Şimdi Ara

'Kampa kadar' kampı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam, 15 tatilde dershanem bir şey yapmayacağı için (şükür) hava iyi olursa kendimi yazlığa kapatacağım molalarda deniz kenarına gider ya da basketbol oynarım birde 15 paket makarna alırım :D hava kötü olursa da her gün üniversite kütüphanesine gitmeyi düşünüyorum.

    Bazı hafta sonları çalışmak zorundayım günde 10 saat çalışıyorum 100 lira alıyorum aslında parası iyi ama zor ve bir günüm çöp oluyor. Üç kuruş için günde 10 saat çalışıp ilkokul mezunu patronların egosunu çekebilip hayalim için de günde 4-5-6 saat çalıştığımı fark edince bu hafta gitmicem ve ders çalışıcam dedim bakalım hafta içi ne yicez kalem defter artık :D
    Neyse arkadaşlar böyle dalgaya vuruyorum ama burası benim cehennemim, ve bir şeyler yapmazsam burda kalmaya devam ederim ki hiç niyetim yok. 15 tatile kadar kapatmak istediğim eksikler var tyt bakmak istemiyorum o arada, onun için o zamana kadar buraya gelir yazarım. Yalnız şey demiyorum "3 saat uyucam abi 20 saat ders hadi bakim challange!" Yanlış anlaşılmasın. Amaç kendi günümün maksimumunu kullanabilmek. Sizin müsait olduğunuz 5 saat vardır 4 saat çalışırsınız çok iyidir benim boş olduğum 10 saat vardır 5 saat çalışıyorumdur olmaz bu gibi.

    40119
    *
    *
    *

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.