Şimdi Ara

Kalecilerimiz ve Forvetlerimiz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar herkez hakemi konusuyor vs hakem konusu skandal bu bir gercek ve bu gercegı kımse degıstıremez peki suc hakemlerdemi?Batuhan diye 16 yasında forvet var herkez bundan onceki haftalarda Ertugrul u elestırdı Batunahı niye almıyor diye ben olsam dunku mactan sonra Batuhanı 2 yarıya kadar takıma almam akıllansın!Bence Gecen sene yerin dibine soktugumuz Runje diye biri vardı ben bile bu kaleciye cok elestirdim ama ne varki bence Cordoba ve Runje Besıktasa gelmıs en ıyı kalecilerdir!Forvetlerimizde cok beceriksiz kalecilerimizde Rüstü yü zaten sayma adam geldiginden beri sakat!Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz?Takımdaki kötü futbolcular gercekten beceriksiz futbolcular kimler?Ben kendi yorumumu yazıyım Bir kere Haran berbat kesinlikle iyiye gitmiyor Bobo bence iyi bazen bencillik yapıyor ama olsun o kadar olur bence!Burak berbat Nobre berbat Koray gecen seneki formundan cok uzak Serdar Özkan son 2-3 mactır kötü İbrahim Üzülmez iyi degil bence takımdaki ilk goze batan oyuncular bunlar bu tabıkı benım görüsüm Yorumlarınızı bekliyorum bakalım taraftarımız ne düsünüyor?







  • Bence sahanın yıldızı tartışmasız Delgadoydu.

    Her korner her yan top çok tehlike oldu, sağolsun H.Arıkan her topu yumurtluyor. Benimde aklıma Runje geldi valla biraz fazla acımasızca eleştiriyorduk. Ayrıca top oyuna nasıl soukulur Cordoba kitabını yazar bu işin. Asistleride vardı.

    Bobo iki pozisyonda bencillik yaptı, Burağa verse yüzde yüz gol. Keza Batuhanda Higuene vermedi, çok kızdım. Bjk kötü dedildi, hakemin oyuna etkisi olmasa ve yediğimiz golde moraller bozulmasa bu maçı alabilirdik. Forvetlermiz bencillik yaptı, bunu kabul edelim suç birazda kendi takımımızda.

    Koray ve Üzülmez şu an takımda sırıtıyor. Serdar gereksiz çalımları hariç kötü değildi bence.
  • Bir önemli noktada taraftarımız, yine 2500 kişi olduklarını düşünmüyorum.
  • Bir önemli noktada taraftarımız, yine 2500 kişi olduklarını düşünmüyorum

    Electra sana katılmamak mümkün degil ancak ikinci yarıda Kadıköyde oynadığımızı farkettim Kadıköydeki o kadar kartal bile 50000 kusun sesini bastırdı taraftarımla ne kadar grur duysak azdır sizleri cok seviyorum cocuklar
  • Bir Fenerbaçeli olarak Beşiktaş futbolu hakkında düşüncelerim...

    Genel anlamda bence sorun iki yanda; birinci kısım defansın top çıkarması. Bu konuda büyük eksiklik var bence Top asıl oyun kurucu Delgadoya gelinceye kadar binbir sıkıntı çekiliyor. Bunda rakip santraforların presinin etkiside var.(gerçi dünki macta Semih tek başına bunu pek yapamadı ama Gökhan Zan'ın erken sakatlanması da olayı etkiledi) Ayrıca Koray'ın gerçekten bu formayı hak etmediğini düşünüyorum.

    İkincisi forvet sıkıntısı. Tamam Bobo kuması iyi bir futbolcu ama bence tek başına yetersiz kalıyor. Yanına yırtıcı bir santrafor alınmalı. (Hala neden carew satıldı anlayamam) Burak ise ne yaptıgı belli degil bana kalırsa futboldan uzak oynuyor ve sinirlerine hakim olamıyor. batuhana gelince bence yapılan eleştiriler haklı gibi görünsede çok ağır. Futbolda kaçırdıgı penaltıyla ülkesini Dünya kupasından eden yıldızlar vardır bence doğru olan sahip çıkabilmek...Bunda en büyük görev seyirciye düşüyor Batuhan'a taraftar sahip çıkmalı...

    Etkin olan taraflar;takım kolay pozisyon buluyor Delgada yavas yavas kendini buluyor (gerçi bu transferi anlamıyorum o paraya cok daha iyi oyuncu alınabilirdi) Serdar gercekten kaliteli bir oyuncu. Ve takım defans halindeyken başarılı defans uyguluyor.

    Aslında Beşiktaşın en büyük sıkıntısı biraz yönetimden geliyor gibi. Seba'dan sonra takıma kimse gerektiği katkıyı yapamadı. Günlük olaylar ve sıradan sonuclar tartısıldı. Sabırsız davranıldı bi Gordon olayını hatırlayın...Teknik adam konusunda sorunlar hep oldu. Rıza Çalımbay olsun Tigana olsun hiçbirine yeteri kadar şans verilmedi. Aynışey Ertuğrul hocayada yapılacak gibi( yönetim bile ikiye bölündü bu olayda) Transferde doğru yerlere dogru isimler alınamadı alınsa bile de kıymeti bilinemedi (Bkn : Runje) Taraftarda bu konuda yanlıs davrandı. Şu Pascal'a gösterilen sevginin onda birini hak eden gerçek oyunculara gösteremediler (ki pascal bana ögre oyunculuk anlamında ahım şahım bir topcuda degildi sadece tribüne oynadı ve kazandı). Seyirciler ayrı bir problem aslında. Çarşı aldı basını gitti bir marka oldu hala her yerde tartısılıyor beşiktaş mı Çarşı mı diye...(şu 2500 kişi hakkındaki yorumlarada gülüyorum gereksiz şeyler bence)

    Neyse fazla uzatmamak lazım ama sonucta bunlar benim düşüncelerim doğru ya da yanlıs...




  • bu bir gerçek


    55000 fenerbahçeli= 2500 beşiktaşlı

    kusra bakmayın ama

    dün bariz bastırdık
  • Olur böyle vakalar İnönü de de Milyonlarca çok rahat duyuluyordu..
  • duyulur da bütün maç duyulmaz dimi? bi tek sesleri sarı lacivert s... fener derken çıktı fener taraftarının onun dışında pek bişey duymadım...
  • Taraftarı falan bırakın Runjeyi bile mumla arıyoruz adam kaç hafta gol yemeden götürdü kaleyi, hakan bu performansıyla ancak 2. ligde oynar, defansta evlere şenlik BRAVO ertuğrul hoca çok güzel çalıştırıyorsun takımı.
    (belediye-0-0,rize-2-1,fb-2-1)
    çok aşama kaydettik çok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.