Şimdi Ara

Kalypso Media Artık Türkçe Dil Desteği Veriyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bugün Kalypso Media'nın yeni duyurulan, 2023'de çıkacak olan ve serinin 4. oyunu olacak olan Dungeons 4 Türkçe Dil Desteği ile duyuruldu! Bundan önce ise 30 Ağustos tarihinde çıkacak olan Commandos 3 - HD Remaster Türkçe Dil Desteği ile duyurulmuştu. Bunu paylaşma sebebim bunu farkında olmayanların farkına varması ve bu oyunları desteklemesinin devamlılık sağlayacağını bilmesini sağlamaktır. Bu oyunları orijinal olarak edinmeniz Kalypso Media'yı net olarak kazanmamız manasına gelir. Şimdiden bu oyunları bekleyenler için iyi oyunlar diliyorum, kendi dilinizi destekleyen oyunları desteklemeye devam edin, böylece bu sorunu el birliği ile bitirelim!


    Dungeon 4 Steam Sayfası:

    Kalypso Media Artık Türkçe Dil Desteği Veriyor!
    Kalypso Media Artık Türkçe Dil Desteği Veriyor!store.steampowered.com
    Dungeons 4 on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1643310/Dungeons_4


    Kalypso Media Artık Türkçe Dil Desteği Veriyor!OnPSXyoutube
    ►The best PlayStation News: http://www.onpsx.de/ ►Like us on Facebook: https://www.facebook.com/pages/OnPSX/531821963512596?fref=ts ►Follow us on twitter: https://twitter.com/onpsx And subscribe to our channel: http://www.youtube.com/user/OnpsxTV
    https://www.youtube.com/watch?v=P1VXp3QJNKM

    Commandos 3 - HD Remaster Steam Sayfası:

    Kalypso Media Artık Türkçe Dil Desteği Veriyor!
    Kalypso Media Artık Türkçe Dil Desteği Veriyor!store.steampowered.com
    Commandos 3 - HD Remaster on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1469170/Commandos_3__HD_Remaster


    Kalypso Media Artık Türkçe Dil Desteği Veriyor!Gematsuyoutube
    https://gematsu.com/games/commandos-3-hd-remaster
    https://www.youtube.com/watch?v=fxo6A2mFlyg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TackleBarry -- 23 Ağustos 2022; 3:31:0 >







  • Türkçe çıkan tüm oyunları satın aldım oynamasam bile. (Bazı küçük anime puzzle oyunları hariç) Bundan sonrada almaya devam edecem. Fiyatlar pahalı malum ama en azından sevdiğiniz oyunları 2-3 ay kenara 20-30 lira koyup biriktirseniz bile alabilirsiniz. Bu hem bizim hem de ileride çocuk ve torunlarımıza miras olacak. Sonuna kadar desteklediğim uygulama, emeği geçenlere teşekkürler.

  • + +

  • vay vay güzel haber, teşekkürler.

    Türkçe dil desteği yaptığı oyunlara destek veririm, diğer türlü karşılıksız neden para vereyim ki? Yap al paranı bu kadar o yapmazsa başkası yapar o parasını alır çıktığında oyun Türkçe ise orijinali alacağım sonrada yorumumu yapacağım :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssetGroup -- 24 Ağustos 2022; 8:2:44 >
  • +1

  • Güzel haber valla teşekkürler bilgi için.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün Gamescom açılış gecesinde yeni duyurulan ve Kalypso Media'nın yayıncılığını üstlendiği Tortuga - A Pirate's Tale'de Türkçe Dil Desteği ile geliyor! Kalıcı olmasını sağlamak biz oyuncuların elinde! Tortuga - A Pirate's Tale, Karayipler'in yolunu tutan bir korsan gemisi filosunun komutasını üstlenmiş, altın ve şan isteğiyle yanıp tutuşan bir korsan kaptanın yolculuğunu anlatıyor.


    Epic Store Sayfası:

    Kalypso Media Artık Türkçe Dil Desteği Veriyor!GameTrailersyoutube
    Start a pirate adventure in Tortuga. See some in-game footage of the new game revealed during gamescom opening night live 2022.
    https://www.youtube.com/watch?v=bBrAm9-pApo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TackleBarry -- 24 Ağustos 2022; 12:43:45 >




  • Türkçe çıkan tüm oyunları satın aldım oynamasam bile. (Bazı küçük anime puzzle oyunları hariç) Bundan sonrada almaya devam edecem. Fiyatlar pahalı malum ama en azından sevdiğiniz oyunları 2-3 ay kenara 20-30 lira koyup biriktirseniz bile alabilirsiniz. Bu hem bizim hem de ileride çocuk ve torunlarımıza miras olacak. Sonuna kadar desteklediğim uygulama, emeği geçenlere teşekkürler.

