Şimdi Ara

Kamuda esnek calisma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bilindigi gibi kamuda esnek calismanin geri gelecegi soyleniyor. Valiliklere yazi yazilmis. Simdi ben kamuda mart ayinda kronik hastaliktan dolayi idari izne gecirilmistim. 15 haziranda geri basladim (enabizda kronik gorunmedigi icin) simdi esnek calisma baslayinca tekrar idari izne mi cikarilacak bu kisiler surec ne olacak bilgisi olan var mi? Islerimizi buna gore ayarlamam gereken bir birimde calisiyorum ama bu konuda bir netlik olmadi.



  • Bizde esnek calışmak istiyoruZ
  • engelli kadrosundayım 2.5 ay evde geçirdim. bir kaç kez iş birikmesin diye gitmek istedim amirlerim kovmaktan beter etti ne işin var diye. (hastane olduğu için)

    şu an ki genelgede engellilere izin yok.
    esnek çalışma da idare'nin taktirinde.
    yani müdürünüz karar verirse 1 gün gelip 1 gün yatarsınız.

    ben izin verilirse de uymayacağım. zaten yeterince evde geçirdim. gerek görmüyorum.
  • LucidDream L kullanıcısına yanıt
    adamlar senin saglıgını düşünüyor
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Evet hoşuma gitmişti.
    Çalıştığım bina polikliniklerden ayrı bir yerde, o yüzden biraz da evde sıkıldığım için gitmiştim geri yolladılar.
    Şimdi bir sıkıntı yok.
  • Kamudaki esnek çalışmanın yürütülmesi iş güvenliği ve sağlığı toplantıları sonucu karar alınarak yapılacak bildiğim kadarıyla.

    Her birimin amiri sorumlu olacak.

    Nisan-mayıs ayındaki gibi bir sistem olacaktır eminim.

    ben salgını kontrol etmede çok önemli görmekteyim bu adımı. Bununla birlikte özel sektörde de böyle uygulanmalıdır.
  • Yazı bekleniyor, muhtemelen esnek çalışma gerçekleşecek.
  • Vayy arkadaş bi sağlık personelleri esneyemiyor. Kronik rahatsızlığım var idari izinler de sayılmıyor bir tek kanser hastaları izin alabiliyorlar. Ek ödemelerimiz de kesik gerçekten bunalmamak zor. En düşük maaş alan memur grublarındanız gün geçtikçe eziliyoruz, ölüyoruz. Keşke bizler de bir öğretmen bir bekçi gibi haklara sahip olup aynı seviyede maaş alabilsek. İşimizi severek yapıyoruz ama hakkımızı alamıyoruz :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 27 Ağustos 2020; 10:39:16 >
  • Esnek çalışma olayı idarenin inisiyatifinde sanırım. Geçenki esnek çalışma olayı her yerde devam ederken, bizim kurum bu olayı birden sonlandırmıştı. Hatta beni telefon ile yatağımdan kaldırıp kuruma getirtmişlerdi:) Bakalım bu kez ne olacak?
  • Peki biliyorsunuz bu Mart ayindaki genelgede bircok kronik hastalik bu kapsama dahil edilmisti. Haziran genelgesinde vazgectiler bu kadar kronik kapsanmiyor dediler sadece enabizda yazarsa dediler. Simdiki genelgede marttaki kronikler tekrar mi dahil olacak bu konuda bir bilgimiz var mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sasua

    Vayy arkadaş bi sağlık personelleri esneyemiyor. Kronik rahatsızlığım var idari izinler de sayılmıyor bir tek kanser hastaları izin alabiliyorlar. Ek ödemelerimiz de kesik gerçekten bunalmamak zor. En düşük maaş alan memur grublarındanız gün geçtikçe eziliyoruz, ölüyoruz. Keşke bizler de bir öğretmen bir bekçi gibi haklara sahip olup aynı seviyede maaş alabilsek. İşimizi severek yapıyoruz ama hakkımızı alamıyoruz :(
    Onu buraya değil hükümet yanlısı SENDİKA' na söyleyeceksin. 3 ayda bir verdikleri 110 Liraya tamah edersen şikayet etmemen gerek bence BEN İSTİFA ETTİM emin ol senden rahatım. Laflarım sana değil kardeşim. Vurgu yapıyorum . ALİ Mehmet AYşe faTMA herkes aynı durumda tüm kamu kurumundaki kronik hastalar izinli sağlık bakanlığı ve Mit izin dışı neden çünkü sağlıkta çalışanlara corona virüs geçmiyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: k4r4h4n07

    Onu buraya değil hükümet yanlısı SENDİKA' na söyleyeceksin. 3 ayda bir verdikleri 110 Liraya tamah edersen şikayet etmemen gerek bence BEN İSTİFA ETTİM emin ol senden rahatım. Laflarım sana değil kardeşim. Vurgu yapıyorum . ALİ Mehmet AYşe faTMA herkes aynı durumda tüm kamu kurumundaki kronik hastalar izinli sağlık bakanlığı ve Mit izin dışı neden çünkü sağlıkta çalışanlara corona virüs geçmiyor.

    Alıntıları Göster
    Bahsettiğin sendikaya hiç girmedim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 27 Ağustos 2020; 16:22:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.