Şimdi Ara

Kangoo kullanan arkadaşlar Yardım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2011 Kangoo Chromline kullanıyorum. Aksesuarlarla ilgili sizin fikirlerinizi almak istedim.
    İlk olarak Bizim bu araçların anahtarları malum çok büyük, sustalı bir anahtar kabı içine yerleştirilme imkanı var mı? İnternette kangoo sustalı anahtar var yeni çıktı falan diyorlar ama o bahsi geçen anahtar kabındaki butonlar düz oysa bizim anahtar kabındaki butonlar açılı.
    İkinci olarak kangoo için bisiklet taşıyıcı orjinal aksesuar olarak çok pahalı daha uygun fiyata yan sanayi vs. olabilir mi? olursa servis montaj yapar mı? Tecrübesi olan var mı?
    Son olaraksa, malum bizim araçlarda aux girişi var, usb-kart okuyucu falan yok. Araştırdığım kadarı ile aux u kullanmak için tek yöntem mp3 çalar bağlamak. Tamam. Peki Aracımda bluetooth özelliği ile telefonumdaki müzikleri dinleyebiliyorum fakat telefon müzik dinleme işi için çok uygun değil bence, şarz sorunu, telefonda müzikleri depolama sıkıntısı vs. sebeplerle.. Peki telefon yerine üzerinde sd kart yada usb girişi olan ve sd kart yada usb deki müziği bluetooth üzerinden araca gönderebilen bir alet var mı? yani benim arabanın bluetooth audio device olarak tanıyacağı ve üzerinde bir depolama imkanı olan bir alet var mı?
    Bir de Kangoo için kullandığınız ve gerçekten memnun kaldığınız aksesuarlar, aletler, basit değişiklik yapılan modifiyeler vs.vs. gibi tecrübeleriniz var mı?
    Şimdiden hepinize teşekkürler... Keyifli sürüşler...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.