  • Kalypso, Türkçe'ye destek verdiği kadar arabic diline de destek veriyor. Şu bir gerçek ki arabic dili Türkçe'ye göre daha revaçta. Büyük yayıncılar AAA oyunlarına arabic dilini eklemekten hiç çekinmiyorlar artık. Anti-Arap bir Türk vatandaşı olaraktan arap gamerleri kıskanıyorum.

  • Maalesef burada önemli olan paramızın globalde ne kadar ettiği, paramız globalde böyle çakıldığı sürece pazarın büyüklüğünün bir önemi kalmıyor. Örneğin Türkiye, global oyun piyasasında %2'lik dilimi kapsamasına, İtalya %1'lik dilimi kapsamasına rağmen para değeri olarak İtalya'nın 1 Türkiye'nin ise 0,05 olduğundan diğer parası güçlü ülkeler çoğu zaman önümüze geçmeye devam edecek. Araplardan çok önce sektörde söz sahibi olmamız gerekiyordu. Bu arada not olarak Arapça diline de Türkçe ile birlikte yeni başladı Kalypso Media. bunu Orta Doğu pazarına giriş ve test olarak görebiliriz. Tatmin olurlarsa devam edeceklerdir.

  • Vaaay, adamlara helal olsun derim. Sanırım bir Commandos 3 alacağım sırf desteklemek için...

  • Bu firma tropico 6 yapimcisi degilmi

    Neden tropicoya turkce dil getirmiyorlar.bilginiz varmidir

    Arapca bile geldi turkce yok

    Ne zamann gelir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oskis kullanıcısına yanıt

    Bu Türkçe verdikleri oyunlar Türkiye'de satış başarısı yakalarsa Tropico 7 Türkçe gelir. Eski oyunlarına Türkçe vermezler.

  • Gerçekten çok mutlu oldum sonunda bir firma daha Türkçeyi kazanmaya çalışıyor Arkadaşlar ''durumu olanlar'' sizden ricam oyunu orjinal olarak edinin ve Güzel Dilimiz bir oyun firmasında yer edinsin aslında ülkemizin ekonomik şartları biraz olsun ''daha ılımlı olsaydı'' bu haberlerden daha nicesini duyardık ah ah..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 26 Ağustos 2022; 0:4:47 >
  • Ne ka ekmek o ka köfte.. Oyunları Türkiye bölgesinden satın aldıkça dil desteği de gelir müşteri yerine konmakta..

  • Commandos 3 - HD Remaster, Steam'de Türkçe Dil Desteği ile birlikte 180TL'den satışa çıktı! Satın almanız devamlılık demektir!


    Kalypso Media Artık Türkçe Dil Desteği Veriyor!
  • 200 tl eski bir oyunun remasterı için yüksek bir fiyat. Almasına alacağız da önce oyunun alacağı puanlara bir bakalım. Umarım iyi yapmışlardır da alacağımıza değer.

  • Bu çok güzel bir haber,bir yayıncı daha Türkçe dil desteği sağlıyorKalypso Media Artık Türkçe Dil Desteği Veriyor! 

    Firmanın diğer çıkacak oyunları The Inquisitor ve Railway Empire 2 oyunları da mutlaka dil desteği ile gelmesi sağlanmalıdır.Bunun için bir çalışmalar yapılmalıdır.Kolay gelsin ve teşekkürler Kalypso Media Artık Türkçe Dil Desteği Veriyor! 

  • Steam'de Türkçe dil destekli oyunlarda son yıllarda pozitif yönlü bir ivme yakalamıştık ancak Steam oyun fiyatlarının çok artması ile birlikte uzun vadede Türkiye'deki satışların azalacak olması ve insanların tekrar korsana yönelecek olmasından dolayı Türkçe dil desteğine sahip olan oyunlarda buna paralel zamanla azalacaktır. Bunun etkilerini şimdi değil uzun vadede hissedeceğiz maalesef. Sağlam, güçlü ve kesintisiz aydınlanma için yüzümüzü artık ampüle değil güneşe doğru çevirmemiz lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 11 Eylül 2022; 12:57:48 >
  • sayko05 kullanıcısına yanıt

    Güzel haberler gelecek. Oyunları istek listesine ekleyelim:)

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.