Şimdi Ara

kademeli buton tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sayın elektronik sever arkadaşlar merhaba.Konu umarım doğru yerdedir. Şimdi benim ETS2 oyunu için sinyal kolu ve tırlardaki retarder sistemini yapma projem var. Yıllar evvel yapmıştım fakat şu anda farklı bir direksiyon seti kullanmamdan dolayı yeni yapacağım. Sorum şu: bu retarder kolu aynı sinyal kolu gibi fakat kademe kademe aşağı, yukarı tık tık çekilerek çalışıyor. (bilenler kusura bakmasın sanki tek ben biliyormuşum gibi cümle oldu) bu kolu uygulamam için mesela 5 kademeli bir buton (artık adı neyse) var mıdır acaba? Umarım anlatabilmişimdir. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.



  • aradığın elemanın adı, komütatör anahtardır. bildiğim kadarıyla elektronik versiyonları en fazla 4 kademelidir. ama bu adla daha rahat arayabilirsin.
  • dergul D kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim. Fakat nette arattığımda genelde lamba anahtarı çıktı. Aradığım nesneye yakın bir sonuç bulamadım. Belki de ben yanlış anlatmış olabilirim. zahmet vermezsem sizin dediğiniz ile ilgili bir link vb var mı acaba.
  • kaiowas kullanıcısına yanıt
    benim hatam, elektronikte rotary anahtar olarak geçiyor. genelde, 4x3 veya 3x4 kademeleri var. sanırım senin işini 2x6 olanı görür. senin işini 2x6 olanı görür.

    rotary switch 4x3 pcb



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 3 Mayıs 2020; 21:41:54 >
  • dergul D kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam hata ne demek. Zahmet edip yardımcı oluyorsunuz. çok teşekkürler link için. buradan ilerleyim ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.