Şimdi Ara

Rüştü hoca hayal mi satıyor yoksa kaliteli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
3
Favori
25.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya dil bilgisini bu yaz halletmek istiyorum. Youtubedaki hocalardan hicbir sey anlamiyorum. Ya pdfsi yok ya da masal anlatir gibi anlattigi icin anlamiyorum.
    Bir arkadasim rustu hocayi onerdi bana sanki cok abartili birisiymis hissi verdi. Kullanan var mi cidden ise yariyor mu?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Towns

    Bu mesaj silindi.
    Hocam pdfleri cok duzensiz, sayfalari gereksiz bicimde fazla kapliyor. Bir de o anlatirken sanki cok duz anlatiyor gibi, uykum geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Towns

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    İste hoxam 2xe alinca da dalip gidiyorum ben. Sbye gecince bu neydi deyip unutuyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Towns

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster



    o dediginiz programi googleda ne diye aratayim hocam? Bulamadim
  • 10-15 saniyede paragraf çözdürüyorum diyen biri sence hayal satmıyor mu?
  • kadir gümüş dinle

    her zaman abartı olan insandan kaçacaksın bunlar fosfor tayfaya hitap ediyor düşmeyin böyle şeylere bir şey göze hitap etmeli ama renkli ecülü bücülü olmamalı sade ve hoş bir de abartı konuşan adam sadece konuşur bence

    en son videosunu izledim diyor ki anlatım bozukluğu çıkmayacak demiştim çıkmadı 2020'de de çıkmayacak maşallah ne büyük bir bilgelik ösym zaten anlatım bozukluğunu sormuyor bir çok türkçe hocası bunu bilir ve bunu tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok ama sadece bir tahmin soradabilir o yüzden zaten o da konuyu anlatacam diyor yani kendi de biliyor orta da %100'lük bir durum olmadığını sorarlarsa da ben anlatmıştım diyecek sormazlarsa da ben sormazlar çok çalışmayın demiştim diyecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Towns

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Tek care önder hoca galiba hocam. Tekrar zorlayayım.
    Teşekkürler ilginiz icin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turrkka

    10-15 saniyede paragraf çözdürüyorum diyen biri sence hayal satmıyor mu?
    https://www.youtube.com/watch?v=vw7CrduTrLA

    hocam siz hele şu çakma koça bakın 1 dakikda 3 paragraf çözdürecekmiş bak bak bak bir önerdiği program ayrı komik :DAdada

    adamın tipi güven vermiyor ki :DASDA

    bu koçlar arasında adam akıllı ve gerçekçi konuşan biri varsa o da bekir avşar'dır bence
  • Paragraflardan sıkıldığı için tam okumadan çözmeye çalışan hayalperestleri kandırıyor adamlar. Bunlara inananlar çözmesin zaten :)
  • önder hoca bana göre youtube'un en iyisidir. ağır ağır, bir soru bankasıyla beraber götürürseniz sıkılmazsınız bence :)
  • ben hocalara geldik izlerdim türkçeden beğeniyordum da
  • Dil bilgisi sora sora öğrenilir hocam daha akılda kalıcı oluyor
  • 2018 tyt Türkçe sorularını çözüyorum videosundaki taktiklerin aynısını 2019 tyt Türkçe sorularını çözüyorum videosunda da bekliyorum.
    Bakalım rustu hocamız 20 dkkda fulleyecek mi?
  • rüştü hoca ne hayal satıyor ne de söylenildiği kadar iyi. paragraf için konuşacak olursam, çok özgün ya da çok değişik taktikleri yok. ben onun taktiklerini kullanıyorum diyemem ama en azından onun soru çözüş tarzını yansıtmaya çalışıyorum. sınavdan önce deneme çözerken gerçekten çok hızlı ve iyi sonuçlar alabiliyorsunuz. ben genelde 35 net civarında dolanıyordum ve denemeleri 25 dakikadan kısa sürede tamamlıyordum. ama işte gerçek sınavda öyle olmuyor. çünkü gerçek sınavda koca paragrafın dörtte üçünü bir anda atamıyorsunuz ne olursa olsun, okumak istiyorsunuz garanti olsun diye. ya da bir soruyu tekte işaretleyince devam edip geçemiyorsunuz, diğer şıkları da değerlendirmek istiyorsunuz. deneme çözerken böyle bir derdiniz yok, sorulara tek atıp geçebilirsiniz. en fazla yanlış çıkar, bir sonrakinde dikkat edersiniz. ben sınavda bu kadar hızlı olamadım ama yine de çok kötü değildim, 35 dakikada bitirdim sınavı, 4 yanlış bekliyorum. ben mesela 2012'de girmiştim sınava, cidden tam bir saat sürmüştü çözmem ve 7 yanlışım çıkmıştı. beni kendi senemde bitiren türkçe'ydi, bu sefer olmadı. bunda rüştü hoca'nın katkısı ne kadar derseniz, az değil. çok çok da değil. yine de bence kötü değil, videoları izlerken keyif veriyor en azından ve de bakış açısı yakalamak için kullanılabilir. bu sene yine rüştü hoca'yı kullanacağım ama buradaki diğer tavsiyelere de bir göz atarım. :)




  • RÜŞTÜ HOCA AĞIR BALONDUR BULAŞMAYIN
  • Rüştü hoca hoca falan değildir net.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.