona kadar ağırlık taşıyabilen bu kantarlar, nakliye sektörüne büyük oranda katkı sağlamaktadırlar. Normalde hazır kantar seçeneği olarak sunulmayan 8 ton seçeneği, özel siparişle hazırlanarak teslim edilmektedir.


    Kantar kategorisinde yer alan tüm ürünler garantili olup alanlarının en iyi ürünleri olduğunu söyleyebiliriz. Ürünler ile ilgili sorularınızı bizlere iletişim üzerinden yöneltebilirsiniz.


    Ağır Hizmet Baskülü çeşitlerimizi sitemiz üzerinden taksitli olarak satın alabilirsiniz.


    Ücretsiz Kargo stoktan hızlı gönderim.


    Aradığınız ürünü bulamadınız mı ? Sorun değil 0 850 550 0 282 den bize ulaşabilirsiniz.


    Yer Kantarı, Çukur Tip Gömme Baskül, Endüstriyel Tartım Baskülü


    https://www.atatarti.com/agir-hizmet-baskulleri/

    Kantar - Elektronik Kantar & Dijital Kantar - Ata Tartı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atatarti -- 17 Mayıs 2021; 2:32:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • açıkçası konuyu okumadım, reklam için.

    ama madem foruma geldiniz soralım. İbreli mutfak terazisi için fikriniz var mı? Basit plastiksi olanları oluyor ama kalitesizler. Hem hassas hem de orjinal-sağlam???


    Hani eskiden marketlerde büyük cam göstergesi içinde kocaman bir ibresi olan, ağırlık bastıkça ibrenin döndüğü teraziler vardı. Onun gibi. Yazınca da anlaşılmıyor;

    Kantar - Elektronik Kantar & Dijital Kantar - Ata Tartı

    ortadaki gibi yuvarlak ve minik küçük bir alet. İnternette vardı ama kalitesine güvendirmedi ve de tam bunlar gibi değillerdi.





  • Bu tip ürünler antika değerine ulaşmış durumdalar üretimi yok ama hala bakımları yapılıp kullanılacak durumda olanlarda var.
    Ancak evde kullanım için uygun değiller ağırdırlar ve ev içinde de olsa gezmeyi pek sevmezler.
    Günümüz şartlarında en fazla 200 - 250 ₺ değerinde bir ürün evde kullanılabilir elektronik tavsiye ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • atatarti kullanıcısına yanıt

    Üstte bahsettiklerimizin ev için küçük olanları var, üretiliyorlar. Ama kalitesiz gibiler. Aynı bunlar gibi orjinal ama minyatür. Dediğim bu orjinalliğin daha küçüğü.

    Kantar - Elektronik Kantar & Dijital Kantar - Ata Tartı


    Bu üstteki kaliteli midir bilemiyoruz, ilk verdiğim resimlerdeki orjinallik ve kalite lazım....


    Kantar - Elektronik Kantar & Dijital Kantar - Ata Tartı



    BU üsttekiler ise; 150-200 arasında alışverişlerde kullanılıyor ve bunlardan bir farklı modelinin gayet efektif olduğunu görmüştüm. Hem de ucuzdu.

    Elektronikler hem ucuz hem de hassas. Ama ibreli terazi gibi orjinal değil ve ibrenin anlaşılmasındaki kabiliyet elektronik bir göstergede yok. Sadece ibrenin pozisyonu ile anlaşılması değil aynı zamanda; hareketinin hızı bile fikir veriyor. Yaılarını okuyamayan bile ibre pozisyonundan değeri anlayabiliyor...





  • Terazi çeşitleri için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Kantar - Elektronik Kantar & Dijital Kantar - Ata Tartı 



    https://www.hassasterazi.com

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.