Şimdi Ara

Kamil Koç dolmuş mu otobüs mü?!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 8 saatlik Aydın yolunu 10 saate çıkardılar. Dolmuş mu otobüs mü belli değil. Zırt pırt yolcu alıyorlar, her durduğu yerde 5 dk'da kalkacağız deyip 20-30 dk kaybediyoruz. Bir de aldıkları yolcuları otobüste yerleştirmeye çalışıyorlar. Eskiden olduğu gibi yolcuları alıp otobüs içinde bilet kesiyorlar. Birdaha tövbe bunlarla biryere gidersem!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenShoot -- 23 Nisan 2011; 4:34:14 >



  • sirf kamil kocta yokki bu. bos yerlere yoldan adam toplayip paralari kirisiyorlar herhalde.
  • Aydın'a daha önce de gittim geldim, herhangi bir sorun yoktu. Daha önce Metro'da bu problemi yaşamıştım, şimdi ise Kamil Koç aynısını yaptı. Pamukkale ve Anadolu seyahatte bunları yaşamadım.
  • evet malesef eski kamil koçtan eser yok bozulmalar başlamış
  • varan ve ulusoydan şaşmam.. lakin ulusoy un neoplanlarının koltukları, varanın setralarının koltuklarından daha rahatsız.. bu nedenle ilk tercihim varan
  • Yoldan aldıkları kişilere bilet kesiceklerini sanmıyorum.Muhtemelen paraları cebe atıp kırışıyolardır. Bir keresinde Tekirdağ'dan İstanbul'a gelirken otobüse son anda yetiştim ama biletim yoktu. Kalkışa en fazla 5 dakka var yok şöför falan araçta host mu ne denir işte kek falan veren kişiler bekleniyordu sanırım.Bende o ara tuvalete gittim host ordaydı yüzümü yıkarken konustum işte dedim bilet almadım otobüs kalkıcak yer varmı acaba otobüste.Dedi var dedim o zaman bilet alayım üstümde tam 210TL vardı 200tl banknot + 10 tl kağıt olarak. Dedi bilet almana gerek yok dedim nası yok bana ver aynı şey ben bilet kestirirm sana dedi işte bide acelem vardı benimde kaçırmak istemedim otobüsü parayı cıkartıp 200tl verdim dedi bozuk yoksa 10tl yi ver sorun değil Eyvallah dedim bende sonra beraber bindik biletleri kontrol ederken bana göz kırptı fazladan kek verdi istediğin kadar alabilirsn falan dedi kutudan Normalde bilet 25tl öğrenciye 20tl dir fakat yolda alınan müşteriye bilet kesilmez şöför ve host paylaşıyor bunları. Çünkü biletler firmaların olduğu kalkış - iniş yerlerinden alınıyor otobüsün içinde bilet kesiceklerini sanmam.Bu yüzden her firma ile gidilmiyor. Adana'ya da gittim İstanbul'dan ordada böyle birşey olmuştu ( Metro Şirketi'nde ) Adamlar para kazanmak için herşeyi yapıyor fakat müşteri kaybettiklerinin farkında değiller.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.