Şimdi Ara

kamera yoğunluklu akıllı telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uzun süredir telefonlarla haşır neşir olmadığımdan pek bilgim yok. sizden ricam kamera odaklı bir telefon tavsiye edermisiniz. Maliyet önemli olduğundan orta seviye olması yeterli olacaktır.ben xaomi 5s'i gözüme kestirdim. Ois özelliği bataryası beğendiğim yönleri. tavsiye verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.



  • Bütçeniz 1500galiba yazınızdan anladıgıma göre ithlatta sorun degilmiş zaten.Bence 300tl daha arttırabilirseniz p9 ith garantili telefonu incelemenizi önerebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera aşırı önemli değilse a5 2017. p9 un şarjı sıkıntılı.. birde zenfone 3 e bakın
  • Adam kamera odaklı öneri istemiş, "kamera aşırı önemli değilse" diye öneri vermiş biri yuh artık =)

    Neyse, sadece kamera odaklı telefon istersen 2.el forumdan Lumia 950 ve ya 950XL almanı öneririm, çoğu kişi tertemiz telefonları mağazayı beğenmediği için çok uyguna fiyata satıyor. Piyasada bunların üzerinde daha iyi kameralı telefon yok güncel olarak. Şu anda 3000 küsür liraya satılan telefonların kameralarına nal toplatırlar.

    Ama maalesef ki mağazası çok sıkıntılı. "Yok benim için şu şu uygulamalar da önemli tabii" dersen orta seviyede demişsin ki bu 1500tl bandına yakın oluyor,

    asus zenfone 3, lg g5, huawei p9, huawei mate 8, xperia z5 size fiyat olarak uygun ise alabilirsiniz.
  • sadelipoğaça S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler kamera ve uygulama desteği önemli olduğu için android bir telefon düşünüyorum. lg ve sony hakkında kötü izlenimim var diyebilirim yazılım yükleme güncelleme ve ürünleri hakkında birçok ön yargım ve kötü tecrübem var dolayısı ile onları eledim zaten. bütçem maksimum 1300 diye düşünmüştüm oyüzdende mi5s şu linktekini düşünmüştüm.
    http://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-5s-64gb-ithalatci-garantili-p-HBV000002PVZ7?magaza=Hepsiburada

    kamera odaklı olmasındaki amaç eşimin çocuğumuzun resimlerini çekmeyi hobi haline getirmiş olması bu hevesini de kırmak istemiyorum telefon kamera dışında whatsaap vs. şeklinde kullanılacağından bu işleri de her telefon şöyle böyle yaptığından saydığınız modellerden en uygun ve kullanışlı olanı tercih etmek isterim buna göre hangisini tercih etmem gerekir.




  • 2000 tl ye kadar android telefonların kamerası "orta" ayarda olur (1-2 telefon modeli hariç) çok fazla performans beklememek lazım, e tabi bu performans kişiden kişiye değişir, kimisi fotolar çok güzel der, kimisi yeterli değil der, kimisi sadece instagrama koymak için çeker fotolara sadece telefondan bakar, kimisi de raw fotolar çekip düzenler.

    Mi 5 ve 5s in kamerasının sizi üzeceğini sanmıyorum, normalde 100-200 koy şunu al mesajlarından da hiç haz etmem ama, madem kamera odaklı telefonda ısrarcısınız, 1500tl ye Huawei P9 almanızı öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.