Şimdi Ara

kaldırıldı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
3
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çeviri tamamlandı. Bugün yarın teste geçeceğiz.
  • Çok güzel yakında çıkar o zaman :)))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vallahi dört gözle bekliyorum baya bi oynadım ama türkçe oynamak ve anlamak mükemmel olacak.Şimdiden emeğinize sağlık.
  • Sabirsizlikla bekliyoruz.
  • yılbaşı tatili çarşamba. o gün çıkabilse süper olur :) kolay gelsin...
  • Yarım saatlik bir video gelirse güzel olur
  • EmRe-92 E kullanıcısına yanıt
    Oyun zaten 2-3 saat.
  • yılbaşına kadar gelir diye düşünüyorum. oyun ortalama 4 saat. testi ne kadar sürebilir ki ? :) umarım yılbaşı tatili için oynarız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R7Game

    yılbaşına kadar gelir diye düşünüyorum. oyun ortalama 4 saat. testi ne kadar sürebilir ki ? :) umarım yılbaşı tatili için oynarız.
    Şöyle söyleyeyim:

    1-Oyun içindeki bazı kısımlar metin dosyalarında bulunmuyor. (Misal, not alınca sağ üstte "Not alındı" yazması gibi) Her şeyin eksiksiz derecede bulunması lazım ki, dosyaya eklenip çevrilebilsin.

    2-Dosyaların paketlenme süreci biraz problemli geçebilir, oyundan kaynaklı olarak normal yamalar gibi paketlenmiyor sanırım, yakın zamanda yeniden güncelleme yaparız. Ancak, yılbaşına yetiştirmeye çalışacağız tabii ki.
  • Scotfold kullanıcısına yanıt
    umarım yetişir. kolaylıklar dilerim.. beklemedeyiz.
  • yılbaşı gelmedi, hafta sonu gelir mi kral ? :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R7Game

    yılbaşı gelmedi, hafta sonu gelir mi kral ? :D
    Yılbaşında gelecekti aslında kodlar hatalı çıktı, 1-2 saat onunla uğraştık yetişsin diye ama düzelmedi. Şimdi satırları tek tek Türkçe belgeye aktarıyor @ElysionHD. Yakın zamanda tamamlar.
  • Scotfold kullanıcısına yanıt
    Geç olsun güç olmasın kolaylıklar dilerim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R-10

    Geç olsun güç olmasın kolaylıklar dilerim
    Sağolun teşekkürler
  • divinity 2 türkçe yaması çıktı. ona başlayacağım ama cok uzun bir oyun oldugu için , kona'yı aradan çıkartmak istiyorum. bugün yarın gelir mi ? gelmezse, divinity'e başlayacağım çünkü. beklemedeyiz.
  • Bende bekliyorum sabırsızlıkla her gün 30-40 keregirip kontrol ediyorum vallahi
  • 1700 satırı tek tek İngilizce belgeye aktarıyoruz arkadaşlar, görevi verdiğimiz arkadaş aksattığı için yeniden dağıtıp baştan başladık o yüzden uzun sürdü. Bu hafta içerisinde yüksek ihtimalle bitirmeye çalışacağız.

    Çeviri biteli yaklaşık 1 hafta olacak aslında ama yapımcılar sağolsun tuhaf tuhaf kodladıkları için, kullandığımız belgedeki kodlar bozulmuş. Tek tek uğraştırıyorlar bizi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scotfold -- 5 Ocak 2020; 22:26:9 >
  • Asıl işi siz yapıyorsunuz biz sadece bekliyoruz.Şimdiden emeğinize sağlık.
  • Arkadaşlar ufak bir konuyu sizle paylaşmak istiyorum. Kona'nın dosyalarının problemli olduğunu biliyoruz, biliyorsunuz. Onun üzerinde uğraşıyoruz kaç günlerdir.

    Artık ekipte olmayan bir arkadaşımız dosyaları tek tek aktarmak yerine daha kolay entegre etmek için Ömer abiyle iletişime geçmiş. Ömer abi de sağolsun o günden beri uğraşmış ve halletmiş, bana bu sabah mesaj attı "düzenledim dosyaları ama şu iki satır kaldı, çevirir misin?" diye. Aklımdan tamamen çıkmıştı benim, başka bir yamadan bahsediyor sandım, zira ben konuşmadım Ömer abiyle bize yardımcı ol diye. Nedenini de söyleyeceğim.

