Şimdi Ara

Kacırılmıcak Fırsat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nebula bakımdan cıkmıs ve ph acmıs durumdadır. Gercektende compat skıllerınde ph gozle gorulebılır sekılde acıktır.
    Unutmayınkı revoya bırsey dıyemıcem gordugunuz serverlerın hepsı kapanıcak nebula gene acık kalıcaktır bu fırsat bır daha ele gecmez kımse kacırmasın derim..



  • Şimdi Ph'ın görülebilir şekilde açık olması bir avantaj oluyor öyle mi?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Simdi sen sabah evden cıkıp avukatlık yapıyosan veya ameliyatlara giren hic bosu olmıyan bir doktorsan bilemem arkadasım.
    Ben bu oynu oynıyan nebulada kasmak ıstıyen ve ph'ı dert eden ınsanlar ıcın yazdım he senın boyle bı dertın yoksa zaten morel bozmyaa gerek yok dıme canım benım..
  • dimiiiiiii

    Adamlar virüs gibi her yere yayılıyor,

    nebula da kasacaksan phı dert edeceksin, göz önüne alıp başlayacaksın, mabad yemiyorsa hiç bulaşmayın zaten.
  • Danilo Nebula çok geri alınma olmuş ve insanların skilleri geri gitmiş diye PH açmış. Kısa bir süreliğine ve bu öyle yüzde yüz bir açma değil, yine skiller zor geliyormuş. Sonuçta 9 yıldır ayakta olan bir server. Acısıyla tatlısıyla TR'de Ultimanın devi ve oynamaya deyebilecek tek server. Ama gelin UO Second Age'e gavırlar çok yardımsever. Muhabbetleri de iyi :) 500 dene adam da var oynuyan. Güzel yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SekerciiBaba

    Simdi sen sabah evden cıkıp avukatlık yapıyosan veya ameliyatlara giren hic bosu olmıyan bir doktorsan bilemem arkadasım.
    Ben bu oynu oynıyan nebulada kasmak ıstıyen ve ph'ı dert eden ınsanlar ıcın yazdım he senın boyle bı dertın yoksa zaten morel bozmyaa gerek yok dıme canım benım..


    Kaliteli oyuncular Ph olayını dert etmez zaten ama zaten senin tavırlarından ve konuşmandan belli kaliteli oyuncuları çağırmadığın.

    @furkachin
    Bu hafta içinde işe başlayınca Second Age'e başlamayı düşünüyorum aslında. Yabancı sunucularda oyuncuların büyük çoğunluğu kaliteli gerçekten.
  • Ben de kasıyorum. Açılan Ph hiç de kasarken kendini farkettirmiyor zaten. Başlanmaya değer diye düşünüyorum.
  • ph ile kaliteli oyuncunun arasındaki düz mantık nedir ya şakamısınız.Adam 12 13 saat çalışıyordur belki ve ph si açık olan serverlda saatlerce kasmak yerine 1 saatlik kasımla oyunun zevkini almak istiyordur.Yada zor kasmayı hiç sevmiyordur.Ph açık olunca sırf çocuklarmı mutlu oluyo anlamadım.

    Phnin açılışının 2. günü nebula 200+ player çekti.Oynanmaz o zaman nebulada dimi hepsi çoluk çocuk hepsi kalitesiz.Nasıl mantıksa artık
  • Başlamayı düşünüyorum ama uzun bir ara verdim birkaç şeyide unuttum.Easy uo kullanıyordum sanırım kasmak için tüm scriptler hala duruyor.Valla bir sürü önemli script var.Başlasam diycem tek zevki olmuyor.
  • Bir de Nebulanın zamanında o cehennem gibi skill gainle kasmış insanlar şuan hep büyüyüp bi iş sahibi olmuş insanlar ve belki arada bir girip PvP yapmak, muhabbet etmek istiyor ama vakit yok. Bu öyle insanlar için iyi bir fırsat. Combat skillerinde hep açık kalabilir bence pH bir seviye o insanlar da göz önünde bulundurularak. Lakin craft genelde zaten macroda kasılıyor. İşe giderken sal macroya :)
  • Dextercan istersen easy açmayı dene.AÇamassın.Kusura bakma ama easy ile oyunun ne anlamı kalıyor hiç anlamıyorum.
  • Nabula'da güzel günler geçirmiştim.O Günlerin hatrına tekrar başlamak isterim.Skilleri kasmanın zor olması daha güzel.Karakterimin bir değeri oluyor.Oynayanlar PM atsın belki oyunda topluca birşeyler yaparız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starblind -- 3 Eylül 2010; 13:52:42 >
  • Ben oynuyorum mesela. FireForge da kuruluyor. Ailemizi de kurup en yakın zamanda loncamızı da kurucaz.
  • Nebula bu sefer gerçekten güzel olmuş.Kasmak eskisi kadar olmasada iyice zorlaşmış.Kolay kasmaya alışan çoluk çocuklar yok.Kimden yardım istesem beni geri çevirmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.