Şimdi Ara

Kampanya-Acil yardım- DENON AVR-1513 BKE2 AV-799 5.1 HD Audio Receiver Ev Sinema Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;


    Eve sinema sistemi kurmak herhalde herkesin olduğu gibi benimde hayalim . İşte Allah nasip ederse yakın zamanda bir Tv ile ses sistemi almayı düşünüyorum. Arkadaşlar Tv olarak işte 3d ful hd plazma veya led tv alacağım ona bir bütçe ayırdım. Tabi tv ye de yakışacak bir ses sistemi almak istiyorum.Bilgim fazla olmadığından avr + hoparlör den uzak durdum işin kolayına kaçıp işte nedir lg nin samsungun veya philipsin ev sinema sistemlerine baktım.. Alacağım tv ile aynı marka olmasını istedim. Ama işte tv bakarken mediamarkt ta bu reklamı gördüm,


    1. Tv de film-dizi (D-smart+ işte elimizdeki filmler) seyretmek (%45)

    2. Playstation oynamak (%40)

    3. Müzik dinlemek (%15)


    (not salon salon 35 metrekare ....)

    için sizce DENON AVR-1513 BKE2 AV-799 5.1 HD Audio Receiver Ev Sinema Sistemi 'ni aşağıda almak mantıklımıdır?

    Bütçem TV ile birlikte (7000 TL) (TV tahminimce 5000-6000 olacağı için ses sistemine 1000 ile 2000 arası kalıyor)

    sizce 1300 tl verip bu ürün alınır mı? Yoksa başka ürüne mi bakayı m 500- 700 fark verip.... Bilenlerin fikirlerine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim..


    Şimdiden Teşekkürler herkese :)







  • merhaba. baktığınız ürünle alakalı yakın zamanda açılan 2 tane daha konu vardı altta linklerini verdim, oralarıda bir okusan faydası olabilir. oda büyüklüğü fena değil kule hoparlör sistemi gider. müzik dinleme az film izleme daha fazla olduğu için küçük uydulu + avr li sistemlerde alınabilir ama yeriniz müsayit olduğundan avr + kule hoparlörlü sistem almak daha mantıklı. denon + av799 seti aldığınızda. filmlerde ve oyunlarda daha iyi performans almak için birde aktif subwoofer almanız iyi olur. bu şekilde 1300 + aktif sub. parası şeklinde olacaktır ses sistemi toplamı. denon + av799 lu seti dinlemiş birisine daha rastlamadık forumda. ama kağıt üzeri özellikleri ile güzel görünüyor. fiyatına göre kullanıcıyı üzecek bir sistem olduğunu düşünmüyorum. bir çok kullanıcı takip içerisinde mediamarktdada çok satan ürünlerin başında geliyor. alttaki linklerde daha geniş konuşmuştuk. sizin gereksinimlerinize uyacağını düşündüğüm bir set.

    http://forum.donanimhaber.com/m_86550107/f_//tm.htm#86550107
    http://forum.donanimhaber.com/m_86057940/f_//tm.htm#86057940




  • Tesekkur ederim bilgi paylasiminiz icin . Aktif subwoofer demissiniz onereceginiz marka bu sete uygun nedir ve fiyati ne oluyor onereceginiz markanin? Tesekkurlerr yeniden...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huntere H kullanıcısına yanıt
    rica ederim. bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışıyorum. bizde yeni birşeyler öğreniyoruz yardımcı olmaya çalışırken.
    sizin bütçe ve alacağınız seviye itibari ile giriş seviyesi subwooferlara bakmak gerekiyor. fazlasınada gerek yok zaten. oda büyüklüğü ve alt-üst komşu durumunu belirtirsen. bakacağın ürünler konusunda daha fikir sahibi oluruz. benim subwoofer ihtiyacım yok ondan dolayı çok fazla araştırmışlığım yok ama ufak tefek gördüklerim okuduklarım ve araştırdığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağım.
    piyasada bulunan aktif subwooferlar söz konusu sete uyar. dolar/tl paritesinden dolayı ürünler biraz pahalı bu aralar. baktığımızda alınabilecek ürünler 250tl civarlarından başlayıp yukarılara doğru gidiyor. piyasada bilindik markaların bir kaç subwooferını paylaştım altta tam olarak seçim yapamadım ama bir fikir oluşturması için paylaştım. subwoofer alacağınız zaman daha geniş bir araştırma yapıp subwoofer konusunda tecrübeli bilgili arkadaşlara danışarak tercih yapabilirsiniz. denon +av799 setiş aldığınızda direkt subwooferda almanıza gerek yok av799 hoparlörlerde belirli bir seviyeye kadar bass sesleri verir. çok alt seviye frekanslara inemez onun için subwoofer gerekiyor zaten. ama ileride alınıpta sisteme eklenebilirde. subwooferda hoparlör çap büyüklüğü. watt değeri ve frekans aralığı önemlidir. bu fiyat aralığındaki subwooferlarda çok fazla ses kalitesi farkı olmaz. sonuçta bass ses yaptığı iş belli.

    http://www.eniyiteknoloji.com/YST-SW-030-SUBWOOFER,PR-154337.html
    http://www.eniyiteknoloji.com/Jamo-SUB-210-Subwoofer-Dark-Apple-Black,PR-2737426.html
    http://www.eniyiteknoloji.com/YST-SW-216-SUB-WOOFER-FIRSAT-URUNU,PR-77553.html
    http://www.eniyiteknoloji.com/YST-SW-012-ADVANCEDIleri-YST-II-ve-on-atesleme-subwooferi-FIRSAT-URUNU,PR-34372.html
    http://www.eniyiteknoloji.com/S-51W-Subwoofer-150W,PR-1435242.html
    http://www.teknokurdu.com/1/1871/ev-sinemasi-hoporloru/ev-sinema-sistemi/ev-elektronigi/sony-sa-w2500-hoparlor.aspx?ref=ucuzu




  • Teşekkür ederim tekrar,

    oda büyüklüğünü sormuşsun 35 metrekare üst kaltta komşu yok alt katta bir komşu var... yan tarafın bir tarafı boş bir tarfında bir daire var.... sözde ses yalıtımı var diyordu inşaat firması ama ben pek fazla güvenemiyourum :)

    Teşekkür ederim tekrar...
  • huntere H kullanıcısına yanıt
    çok yüksek wattlarda subwoofer almanıza ihtiyaç yok. temiz ses veren bir subwoofer işinizi görür. apartmanda oturduğunuz için komşularla kötü olma durumu olabilir özellikle bass sesler rahatsız eder komşuları. önce avr + hoparlör setini alın kullanın biraz. ihtiyaç duyduğunuz zaman subwoofer a bakarsınız. subwoofer filmlerde oyunlarda patlama efektleri gibi sesleri daha etkili vermesi için gerekiyor.
  • huntere H kullanıcısına yanıt
    Sony sa w2500 gayet yeterli olur bu takima

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.