    Kona dosyalarının aktarımından sorumlu olan arkadaş ekipten ayrılmadan önce bana "Ömer abiye sordum halletmeye çalışacak" demişti . Sonrasında da "olmuyormuş, satırları tek tek aktaracağız mecbur" diye de eklemişti. E biz de dosyaları aldık tek tek aktarmaya başlamıştık o gün. Her 250 satırdan sonra, oyunu paketleyecek olan arkadaşa (ismini vermeyeceğim, biliyor o kendisini) atıyorduk, kendisi kontrol ediyordu kodlamalarda hata var mı yok mu diye, bize onay veriyordu. Sonra yine aynı şekilde 250 aktar, kontrol ettir, onayla vs. (Hatta şu an 500-600 satır kalmıştı 2000 satırdan.)

    Efendim 2-3 gün geçti, başta da söylediğim gibi, Ömer abiden mesaj aldım "dosyaları düzenledim" diye. Ben inanın Daymare yaması sandım, kendisi orada da yardımcı olmuştu bize sağolsun. Kona aklıma bile gelmedi hiç, çünkü ben konuşmadım kendisiyle Kona mevzusunu. Sevindim tabii, teşekkür ettim. Ardından benden, oyunun arayüz dosyalarının konumunu istedi, kendisine "ben bilmiyorum abi, arkadaşa sorayım seninle temasa geçerim yeniden" deyip, o her 250 satırı paketleyip, kontrol eden arkadaşa mesaj attım.

    "Ömer abi mesaj attı, satırların tek tek aktarılmasına gerek kalmadı, dosyaları düzenlemiş sanırım. Ayrıca oyunun arayüz dosyaları nerede söyleyebilir misin?" diye bir şeyler yazıp gönderdim. İnanın "oo hadi ya, ne güzel oldu valla, o zaman çıkar bu hafta" gibisinden bir mesaj bekliyordum. Onun yerine "madem Ömer abiye yaptırtacaktın, niye bana söyledin en başta. Size yardım etmeyeceğim artık" diye bir cevap aldım, bu da yetmezmiş gibi Facebook'tan da engellendim o kişi tarafından. Ayrıca oyunun arayüz dosyalarının yerini de söylemedi, e tabii kendisine mesaj da atamıyorum artık engellediği için.

    Dediğim gibi kendisinin ismini vermeyeceğim burada, zaten buraya girip okuyacak illaki. Ama bu yapılan çocukluk değil de nedir siz söyleyin. İşin zor kısmını biz yapıyoruz, gözümüz çift görüyor satırları tek tek seçelim derken, sen yalnızca kontrol edecek ve devam edin diyeceksin. Nedir yani bu tavırlar? Tamam Kona'nın çevrilmesinde payın büyük, dosyaları ayarladın, düzene soktun eyvallah da, yama sona varacakken böyle "atar" yapıp gitmenin amacı ne? Hadi yine yardım etme ama niye engelliyorsun bir de üzerine?

    Kona şimdiye kadar 10 kere bitmişti inanın. Sorumluluğu yerine getiremeyen arkadaşlar yüzünden aksadı ilk başta, şimdi de bu eleman yüzünden aksadı. Normalde bu tür yazışmaları böyle aleni şekilde yazmam ama dün gece çeşitli problemlerden ötürü 1 saat ya uyudum ya uyumadım. Uyandığımda böyle bir tepki alınca kan beynime sıçramış. Ben büyük, ünlü yahut sözü geçen birisi sayılmam ama kendisi gözümden çok fena düştü. Bundan sonra, en kral tool/program/projeyle de gelse elimin tersiyle iterim.

    Kendimiz için yapmıyoruz bu çeviri işini, millet indirip kullansın, anlayarak oynasın diye uğraşıyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scotfold -- 6 Ocak 2020; 15:59:53 >




  • Scotfold kullanıcısına yanıt
    Sıkmayın canınızı hocam. Bir çeviri için moralinizi bozmayın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.